Kauniit Ombre-liukuvärikynnet

Kynsienhuoltoaika. Ombre-liukuvärikynnet on olleet suosikkini jo pitkän aikaa. Kauniit kynnet on mielestäni kuin eräänlainen käyntikortti jo itsessään. Työssäni tapaan paljon ihmisiä (nykyään tosin vähemmän) ja koen, että huoliteltu ulkonäkö on osa työminääni. Kotona olenkin sitten vähemmän huoliteltuna. Kynsistä en aio luopua nytkään, kun vauva tulee. Korkeintaan otan pikkusen pituudesta pois ja tarvittaessa vaihdan muotoa.

ombre, ombre kynnet, liukuvärikynnet, akryylikynnet, kihlasormus, vihkisormukset

Ombre-liukuvärikynnet on lempparini siksi, ettei oman kynnen kasvu juurikaan näy. Huoltovälit saattaa itselläni venähtää peräti viiteen viikkoon, kun en jaksa/ehdi koko ajan käydä huollettavana. Silloin neutraali nuden väri on paras, olematta kuitenkaan liukuvärjäyksen ansiosta tylsä. Ennen ranskalainen manikyyri oli se juttu, nyt koen, että ombre on tullut vahvasti sen tilalle.

liukuvärikynnet, kalasatama, kynsihuolto, ombre

Mikä on ombre?

Ymmärtämättä kynsienlaitosta about yhtään mitään, kuulinkin sanan ombre ensimmäistä kertaa kynsihuollossa noin pari vuotta sitten. Pyysin kynsien tekijältä kaunista, naisellista, klassista, luonnollista ja suht neutraalia lopputulosta. Hän kertoi ombre-liukuvärjäyksestä ja minun piti ihan googlettaa, että mitähän se termi mahtaa tarkoittaa. Ombré-värjäyksellä luodaan liukuva lopputulos, jossa kynnet vähitellen vaihtavat väriä. Opin, että ombre on ihan yleinen termi myös parturi-kampaajien keskuudessa, jos asiakas haluaa liukuvärjätyt hiukset. Mä oon varmaan siitä ”muodin kärjestä” auttamattomasti myöhässä, sillä ombrea on käytetty jo pidemmän aikaa. Itse ihastuin siihen kuitenkin vasta pari vuotta sitten ja siitä lähtien olen laittanut yleensä ombret kerta toisensa jälkeen. Ei ole intressejä mennä enää trendien mukana, vaan tässä kohtaa pidän kiinni enemminkin omasta mieltymyksestäni. Muutamia kertoja olen ottanut ihan vain yksivärisenä kynsihuollon, mutta aina palaan takas tähän samaan vanhaan. Ombren voi toki toteuttaa lähes millä vain väreillä, itse tykkään nuden eri sävyistä.

ombre, kauniit kynnet, kynsihuolto, kalasatama, kihlasormus, vihkisormus, timanttisormus
kauniit kynnet, akryylikynnet, liukuvärikynnet

Joku syvänpunainen väri olis ihana kynsissä etenkin nyt joulun lähestyessä. Mä sitten yllätän teidät ja jopa itseni jos sille päälle satun. Mikään räväkkä en kynsieni kanssa ole ollut enää vuosiin. Joskus nuorempana tuli kyllä testailtua yhtä sun toista. Näköjään jopa kynsissä huomaa, että näin se maku vuosien varrella muuttuu. Nykyään sitä on tässäkin asiassa aika mukavuudenhaluinen pitkien huoltovälien kera.

Onko ombre-liukuvärikynnet sun juttu, vai minkälaiseksi yleensä tykkäät huollattaa?

Instagramissani lisää aiempia kynsiä.

Suvi

Lue myös vanha postaukseni 🙂 En edes tajunnut, että nämäkin on olleet liukuvärikynnet. Ei enää ole tässä värissä oikein omannäköiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *