Eteisen sisustus

Tällä kertaa tarkastellaan meidän pientä eteistä. Valmiina asunnossa oli vain peilikaapit ja sisääntulon täytyy kuitenkin olla miellyttävä, sekä mahdollisimman tilava. Eteisen sisustus ratkaistiin Stringsarjan kenkähyllyillä, missä onkin meidän eniten käytetyt jalkineet rivissä valmiina. Teetetettiin sen yläpuolelle katosta roikkuva metallitanko, mihin sain korkokengät ja mitä nyt milloinkin haluan siinä roikottaa. Tilasin tämän rekin mittojen mukaan Vantaalla sijaitsevasta ammattikoulusta ja meiltä löytyy myös alakerran kylpyhuoneesta samanlainen. Edellisestä asunnosta mukana eteiseen tuli vain nämä Ikean säilytysboxit ja niistä löytyykin tyttöjen pipot, kaulaliinat, sekä hanskat. Ihana kirjaintaulu ystäväni Juhlahumua verkkokaupasta. Eteisen mattoa metsästin pitkään ja taisin tilata sen Scandinaviandesigncenter.fi verkkokaupasta. Matolle kriteereinä oli kiitollinen materiaali, mikä puhdistaa itse itseensä ja missä kurat yms. kengänjäljet ei näy. Lisäksi koko oli tarkka, sillä sen pitää istua eteiseen just eikä melkein.

 

 

 

 

 

 

Lopputulos eteisen suhteen on meille oikein mieleinen ja perheemme tarpeisiin sopiva. Sisääntulo on siisti ja tyylikäs, sekä se puhuu samaa kieltä muun asunnon kanssa.

 

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Eteisen sisustus

  1. Hei, mikä ammattikoulu Vantaalla tämän teki? Valmistaisivatkohan he vielä tälläisiä? ?

    Kaunis naulakko. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *