Suvisvilla Seuraa yrittäjä-äidin arkea kauniissa kodissa 2020-09-24T12:51:37Z https://suvisvilla.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://suvisvilla.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/10/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Bohohäät ulkosalla – mitä suunnittelua se vaatii?]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973238 2020-09-24T12:51:37Z 2020-09-24T12:51:35Z Elämämme ihanin päivä! Siitä on nyt jo reilu kuukausi kun sanoimme toisillemme T A H D O N. Suunnitelma oli viettää ihanat bohohäät Malediiveilla, mutta Koronan takia vietimmekin ne ystävän takapihalla Vantaalla 😀 The next best place 😉 Kyllä! Monet naurut otettu tästäkin irti, kun vallitseva tilanne laittoi muuttamaan alkuperäisiä suunnitelmia. Hääpäivä, hääpaikka ja koristukset […]

Artikkeli Bohohäät ulkosalla – mitä suunnittelua se vaatii? julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Elämämme ihanin päivä! Siitä on nyt jo reilu kuukausi kun sanoimme toisillemme T A H D O N. Suunnitelma oli viettää ihanat bohohäät Malediiveilla, mutta Koronan takia vietimmekin ne ystävän takapihalla Vantaalla 😀 The next best place 😉 Kyllä! Monet naurut otettu tästäkin irti, kun vallitseva tilanne laittoi muuttamaan alkuperäisiä suunnitelmia. Hääpäivä, hääpaikka ja koristukset oli kuitenkin mitä kauneimmat. Täydelliset, meidän näköiset bohohäät juhlittiin 15.8.2020 emmekä olisi voineet enää parempaa toivoa. Jopa ilma oli kuin morsian! Yksi parhaista elokuun päivistä viettää häät ulkosalla rentoon bohotyyliin.

bohohäät, hääpari, morsiuspari, hääpuku, morsiuspuku, suvisvilla, hääkuva, valokuvaus

Mistä häiden suunnittelu alkoi

Ystävämme Anu ja Erno ovat koko kevään suunnitelleet ja toteuttaneet piharemonttia. En tiennyt yhtään mitä meinaavat, kunnes kävimme kylässä ja näin lopputuloksen. Haukoin suorastaan henkeäni, miten upean takapihan he olivat luoneet! Heitin Anulle hieman jopa vitsinä, että “täällähän me voitais mennä naimisiin”. Anu vastasi yhtälailla vitsinä takas, että joo, ehdottomasti. “Aletaas sitten järjestämään samantien”. Noh, kauaa tämä asia ei ollut vitsi kun ajatus hautoi päässämme ja tulimme siihen tulokseen, että tämä piha olisi ihan oikeasti se Malediivien jälkeen toiseksi paras paikka mennä naimisiin ja vieläpä suomessa. Nyt pääsimme viettämään häät sillä rakkaimmalla pikkuporukalla kenen kanssa olemme koko ajan tekemisissä. Kävipä vielä niin hyvä tuuri, että useammat ulkomailla asuvat ystävämme sattuivat tulemaan suomeen samaan aikaan. Häät järjestettiin 1,5 kuukauden päähän nopeutetulla aikataululla, että saamme kaikki paikalle yhtä aikaa. Itselleni oli aivan selvää, että häät toteutetaan whiteparty teemalla ja nimenomaan bohohäät näkyy tyylissä.

whitepartyhäät, häävieraat, häät, whiteparty, suvisvilla, bohohäät, häät ulkosalla

Bohohäät teemana

Olen jo pitkään vienyt kotiamme bohomaisen sisustuksen suuntaan. Käytännössä tämä tarkoittaa luonnonmukaisia materiaaleja, luonnonmukaisia värejä, kuivakukkaa ja heinää. Rentoa ja runsasta koristelua kauniine yksityiskohtineen. Ihastuin bohotyylin luonnollisuuteen viimeistään Balilla vieraillessani. Siellä oli paljon kauniita ja luonnonmukaisia materiaaleja niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa. Bohotyylinen hääpuku on monesti pitsiä ja siihen voi olla yhdistettynä esim. saappaat, hattu, koruja, kukkia yms. Raskaana olevalle en näin nopealla aikataululla bohohääpukua löytänyt, mutta olin omaan morsiuspukuuni super tyytyväinen joka tapauksessa. Sanoisin, että oma tyylini on vielä siellä bohochic puolella, pelkkä boho itsessään on ainakin pukeutumisessa itselleni kuvainnollisesti liian boheemia.

Kaasot hääammattilaisina

Olen onnekas, että minulla on niin ihania ja tärkeitä ystäviä ympärillä. Pyysin kaasoiksi kahta rakasta ystävääni, joista molemmilla sattuu olemaan erityistä silmää estetiikalle ja luovuudelle. Toinen kaasoistani on ammatiltaan hääsunnittelija & kukkataiteilija Jenni Kinnari. Olemme tunteneet opiskeluajoilta jo 15 vuotta ja hän on samalla myös Alessian kummitäti. Jenni laittoi uudet hääsivut pystyyn juuri, joten käykääpä kurkkaamassa. Jos ikinä kaipaatte suomen parasta hääammattilaista, niin tiedätte kenen puoleen kääntyä. Jenni toteutti meidän juhliin kaikki kukat ja ison osan pöytäkoristeista.

hääkaari, vihkikaari, hääkakku, say it with a cake, kukkataiteilija, jenni kinnari, jälkiruokapöytä, bohohäät, hääkoristeet
Kukat teki kaasoni Jenni Kinnari & kakkutaiteilijana Say it with a cake.

Toinen kaasoistani oli Anu kenen takapihan olimme vallanneet. Anun kanssa olemme tavanneet vähintäänkin hauskasti. Hän on blogini kautta tullut hakemaan minulta aikoinaan kirppistavaraa ja tässä ollaan. Olemme hänen lapsen Jamielin kummeja. Anu pyörittää miehensä ja lastensa lisäksi juhlavuokrausta. Hänen kauttaan löydät mitä ihanimmat astiat, koristeet ja valmiit silkkikukkakimput. Iso osa pöytäkoristeista ja tarjoiluastioista häissämme oli häneltä. Anvicelebrationin Instagram sivut löydät täältä.

kattaus, hääkattaus, juhlakattaus, bohokattaus, bohohäät
häät, hääjuhla, kattaus, hääkattaus, morsiusparin pöytä, upeat kattaus ideat, kattausinspiraatio, bohohäät, bohokattaus

Näiden kahden kaason kanssa aloitimme suunnittelun listaamalla mitä häissä pitää olla, mitä pitää muistaa ja mitä pitää hankkia. Värimaailma oli itselleni suht selkeä ja lähdimme kartoittamaan niiden avulla myös bohohäiden koristeita. Tässä suunnittelun lopputulos toteutettuna. Teen hääkoristeluista ja kattauksesta vielä myöhemmin ihan oman postauksensa.

Hääsuunnittelun suurimmat haasteet

Kaikista suurimman haasteen suunnittelussa teki vieraat tai lähinnä heidän karsiminen. Paikkoja saimme takapihalle 30 ja siihen oli kutsuttava porukka rajattava. Halusimme häistä pienet ja intiimit, mutta silti tosi vaikea valinta ketä jättää kutsumatta. Vedimme todella tiukan rajan käytännössä siten, että kutsun sai vain ne jotka ovat meidän puhelimen pikanäppäimistössä. Toisin sanoen ne ihmiset kenen kanssa olemme tekemisissä ihan viikottain. Paljon ihania ja rakkaita ystäviä jäi myös juhlien ulkopuolelle.

Toinen iso haaste oli mun hääpuku. Raskausmahan kanssa ei mitä tahansa upeeta morsiuspukua päälle laiteta, vaan masuasukille piti löytää ihan oma tilansa. Raskauteen tarkoitetut hääpuvut ei innostaneet yhtään ja tiukalla aikataululla mietinkin, että jääköhän mulla puku löytymättä. Me jo vitsailtiin, että menen naimisiin sitten jätesäkissä. Kunhan se vain on Jake siellä alttarilla vastassa, niin “ihan sama”. No eihän se sama ole, mutta jotenkin en jaksanut asiasta stressata. En oikeastaan kokenut stressaavani häistä ollenkaan, aikataulu oli niin tiukka, ettei ehtinyt miettimään. Olen ihmisenä muutenkin sellainen nopeatempoinen, niin tämä oli paljon parempi ratkaisu, kuin että häitä olisi järjestetty kuukausia saatika vuosia. Onneksi myös puku löytyi nopean etsinnän tuloksena Porvoossa sijaitsevasta hääpukuliikkeestä. Se saapui liikkeeseen 15 minuuttia ennen kuin minä menin paikalle. Mikä tuuri! Empiirimallinen mekko antoi vauvamahalle hyvin tilaa ja puvun yläosa oli pitsiä niin edestä, takaa kuin hihoista. Täydellinen löytö tähän tilanteeseen!

hääpuku, morsiuspuku, pitsi, pitsiselkä, bohohäät, bohopuku, napitus
hääpuku, pitsihääpuku, pitkähihainen hääpuku, morsiuspuku, bohohäät, raskaushääpuku,
morsian, morsiuspuku, hääpuku, häät, bohohäät, raskaushääpuku, raskaus, morsiuskimppu, bohokimppu, bohohääkimppu, hääkuva

Ulkohäät ja varasuunnitelma sateelle

Jos jotakin tuli viimeiset kaksi viikkoa kytättyä, niin säätä. Ulkohäissä ollaan täysin tuurin armoilla ja tottakai varasuunnitelma oli tehtävä. Googlailin jatkuvasti erilaisia juhlatelttoja, mihin kaikki 30 vierasta mahtuisi. Teltan olisi täytynyt olla niin iso, että sen sisään saa tyylikkäästi katettua kaiken. Melkoisen suureen hintahaarukkaan mahtuu jos jonkinlaista. Oikeasti tyylikkäät juhlateltat maksoi kevyesti toista tonnia edes vuokrata. Saatiin olla super kiitollisia kun sää vain parani mitä lähemmäs meidän päivää tultiin. Itse hääpäivänä oli reilut 24 astetta lämpöä ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Alun perin piti olla pilvistä, mikä olisi ollut ihan hyvä juttu, mutta nyt pilviä ei näkynyt missään. Kaikin tavoin päivä oli täydellinen <3 Seuraava lauantai häistämme oli pelkkää kaatosadetta. Pikkusen kiitollisena fiilisteltiin, mikä ilma meille sattui.

onnellinen perhe, perhe, häät, hääpari, rakkaus, hääkuvat, camilla bloom, bohohäät, morsiusneidot, morsiuspuku
Koko perheen hääpuvut nyt myynnissä 🙂 Lasten upeat morsiuspuvut oli löytö Prahasta, kun kävin siellä viime syksynä.

Häistä tulossa useampia postauksia jahka saan lisää kuvia. Ihanaa, että saimme tähänkin huippuammattilaisen! Kiitos Camilla Bloom kun pääsit ikuistamaan meidän ikimuistoisen päivämme.

Suvi

Artikkeli Bohohäät ulkosalla – mitä suunnittelua se vaatii? julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
0
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Hoitolaukku -tarpeellinen vai turhake?]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973220 2020-09-15T08:06:28Z 2020-09-15T08:06:26Z Sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkitty *-merkillä Tässä on mennyt seitsemän vuotta edellisen lapsen saamisesta. Tuntuu, että näiden vuosien välissä on muuttunut vauvajutuissa about KAIKKI. Hoitolaukku oli ennen itsestäänselvyys. Yhtälailla kun ostit vaunut, niin ostit myös hoitolaukun. Nykyään mietin, että onko se hoitolaukku oikeeasti edes tarpeellinen, vai voisiko se olla täysin turhake? Mihinhän sitä laukkua mahtaa tarvita, […]

Artikkeli Hoitolaukku -tarpeellinen vai turhake? julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkitty *-merkillä

Tässä on mennyt seitsemän vuotta edellisen lapsen saamisesta. Tuntuu, että näiden vuosien välissä on muuttunut vauvajutuissa about KAIKKI. Hoitolaukku oli ennen itsestäänselvyys. Yhtälailla kun ostit vaunut, niin ostit myös hoitolaukun. Nykyään mietin, että onko se hoitolaukku oikeeasti edes tarpeellinen, vai voisiko se olla täysin turhake? Mihinhän sitä laukkua mahtaa tarvita, kun noita kasseja on jo kaapeissa ihan riittämiin? Aloin pohtimaan, että onko tämä nyt vaan kaupallistettu juttu vauvan “tarpeellisissa” hankinnoissa vai olisiko hoitolaukusta ihan oikeesti jotakin suurempaa hyötyä.

Mitä hoitolaukun kuuluu sisältää?

Eikös sinne mene ihan perustarvikkeet mitä tarvitaan kun siirrytään paikasta A paikkaan B? Saa täydentää mun luetteloa jos jotakin tulee mieleen.

 • Hoitoalusta
 • vaippoja
 • pieni muovipussi
 • harsoja
 • pikkupyyhe
 • kosteusliinoja
 • Skin Serum
 • vaihtovaatteet (pari bodya ja parit housut)
 • tutti
 • tuttipullo
 • maidonkerääjä (imettäessä tihkuu aika reippaasti aina toisestakin rinnasta)
 • liivinsuojukset
 • purulelu
 • imetyshuivi
 • mahdollinen korvike (toivon etten joudu käyttämään)
 • neuvolakortti

Näkisin, että kaikki nämä menee kassiin kuin kassiin. Lisäisin tuohon itselleni ehkäpä vielä muutaman energia & proteiinipatukan ja juomapullon. Imettäessä muistan vielä näin vuosienkin takaa, että mulla oli koko ajan ihan hillitön jano! Juotavaa pitää olla saatavilla sillä sekunnilla. Lisäksi olen huulirasva-addikti, joten Bepanthen kulkee aina mukana. Siinäpä sitten varmaankin kaikki. Tärkeää, että laukun saa jotenkin kivasti vaunuihin joko roikkumaan tai tavaratilaan, kunhan se kulkee helposti mukana, eikä tarvitse itse kantaa. Eiköhän sitä vauvaa saa kantaa ihan tarpeeksi muutenkin, joten hyvä antaa hartioiden levätä.

Top 5 kivointa hoitolaukkua

Kaiken pohdinnan jälkeen en koe hoitolaukkua tarpeelliseksi. Mikä tahansa tilava ja kiva laukku missä on taskuja käy! Nyt kun käyn kuitenkin tuota laukkuvarastoani lävitse, niin huomaan, että isoja laukkuja minulla on paljon vähemmän, kuin mitä pieniä. Monet alkavat olla jo hieman parhaat vuotensa eläneet, joten mietin että ehkä jonkun kivan laukun hankinta voisi tulla kyseeseen. Hoitolaukun pitäisi olla sellainen mikä vauvavuoden jälkeen menee käytössä ihan tavallisena käsilaukkuna. Lähdin keräämään tästä muutamia suosikkejani.

hoitolaukku, cam cam copenhagen, vaippakassi, hoitokassi, Jollyroom, Bootz.com
Kuva Bootz.com

Cam Cam Copengahenin Changing bag. Pidän laukun tikkauksesta, muodosta ja eettisyydestä. Laukku on orgaanisesta puuvillasta viljelty luomu ja siksi myös ympäristöystävällinen. Näitä on saatavilla useammissa eri väreissä. Hinta n. 79,90€. Näytti olevan myynnissä ainakin *Jollyroomissa sekä Bootz.comissa.

design laukku, Moj Sweden laukku, hoitokassi, vaippalaukku, hoitolaukku, laukku Ellos
Kuva Ellos

Tämä MOJ SWEDEN Juni Black/Brown hoitolaukku näyttää kans kivalta. Tykkään noista konjakin värisistä kahvoista ja laukun muoto on hyvä itsessään. Näen tämän myös Jaken olkapäillä tulevaisuudessa. Laukun sisällä oleva hoitoalusta on hieman normaalia isompi. Hinta 229€ Elloksella.

Malene Birger laukku, Malene laukku, nahkalaukku, printtilaukku, hoitolaukku
Kuvat Kekäle & Mymilou

Malene Birgerin laukuista olen tykännyt niin kauan kuin muistan. Useampia minulla ollutkin, mutta yhtäkin niistä käytin jo niin paljon, että meni puhki. Voisin hyvinkin kuvitella hankkivani jonkun näistä hoitolaukuksi ja kivasti menisi normilaukkuna sitten senkin jälkeen. Ainoa mitä näissä ei juuri ole on taskut, yleensä löytyy vain yksi sisätasku ja vetoketjua ei ole koskaan. Laukku on kuitenkin siitä kiva, että se pitää aina muotonsa, eikä lörpähdä. Hintaa toki Malenen laukuilla on, lähtee sieltä 245€ ylöspäin. Myynnissä ainakin Kekäleellä & My Miloussa.

hoitolaukku, Stockmann laukku, Armani laukku, hoitokassi, miehekäs hoitolaukku
Kuva Stockmann

Tämä Armani Exchange laukku on kivan simppeli vaikka isot hihnat tekstillä tuo siihen oman juttunsa. Näkisin tämän helposti myös Jaken olalla joten on ns. tarpeeksi miehekäs myös hänelle mukana kuljetettavaksi. Nettisivuilla ei ollut kuvia laukun sisältä, joten taskuista en osaa sanoa mitään. Hintaa Armanilla oli Stockalla 129,90€.

rottinkilaukku, ajaton laukku, palmgrens, classic rattan bag, unelmalaukku
Kuva Palmgrens

Viimeisenä vielä tällainen villikortti, mikä on oikeastaan tosi kaukana hoitolaukusta. Ruotsalainen Palmgrens Classic Rattan Bag on U P E A !!! Tämä nahkareunuksinen rottinkilaukku on alunperin lanseerattu 1950. Kieltämättä tämän kohdalla ajattelen jo täysin sitä vauva-ajan jälkeistä aikaa, vaikka kyllä tuohonkin saa tärkeimmät vauvan tavarat mahtumaan (ei tosin koko tuota yllä olevaa listausta). Miten tämä onkin niin kaunis, tyylikäs, klassinen ja ajaton. Hinta on luonnollisesti käsi kädessä laadun kanssa 4 195kr, eli n. 404€. Ai että miten täydellinen businesslaukku! Havajilla toki ei ole tälle mitään tarvetta, mutta jää edes sinne unelmalistaan hautuumaan.

Mielipide Gallup Instagramissani

Kyselin Instan stooreissa, että onko hoitolaukku nyt oikeasti tarpeellinen hankinta. 80% vastaajista oli sitä mieltä että ei. Yhdyn itse tähän joukkoon, en koe sitä erikseen ostettuna tarpeellisena. Jotenkin oli silti oli kiva lähteä ajatusleikkinä miettimään, että jos nyt tekisin laukkuhankinnan, niin mikä se olisi. Hoitokassin virkaa se saisi toimittaa alkuun joka tapauksessa.

Mitkäs näistä mun Top-5 listauksista oli teidän suosikkeja? Oletko kanssani samaa mieltä siitä, ettei hoitolaukku itsessään on turhake? “Tarpeellinen” on vain se kiva laukku, minkä haluaa hankkia sitten muutenkin, oli vauvaa tai ei 🙂

Nostalgiaa

Lue myös: https://suvisvilla.casablogit.fi/2011/06/13/vauvan-valmisteluja/ Tämä on yksi ensimmäisistä postauksistani silloin 9,5 vuotta sitten, kun odotin Eriniä ja aloitin kirjoittamaan blogia. Ihan huvittavaa nähdä, että mistä Suvisvilla -blogi on aikoinaan lähtenyt liikenteeseen.

Ihka ensimmäinen postaukseni pyöri myös vauvan tulon ympärillä. On muuttunut niin kirjoitustyyli, oma tyyli, kuin kuvien laatu. Ajatella, että näiden vuosien jälkeen olen taas samassa pisteessä ja nyt valmistelen paikkoja, tavaroita & vaatteita poikavauvan tuloon <3 Ensimmäisen julkaisun postauksessa on kuva, missä olen viikolla 27 raskaana, eli samalla viikolla kuin nyt. Masu on pienempi ekaa odottaessa, kuin nyt kolmatta odottaessa. Toki olen ollut silloin myös 10 vvuotta nuorempi ja notkeampi 😉 Ajatella mitä kaikkea tässä on elämässä tapahtunut tämän ensimmäisen ja nykyisen postaukseni välillä. Ihan kuin minulla olisi ollut näiden vuosien aikana monta eri elämää.

poikavauva, vauva tulee, odotusaika, vauvanvaatteet, mooses kori

Ihanaa syksyistä viikkoa teille kaikille, kiva kun olet löytänyt iäkkääseen blogiini! Reaaliajassa pääset seuraamaan meidän perheen touhuiluja Instagramin kautta!

Suvi

Artikkeli Hoitolaukku -tarpeellinen vai turhake? julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
0
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Hiusten lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen – Little Princess Trust]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973202 2020-09-09T14:36:02Z 2020-09-09T14:36:00Z Olin miettinyt hiusten leikkaamistani jo jonkin aikaa ja sitten näin unen mikä vain vahvisti aikomukseni. Hiusten lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen! Ja jos kerran lähtee tukkaa leikkaamaan, niin leikataan sitten kunnolla. Tukkani oli super pitkä, joten halusin pitkästä aikaa polkan. Tuli mieleeni aivan ihana ajatus lahjoittaa omat kutrit syöpäsairaille lapsille! Hiusten lahjoittaminen onnistui helposti, kun ensin viitsi nähdä […]

Artikkeli Hiusten lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen – Little Princess Trust julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Olin miettinyt hiusten leikkaamistani jo jonkin aikaa ja sitten näin unen mikä vain vahvisti aikomukseni. Hiusten lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen! Ja jos kerran lähtee tukkaa leikkaamaan, niin leikataan sitten kunnolla. Tukkani oli super pitkä, joten halusin pitkästä aikaa polkan. Tuli mieleeni aivan ihana ajatus lahjoittaa omat kutrit syöpäsairaille lapsille! Hiusten lahjoittaminen onnistui helposti, kun ensin viitsi nähdä hieman vaivaa, että miten homma hoidetaan. Aloin googlaamaan sopivia lahjoituskohteita, eikä suomesta löytynyt mitään. Onneksi vastaan tuli Little Princess Trust.

polkkatukka, hyväntekeväisyys, hiusten lahjoitus, syöpäsairaat lapset, peruukki

Mikä on Little Princess Trust?

2006 vuodesta toiminut Englantilainen hyväntekeväisyysjärjestö Little Princess Trust tekee oikeista hiuksista syöpäsairaiden lasten peruukkeja. Tähän mennessä yli 8000 lasta ovat saaneet omat, kauniit peruukkinsa, kun ihmiset ovat lahjoittaneet heille hiuksiaan. Peruukkeja tuotetaan reilut 100 kappaletta kuukaudessa ja yhteen perukkiin menee n. 10 ihmisen lahjoitetut hiukset. Lahjoituksia tarvitaan hiusten lisäksi myös rahana, sillä yhden peruukin tekeminen kustantaa n. £550. Syöpäsairaille lapsille peruukki lahjoitetaan luonnollisesti ilmaiseksi. Little Princess Trust hyväntekeväisyysjärjestö tekee peruukkien lisäksi myös tutkimuksia paremmista hoitotoimenpiteistä syöpäsairaiden lasten parissa. Kurkkaa täältä kiva video, mistä näet peruukkien lopputuloksen ja kuulet lisää lahjoittamisesta.

Minkälaiset hiukset voi lahjoittaa lapsille?

Hiusten tulee olla hyväkuntoiset ja pitkät. Minimipituus mikä vaaditaan on 17 cm, mutta erityisesti vielä pidempiäkin hiuksia tarvitaan. Tällä hetkellä heillä olisi toiveissa yli 30 cm pitkää tukkaa! Hiukset saa olla värjätyt (luonnollisen väriset) ja käsitellyt (esim. permanentatut), mutta ei märät, eikä likaiset. Harmaata hiusta saa olla seassa enintään 10%.

pitkä tukka, hiusten lahjoitus, tukanleikkuu, syöpäsairaiden lasten peruukit, little princess trust

Näin teet lahjoituksen syöpää sairastavien lasten peruukkeihin

Kuvat Little Princess Trust sivuilta
 • Pese tukka shampoolla, mutta älä käytä hoitoainetta, tai mitään muutakaan muotoilutuotetta. Kuivaa tukka huolella ennen poninhännälle laittamista.
 • Harjaa tukka hyvin. Laita hiukset useammalle poninhännälle ja pompuloita tasaisesti koko hiuksen pituudelle. Pyydä kampaajaasi leikkaamaan tukka ensimmäisen ponnarin yläpuolelta.
 • Laita kaikki poninhännät pahviseen kirjekuoreen ja tulosta mukaan lahjoituskaavake täytettynä. Tässä kysellään myös hiusten mittaa ja varmistusta, että edellä mainitut kohdat on tehty oikein. Täytä lappuun myös yhteystietosi.
 • Vie kirjekuori postiin ja katso, että postimerkit on oikein. Postita hiukset The Little Princess Trust, Broadway House, 32-35 Broad Street, Hereford. HR4 9AR. UK
hiusten lahjoittaminen, hyväntekeväisyys, syöpälasten peruukit, peruukki, little princess trust

Haluaisitko lahjoittaa hiuksesi hyvään tarkoitukseen?

Ajatella minkä verran parturikampaamoissa lähtee pitkää tukkaa suoraan roskikseen! Harva tuntuu edes tietävän, että tällainenkin lahjoitusvaihtoehto olisi mahdollista. Kuukauden/kahden kuukauden päästä saat kotiin oman “diplomin” siitä, että olet tehnyt hyvää <3 Kyllä tuli iloinen mieli!

bob cut, polkkatukka, lyhyt tukka, bob hairstyle, hiusten lahjoitus, little princess trust

Seuraavaksi tukkaa lähtee meidän Alessialta. Minä haluaisin pitää hänen pitkät kutrit, mutta neiti on päättänyt, että samanlainen polkka kuin minulla ja isosiskolla olisi nyt saatava. Minun tukasta lähti 47cm syöpäsairaiden lasten peruukkeihin, uskon että Alessialla on lahjoittaa about saman verran. Ihanaa, että neiti ymmärtää mikä arvo on antaa oma tukka muille lapsille. Hän oikein odottaa, että päästään leikkaamaan ja lähettämään poninhännät niitä tarvitseville. Koitan nyt vaan ajatella, että onhan siellä Havajilla sitten mukavampaa kevyen ja lyhemmän tukan kanssa. Silti tuo pitkä tukka on neidillä niin nätti! Onneksi se kasvaa kuitenkin ajan kanssa takaisin.

pitkät hiukset, hiusten lahjoitus, hyväntekeväisyys, lasten peruukit, kiharat

Itse olen ollut super tyytyväinen mun lyhyempään polkkaan. En aio hetkeen edes lähteä tätä kasvattamaan, sillä viihdyn niin paljon paremmin tämän lyhyen tukan kanssa. Olo on jotenkin freesi, kevyt ja nuorekas. Super onnellinen, että tuli tällainen homma tehtyä niin syöpälasten, kuin itseni takia.

bob cut, hairstyle, hiusten lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen, little princess trust, syöpäsairaiden lasten peruukit, peruukki

Suvi

Lue myös; https://suvisvilla.casablogit.fi/2020/07/01/raskauskuulumisia/Näissä kuvissa mulla oli vielä pitkä tukka.

Artikkeli Hiusten lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen – Little Princess Trust julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
0
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Ei susta ole yrittäjäksi! -Yrittäjän Päivä]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973188 2020-09-07T17:00:45Z 2020-09-07T16:31:35Z Oletko joskus saanut lähipiiriltä vähemmän kannustavia kommentteja? “Ei susta ole yrittäjäksi” on lause minkä kuulin entiseltä puolisoltani kymmenen vuotta sitten ja vieläpä naurahduksen kera. Yrittäjäksi ryhtyminen on kuulemma vaikeaa, se on raskasta ja ei susta vaan oo siihen. Ajatella, jos olisin joskus kuunnellut näitä sanoja ja tehnyt elämässäni päätökset sen mukaan, mitä joku toinen ihminen […]

Artikkeli Ei susta ole yrittäjäksi! -Yrittäjän Päivä julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Oletko joskus saanut lähipiiriltä vähemmän kannustavia kommentteja? “Ei susta ole yrittäjäksi” on lause minkä kuulin entiseltä puolisoltani kymmenen vuotta sitten ja vieläpä naurahduksen kera. Yrittäjäksi ryhtyminen on kuulemma vaikeaa, se on raskasta ja ei susta vaan oo siihen. Ajatella, jos olisin joskus kuunnellut näitä sanoja ja tehnyt elämässäni päätökset sen mukaan, mitä joku toinen ihminen sanoo! En osaa edes kuvitella elämääni ilman yrittäjyyttä, saatikka kuvitella sitä, että olisin jollekin palkkatöissä. Siihen musta ei oo! Musta ei ole palkkatyöläiseksi kenellekään toteuttamaan jonkun muun unelmaa. Tuli oltua palkkatöissä monta vuotta ja se ei vaan ollut se oma juttu. Aivan kuten yrittäjyys ei ole kaikkien juttu. Mietin vain, että vitsit miten ihanaa olisi, jos kaikki löytäisi sen oman juttunsa, mikä ikinä se ammattimielessä sitten onkaan. Kannustan rohkeasti miettimään mikä olisi se sun unelmaduuni, jos oma työ ei tällä hetkellä miellytä!

Yksilön oma vastuu

Oma unelma on se mitä tässä on kaikki nämä yrittäjyys vuodet toteutettu. Jos minä en huolehdi siitä, että se oma unelma toteutuu, niin kuka sitten!? Voin kertoa ettei kukaan! Kukaan ei pidä meidän puolia kuin me itse. Kukaan muu ei ole vastuussa meidän päätöksistä ja valinnoista kuin me itse. Kukaan muu ei voi myöskään tehdä meitä onnelliseksi kuin me itse. Sekin on meidän jokaisen omalla vastuulla. Ei ole muiden tehtävä edes koittaa tehdä minusta onnellista.

yrittäjänaiset, yrittäjänainen, Suvisvilla, Suvi Jurvélius, yrittäjyys, yrittäjä-äiti, äiti yrittää, yrittäjäksi

Miten yksittäiset päätökset vaikuttaa elämäämme

Yrittäjäksi lähteminen on yksi parhaista päätöksistä elämässäni! Ne ovat johdattaneet minut tälle polulle, missä tänä päivänä olen. Kaikki nämä kohtaamiset ja ihmisten kannustukset & etenkin kannustamattomuudet ovat muovanneet minusta sellaisen yrittäjän, kuin tänä päivänä olen. Olen yrittäjä-äiti joka intohimoisesti rakentaa omaa suoramyyntikanavaa ja globaalia asiakaskuntaa. Yrittäjä-äiti joka tuottaa sisältöä, tekee vaikutusmarkkinointia ja auttaa yrityksiä rakentamaan laadukasta brändiviestintää. Yrittäjä-äiti joka on kotona kun lapset menee kouluun ja tulee koulusta.

#sellainenonyrittäjä -kampanja

Kohta 10 vuotta olen elättänyt itseni ja perheeni yrittäjänä. Se on asia mistä saan olla ylpeä ja samaan aikaan myös kiitollinen. Viikonloppuna vietettiin yrittäjän päivää ja täytyy sanoa, että yrittäjä on päivänsä ansainnut! On monia kanssa yrittäjiä ketä nostaa esille ja ketä kiittää. On monia yrittäjiä jolta olen saanut ostettua aivan mahtavaa palvelua & tuotteita. Yrittäjyyttä tarvitaan!

yrittäjyys, tuepienyrittäjää, sellainenonyrittäjä, yrittäjänpäivä, yrittäjä kamppis, yrittäjäksi

Yrittäjät on se ammattiryhmä, joka on ensisijaisesti ottanut takkiin nyt myös Koronan aikaan. #tuepienyrittäjää oli ihan mahtava kampanja, minkä olisi syytä jatkua hamaan tulevaisuuteen. Valitettavasti edelleen törmää ajatukseen, missä ei haluta tukea sitä omaa ystävää tai muuta pienyrittäjää, vaikka hänellä olisi kaupan juuri sitä mitä tarvitset. Suomessa elää mielestäni edelleen asennevamma, missä mietitään muiden ihmisten hyötymistä tukemisen sijasta. Joten sinänsä entinen puolisoni oli oikeassa 🙂 Tämä ei aina ole helppoa ja aika ajoin voi välillä olla myös raskasta. Itse olen koittanut kuitenkin valita urani niin, että työskentelen mahdollisimman riskittömästi. Online business ja muut etätyökalut tarjoaa aivan mahtavan mahdollisuuden työskennellä paikka & aika riippumattomasti.

Suoramyynnistä valtavirtaa ja kohti globaalia etätyöskentelyä

Zinzino, Hong Kong, kasvuyhtiö, suoramyynti, direct sales, globaali, business, etätyö, kotoa käsin työskentely, online yrittäjäksi

Edustamani suoramyyntiyhtiö Zinzino avaa juuri tämän viikon keskiviikkona Hong Kongin markkinat ja en voisi olla enemmän innoissani! Töitä on niin paljon kuin jaksaa ja ehtii tiimin kera tehdä. Helpotusta ei siispä ole näkyvissä, vaan päinvastoin. Meno kiihtyy ja aion olla siinä kelkassa mukana kun markkinaosuuksia jaetaan! Täältä löydät vanhan postaukseni meidän alasta. Tässä linkki myös firman talousraportteihin! Aika mahtavaa luettavaa. Harvasta yrityksestä voi sanoa, että on tällaiset kasvuluvut menossa, kuin mitä meillä.

Yksi suurimpia unelmiani on ollut työskennellä aika ja paikkariippumattomasti eri maista käsin. Nyt se unelma on tullut ajankohtaiseksi toteuttaa. Ens maaliskuussa lähdemme perheen kera Havajille ja sieltä sitten mihin milloinkin matka vie. Emme halua tehdä sen suurempia suunnitelmia, sillä päätökset tehdään matkan varrelta. Ne tehdään itseämme ja lapsiamme kuunnellen. Ilman tämän päivän ammatinvalintaa, ei olisi tällaista peliliikettä mahdollisuus tehdä. Lähdemme osittain tekemään ulkomaille myös hyväntekeväisyystöitä. Jos haluat kuulla lisää meidän matkasuunnitelmista, niin Instagram TV:ssäni on tunnin mittainen livelähetys, missä kerromme mieheni kanssa miksi ja miten tällaiseen ratkaisuun on päädytty.

Hawaii, Havaji, muutto Havajille, muutto ulkomaille, vapaaehtoistyö, unelmien toteutus, unelma

Paljon tsemppiä kaikille meille yrittäjille! Haluan onnitella siitä että olet valinnut tämän vähemmän helpon yrittäjyys-tien. Tämä jos mikä muovaa meistä vahvoja yksilöitä, periksiantamattomia persoonia ja hyvän itsetunnon omaavia tyyppejä. Epäilijöitä, naureskelijoita ja muita negatiiviseen sävyyn mielipiteitään esittäviä ihmisiä riittää. Meidän tehtävänä ei ole heitä miellyttää, eikä varsinkaan kuunnella! Pidetään kiinni jokainen siitä omasta jutusta, omasta unelmasta ja omasta päätöksestä. “Ei susta ole yrittäjäksi” on ehkä kannustavin lause, mitä ikinä olen saanut. Se ajoi mut tälle tielle, se ajoi mut näyttämään muille ja se ajoi mut toteuttamaan omaa unelmaa.

Suvisvilla, yrittäjyys, yrittäjä-äiti, äiti-yrittäjä, Suvi Jurvélius, yrittäjäksi ryhtyminen

Suvi

Artikkeli Ei susta ole yrittäjäksi! -Yrittäjän Päivä julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
0
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Sviittipolttarit osa 2 – Lapland hotels Bulevardi]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973142 2020-09-04T11:59:07Z 2020-09-04T11:59:06Z Kaupallinen yhteistyö Lapland hotels Bulevardi kanssa Vietimme hetki sitten mitä ihanimmat polttarit! Enpä olisi päivällä vielä arvannut, että iltaa kohden niistä tulee sviittipolttarit! Polttaripäivään oli haluttu luoda ripaus luksusta, siksipä minun yllätyksekseni saavuimme Lapland hotels Bulevardin aulaan, jossa toinen kaasoni ja rakas ystäväni olivat odottamassa. Minut vastaanotettiin ihanalla alkoholittomalla drinkillä halauksien kera ja sitten suuntasimme […]

Artikkeli Sviittipolttarit osa 2 – Lapland hotels Bulevardi julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Kaupallinen yhteistyö Lapland hotels Bulevardi kanssa

Vietimme hetki sitten mitä ihanimmat polttarit! Enpä olisi päivällä vielä arvannut, että iltaa kohden niistä tulee sviittipolttarit! Polttaripäivään oli haluttu luoda ripaus luksusta, siksipä minun yllätyksekseni saavuimme Lapland hotels Bulevardin aulaan, jossa toinen kaasoni ja rakas ystäväni olivat odottamassa. Minut vastaanotettiin ihanalla alkoholittomalla drinkillä halauksien kera ja sitten suuntasimme yläkertaan.

drinkki, alkumalja, sviittipolttarit, Lapland hotels

Sviitti Bulevardin kattojen yllä

Oven avautuessa silmieni eteen avautui huikean upea ja tilava Lapland Penthouse Suite, huoneala huikeat 46 m2. Suite oli koristeltu ilmapalloin, kukin ja pienin naposteltavin. Tässä kohtaa tuli taas itku, kun näin miten paljon vaivaa minua varten oli nähty! Aivan mielettömät koristukset ja panostukset tähän mahtavaan polttaripäivään. Sviittipolttarit oli täydellinen idea jatkaa tätä mieletöntä päivää.

Lapland hotels Bulevardi, sviitti, sviittibileet, sviittipolttarit
sviittipolttarit, Lapland hotels, Bulevardi, polttarit, bride, ilmapallot
sviittipolttarit, morsian, polttarit, lapland hotels Bulevardi

Huoneesta avautui tilava kattoterassi, jossa myöhemmin yksi ystävistäni teki minulle rentouttavan jalkahoidon. Se olikin oikein tervetullut päivän päätteeksi, jossa suurimman osan olimme jaloillamme. Hetki sitten vieläpä pistimme salsaten ja olin aivan puhki tästä liikuntasuorituksesta.

Lapland hotels Bulevardi, näkymät, kaupallinen yhteisyö, Helsinki, sviittipolttarit
Sviittipolttarit, kattojen yllä, kattoterassi, Suvisvilla, Lapland hotels Bulevardi
jalkahoito, jalkahieronta, sviittipolttarit, lapland hotels Bulevardi, morsiamen hemmottelu

Kurkkaa aiemmasta “Ikimuistoiset polttarit” postauksesta mitä touhusimme tällä porukalla aamupäivän.

Sviittiin saapuessamme napostelimme ensiksi hieman brunssilta jääneitä herkkuja. Ja olihan minun toinen kaasoistani tehnyt mukaan jopa salaatit ja piirakatkin.

On se hyvä, että näin raskaana ollessa ystäväni tietävät kuinka tärkeää on pitää verensokerit tasassa 😉 Ja polttarit, jos mikä on ihana syy herkutella vähän pitkin päivää.

polttarit, polttariherkut, sviittipolttarit, lapland hotels bulevardi

Tämän jälkeen pidimme koko porukalla oman photoshootin, jossa ikuistimme yhteiskuvat ja saimme näin taltioitua ihanat polttarimuistot meidän kaikkien puhelimiin. Alla muutamat ihanat otokset.

sviittipolttarit, photoshoot, polttariporukka, teemapukeutuminen
polttarit, sviittipolttarit, lapland hotels Bulevard
polttarit, sviittipolttarit, sviittibileet

BRIDE -heliumpallot ja ilmapallot tekivät kyllä täydellisen polttaritaustan, ja ihanat kuvat olivat taattu.

Morsiuskylpy

Ystäväni kehoittivat minua kurkistamaan sviitin kylpyhuoneeseen ja voi miten ihana ruusukylpy sieltä löytyikään! Olihan tämä hetki käytettävä myös ihanien masukuvien ikuistamiseen.

sviitti, lapland hotels, laplandhotels bulevardi, ruusukylpy, sviittipolttarit, kylpyhuone, hotellihuone
morsiuskylpy, sviittibileet, ruusunterälehdet, luksuskylpy, polttarit, lapland hotels Bulevardi
bridal bath, morsiuskylpy, sviittipolttarit
morsiuskylpy, sviitti, kylpyamme, raskauskylpy, ruusunterälehdet, luksusilta
masuasukki, raskaus, raskauskylpy, polttarit, sviittipolttarit, kylpy

Vietimme iltaa rennosti kylpien ja saunoen, jonka jälkeen laittauduimme illallista varten. Vietimme huoneessa aikaa hieman alle neljä tuntia, ja aika meni aivan siivillä, lopussa tuli jopa kiire illalliselle.

kattoterassi, lapland hotels Bulevardi, saunailta, sviittipolttarit
morsian, polttarit, sviittibileet, sviittipolttarit, lapland hotels Bulevardi, kattoterassi, ulos syömään, sormusilmapallo

Olipa ihana päivän päätteeksi vielä laittautua ja suunnata parhaiden ystävien kanssa yhteiselle illalliselle hotellin ravintolan Kultá Kitchen & Bariin. Ruoka oli taivaallista! Valitsin listalta sienirisoton ja täytyy todeta, että myös talon leipä teki vaikutuksen.

kulta kitchen, lapland hotels, bulevardi, ravintola, lappiravintola
Kulta kitchen, Lapland hotels Bulevardi, lappihotelli, ravintola-annos, illallinen, polttarit
ystävyys, polttariporukka, syömässä, polttarit
lapland hotels bulevardi, morsian, illallisella, polttarit

Lapland hotels Bulevardi sijaitsee nimensä mukaisesti Helsingin vilkkaalla bulevardilla, josta on täydellisen lyhyt matka kaikkialle keskustassa. Tämä oli siis täydellinen valinta polttaripäivän tukikohdaksi iltaa silmällä pitäen. Huoneesta kaiken hehkutuksen lisäksi sanottava, että se olisi täydellinen isommallekin porukalle, koska kattoterassi tuo hyvin lisätilaa ja mahdollistaisi vaikka aktiviteettejä päivään. Sviittipolttarit oli ihan super kiva tapa päättää ikimuistoinen päivä. Hyvin näkisin järjestäväni täällä juhlia myös jatkossa.

ystävyys, polttarit, sviittipolttarit, kattoterassi, lapland hotels Bulevardi
auringonlasku, kattoterassi, Lapland hotels Bulevard, polttarisankari, morsian, sviittipolttarit

Polttarit oli hyvä päättää upeaan auringonlaskuun. Kiitos Lapland Hotels Bulevard ja kiitos koko mun rakkaalle polttariporukalle ihan huikeasta päivästä! Olen aivan onnesta soikeana siitä millaisen päivän sain teidän kanssa viettää <3

Suvi

Lue myös: polttareiden osa 1

Olemme ennenkin järjestäneet sviitissa juhlia 🙂 Kuvien laatu muuttunut aika paljon jo tässä viidessä vuodessa:

Artikkeli Sviittipolttarit osa 2 – Lapland hotels Bulevardi julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
0
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Pois Suomesta! – Voisiko koti olla tulevaisuudessa jossakin muualla?]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973144 2020-09-01T10:00:55Z 2020-09-01T10:00:53Z Tähän kahteen lauseeseen kiteytyy ajatus mikä on muhinut mielessä jo vuosia. Olemme mieheni kanssa aina olleet seikkailunhaluisia ihmisiä. Hän on asunut useamman vuoden ulkomailla, minä en. Koskaan ei ole tullut niin sanotusti mahdollisuutta lähteä, eikä sellaista oikeeta hetkeä ole nytkään. Nyt kuitenkin päätös on jo alkukeväästä tehty, lähdemme pois Suomesta! Oikeaa hetkeä saada jäädä odottelemaan, […]

Artikkeli Pois Suomesta! – Voisiko koti olla tulevaisuudessa jossakin muualla? julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Tähän kahteen lauseeseen kiteytyy ajatus mikä on muhinut mielessä jo vuosia. Olemme mieheni kanssa aina olleet seikkailunhaluisia ihmisiä. Hän on asunut useamman vuoden ulkomailla, minä en. Koskaan ei ole tullut niin sanotusti mahdollisuutta lähteä, eikä sellaista oikeeta hetkeä ole nytkään. Nyt kuitenkin päätös on jo alkukeväästä tehty, lähdemme pois Suomesta!

pois suomesta, havaji, muutto, diginomadi

Oikeaa hetkeä saada jäädä odottelemaan, siinä saattaa myös elämä lipua ohi, kun jää paikoilleen miettimään tulevaisuutta. Läheisen kuolema sai tajuamaan, että “sitkun elämää” ei välttämättä ole. Se elämä on nyt ja joskus täytyy tehdä rohkeita ratkaisuja. Omat unelmat on tehty toteutettaviksi ja niiden perässä tässä nyt ollaan maailmalle lähdössä.

Se kauanko meinaamme olla reissun päällä ei ole selvillä. Se missä kaikkialla tulemme olemaan ei ole selvillä. Paljon on asioita ratkottavana, ennen ens maaliskuun lähtöä, ja loput ratkeaa sitten matkan varrella. Ensimmäiselle puolelle vuodelle meillä on suunnitelma ja jatko selviää sitten sen jälkeen. Haasteita matkalle laittaa tämä pirun Korona ja matkustusrajoitukset. Vaikea suunnitella jotakin, missä tilanne voi vaihtua vaikka huomenna.

Tänään pidämme mieheni kanssa toivotun livelähtyksen @suvijurvelius Intagramissa. Siellä vastaamme teidän kysymyksiin ja mietteisiin mm. lasten koulun käynnistä, asunnon pois luovuttamisesta & syistä miksi haluamme tällaisen elämänmuutoksen kokea. Meistä tuntuu, että koti voisi olla tulevaisuudessa jossakin muualla. Emme tosin tiedä missä ja sitä tässä olisi vähän niin kuin tarkoitus lähteä etsimään.

Tule tänään linjoille klo 18!

Suvi

Artikkeli Pois Suomesta! – Voisiko koti olla tulevaisuudessa jossakin muualla? julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
0
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Ikimuistoiset polttarit Helsingin kesässä osa 1]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973096 2020-08-30T11:48:59Z 2020-08-30T10:37:56Z Eräänä elokuisena lauantai aamuna klo 10 ovikello soi ja kysyin mieheltäni, että odottaako hän meille vieraita. Kun vastaus oli ei, niin tajusin, että nehän on pakko olla mun polttarit!!! Ja voi, miten mahtava päivä meillä olikaan <3 Ikimuistoiset polttarit aivan parhaassa seurassa ja osui kohdille vieläpä yksi kesän parhaista hellepäivistä. Yllätysbrunssi Vain viikko häihin ja […]

Artikkeli Ikimuistoiset polttarit Helsingin kesässä osa 1 julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Eräänä elokuisena lauantai aamuna klo 10 ovikello soi ja kysyin mieheltäni, että odottaako hän meille vieraita. Kun vastaus oli ei, niin tajusin, että nehän on pakko olla mun polttarit!!! Ja voi, miten mahtava päivä meillä olikaan <3 Ikimuistoiset polttarit aivan parhaassa seurassa ja osui kohdille vieläpä yksi kesän parhaista hellepäivistä.

Yllätysbrunssi

Vain viikko häihin ja silti mut saatiin yllätettyä! Aamu alkoi brunssilla Tähtitorninmäeltä. Siellä mun ihanat rakkaat oli ottamassa vastaan! Kaikki ystävät olivat pukeutuneet teeman mukaisesti #hankobeach tyyliin. Brunssi oli katettu upeasti esille ja maisemat hiveli silmää. Ei olisi voinut polttarit paremmin alkaa. Katsokaa mitä herkkuja!

brunssi, picnic, puistobrunssi, tähtitorninmäki, polttarit, polttaripicnic, ruoka
polttarit, brunssi, puistopiknik, ruoka

Onneksi en ollut ehtinyt vielä aamupalaa syömään. Hyvin maistui kaikki ihanat herkut mitä oli tarjolla. Vitsit miten kiitollisia oltiin tästä ilmasta. Yksi kesän parhaista hellepäivistä osui tälle päivää.

piknik, brunssi, polttarit, ikimuistoiset polttarit, tähtitorninmäki, kuulumisia
polttarisankari, polttarit, hankobeach, kuulumisia
brunssi, polttaripiknik, ikimuistoiset polttarit, polttaribrunssi, herkut, piknikeväät, ruoka

Stailausta Helsingin kattojen yllä

Brunssin jälkeen hyppäsimme taas isoon autoon koko kööri ja kaasoni ajoi meidät seuraavaan yllätyskohteeseen. Vuorossa oli stailausta tuttavamme Annin Instyleout nimisessä liikkeessä. Olen ollut Annin stailattavana aikaisemminkin ja en voi kuin lämpimästi suositella. Hänen tila Lauttasaaressa sijaitsevassa kattohuoneistossa on tyylikäs, viihtyisä ja ihanan intiimi. Paikalle saa tuoda omat ruoat ja juomat, siksi myös tällainen ohjelmanumero sopii hyvin polttariporukalle.

namikippo, herkut, polttarieväät
Instyleout, stailaus, polttarit, polttariohjelma
polttariohjelma, instyleout, stailaus
Teresa De Rita-Cavlek, Instyleout, Lauttasaari, stailauspalvelu
polttarit, stailaus, instyleout
instyleout, lauttasaari, stailaus, polttarit, kuulumisia

Instyleoutiin on helppo tulla ja stailaaja Anni on enemmän kuin herttainen tyyppi! Erittäin ammattitaitoisesti hän oli valinnut minulle näköiseni rekin valmiiksi, mistä lähdin sovittamaan uusia vaatekokonaisuuksia. Tein taas useampia löytöjä!

Kiva juttu Instyleoutin konseptissa on se, että vaatteet on usein yksittäiskappaleita ja iso osa niistä kierrätettyjä. Heti ei tule siispä samanlaista vastaan ja Instyleout tarjoaakin yllätyksiä joka kerta. Ikinä ei tiedä mitä löytyy, joten se tekee koko shoppailuelämyksestä vielä hauskempaa. Ihanaa, että polttariporukasta muutkin teki ostoksia. Meillä oli täällä tosi hauska parituntinen, ennen kuin lähdettiin taas kohti seuraavaa etappia.

Instyleout, polttariohjelma, stailaus

Hyväntekeväisyystempaus

Seuraava ohjelmanumero oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Minut vietiin K-Market Pohjoinen Rautatiekatu pihaan jossa ohjeeksi annettiin tehdä 6 minuutin shoppailukierros 40 eurolla. Tässä ohjelmanumerossa oli mukana myös mieheni Jake ja lapset, sekä Jaken toinen bestman Viljami.

En tiennyt yhtään, että mitä mun pitäisi ostaa ja mihin ruoat on menossa. Ohjeeksi kerrottiin vain, että jotakin terveellistä ja jotakin herkkua. Itsellä kävi ensimmäisenä mielessä, että näilläköhän eväillä me sitten menemme loppuillan!? Oli ostettava jotakin mitä me kaikki tykättäis syödä. Polttarit ilman herkkuja ei ole mahdolliset, eihän 😉

Kuusi minuuttia meni tosi nopeasti, varsinkin kun kauppa ei ollut itselleni entuudestaan tuttu, enkä tiennyt mikä tuote sijaitsee missäkin. Porukka hengitti niskaan ja hoputti kuinka ostosten kanssa pitää pitää kiirettä! Sitten sitä vaan lappas kärryyn vähän mitä sattuu.

Hope ry, hyväntekeväisyys, lahjoitus, polttarit, K-Market, kuulumisia, ruoka

Kassalla oleva henkilökunta selkeästi osasi meitä odottaa ja olin tässä kohtaa vielä aivan ihmeissäni, että mikä tämä juttu on. Kun ostokset oli tehty, niin minulle selvisi, että tässä oli kyseessä hyväntekeväisyystempaus!

Kaikki tämä ruoka mitä kärryyn heitin lahjoitettiin Hope ry:lle. Ruoat oli saamassa yksinhuoltajaäiti, kenellä oli muistaakseni kuusi, vaiko seitsemän lasta. Tässä kohtaa aukes mun kyynelkanavat kun kuulin miten upea asia tämä oli! Aivan mahtava ohjelmanumero polttareissa tehdä hyvää! Perheen lapset ei kuulemma saa koskaan herkkuja, kun ei raha riitä edes perus ruokatarvikkeisiin. Nyt ostoskasseissa oli monta pussia karkkia, sipsiä ja suklaata. En ollut ainoa joka porukasta itki, vaan itkettiin muutkin kun Hope ry:n edustaja kertoi tästä perheestä.

Kaasoni oli tosiaan soittanut Hope ry:lle erikseen ja oikein pyytänyt heitä etsimään sellaisen lapsiperheen kenelle voidaan tälläinen lahjoitus tehdä. Hän tiesi, että nimenomaan lapset on lähellä mun sydäntä, joten oli selvää, että lahoitus oli saatava tehdä lapsiperheeseen. Silloin kun sopiva perhe löytyi ja perheenäiti kuuli tulleensa valituksi, niin itkemään oli alkanut kuulemma hänkin.

Kiitos K-Market Pohjoinen Rautatie kauppiaalle! Selvisi itselleni jälkikäteen, että he olivat puolikkaalla rahalla mukana tempauksessa. Ihanaa, että myös mieheni Jake osti parilla kympillä itse lisää ruokaa samaiseen pottiin, siksi hän oli halunnut tulla paikan päälle. Ihan parhautta, että myös polttareissa voi tehdä hyvää! Mahtava ohjelmanumero ja niin tunteita herättävä tempaus.

hyväntekeväisyys, hope ry, yhdessä ja yhteisesti, lahjoitus, polttariohjelma, ruokalahjoitus

Salsatunti, polttareiden must-have ohjelma

Kun kyyneleet saatiin pyyhittyä, niin oli aika mennä taas kohti täysin erilaista tapahtumaa. Auto jätti meidät Bulevardin kulmille Ruttopuistoon ja puistosta kantautui ihana salsa musiikki. Huusin heti, että “päästäänkö me tanssimaan”? Jotenkin arvasin, että siellä vois olla bileet meitä varten.

Rakas tanssija ystäväni Teresa juoksi vastaan ja sanoi, että jos hän on mukana polttareissa, niin siellä on tietenkin tanssia!! 😀 Ihanaaaaaa!!! Siitä olikin aikaa kun olin tanssinut. Joskus 10 vuotta sitten olen ihan jopa opettanut afroa ja reggaetonia kansalaisopistossa, nyt en tosin ollut tanssinut vuosiin. Olipa muuten erilaista liikkua tän masun kanssa. Ei ollenkaan yhtä sulavaa, kuin normaalisti, ei myöskään kunto ollut sitä luokkaa, kuin mitä se oli ennen.

ystävyys, polttarit, tanssitunti
latinomix, tanssitunti, salsa, polttarit, polttariohjelma
latinomix, tanssitunti, polttarit, parisalsa
raskaus, raskaana, polttarit

Meillä oli ihan järjettömän hauskat 45 minuuttia! Vedettiin salsaa, sambaa, bachataa ja reggaetonia, lopuksi mulle oli varattu ohjaajan kanssa vielä myös oma tanssihetki. Kiitos Latinotanssimix ihan mahtavasta tunnista ja innostuksesta jatkaa tanssiharrastusta. Kipinä todellakin syttyi!

Päivän huipentuma – sviittipolttarit

Tämän jälkeen ohjelmassa oli sviittibileet Lapland Hotel Bulevardissa. Nämä sviittipolttarit ansaitsee aivan oman postauksensa, joten jatkan tästä kokonaan seuraavassa artikkelissa 🙂 Kuten ilmeestä näkyy, päivä oli yllätyksiä täynnä <3

lapland hotel, lapland hotelli bulevardi, polttariyllätys, polttarit, sviittipolttarit
polttarisankari yllätettynä

Jos haluat päästä lisää meidän polttarifiiliksiin, niin Instagramini stoorien kohokohdista löydät oman ´Bridal party´ nimellä olevan kansion, missä useampia videoita ikimuistoisesta päivästä.

Suvi

Lue myös: https://suvisvilla.casablogit.fi/2020/08/26/raskauden-puolivali-jo-ylitetty-sukupuolen-paljastus/

Artikkeli Ikimuistoiset polttarit Helsingin kesässä osa 1 julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
0
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Raskauden puoliväli jo ylitetty – sukupuolen paljastus]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973088 2020-08-26T15:22:45Z 2020-08-26T15:20:55Z Hellurei! Elämä menee eteenpäin niin lujaa vauhtia, etten melkeinpä itse pysy perässä. Raskauden puoliväli jo ylitetty ja viimeiset kaksi viikkoa on olleet elämäni onnellisemmat. Vauva kasvaa ja kehittyy, nyt mennään raskausviikoilla 24. Instagram stoorien puolella olen pitänyt tavallaan vähän niinkuin raskauspäiväkirjaa ja kertonut fiiliksiä matkan varrelta. Viimeiset viikot on olleet huippuja, ollut meinaan sellainen fiilis […]

Artikkeli Raskauden puoliväli jo ylitetty – sukupuolen paljastus julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Hellurei! Elämä menee eteenpäin niin lujaa vauhtia, etten melkeinpä itse pysy perässä. Raskauden puoliväli jo ylitetty ja viimeiset kaksi viikkoa on olleet elämäni onnellisemmat. Vauva kasvaa ja kehittyy, nyt mennään raskausviikoilla 24. Instagram stoorien puolella olen pitänyt tavallaan vähän niinkuin raskauspäiväkirjaa ja kertonut fiiliksiä matkan varrelta. Viimeiset viikot on olleet huippuja, ollut meinaan sellainen fiilis että hehkun tän masuni kanssa. Olen nauttinut raskaudesta ihan suunnattomasti ja niin kiitollinen siitä, että päästiin vielä kokemaan tämä. Kaksi vuotta ja kolme keskenmenoa tässä meni, mutta nyt on kaikki ihanasti. Käytiin juhlistamassa elämää Sinisen Huvilan Kahvilassa Töölönlahdella.

raskaus, raskausmasu, raskausvatsa, raskauden puoliväli, sukupuolenpaljastus, gender reveal

Viime viikolla tähän asti hyvin sujunut raskaus teki kuitenkin pienoisen muutoksen, sillä nyt kärsin päivittäin supistuksista ja liikkuminen on tehty lähes mahdottomaksi. Ollut ihan haasteita käydä edes kaupassa kun maha vetää niin kovaksi ja pinkeeksi. Ei uskoisi että vielä pari viikkoa sitten mun polttareissa tanssin salsaa ja sambaa! 😀 Nyt on ollut raskaushehku kaukana ja viimeisen viikon aikana olen lähinnä hoitanut kaiken sohvalta käsin. Tänään meillä oli onneksi neuvola ja saimme varmistuksen siitä, että kaikki on kuitenkin kunnossa. Paikat on kiinni ja masuasukilla kaikki enemmän kuin hienosti. Silloin on kaikki hienosti myös meillä, vaikka muutaman viikon nyt rauhallisemmin ottaisinkin.

Tyttö vai poika?

Haluatteko muuten kuulla kumpi meille on tulossa? 😀 Yhtenä ohjelmanumerona häissämme oli sukupuolen paljastus! Ja kyllä, tässä on vietetty jo häätkin välissä. Menimme naimisiin toissa viikonloppuna ja tilaisuus oli mitä kaunein.

Postauksia on nyt lisää luvassa! Koitan ottaa sellaisen viikkorutiinin, missä kirjoittaisin usemman kerran viikossa. Seuraavana aiheena ennen hääjuttuja tulee asiaa mun polttareista! Vitsit, että oli mahtava päivä! <3 Pysykää kuulolla, niin pääsette mukaan!

Suvi

Lue myös:

https://suvisvilla.casablogit.fi/2020/05/13/varhaisultra-ja-vihdoin-positiivisia-uutisia/

Artikkeli Raskauden puoliväli jo ylitetty – sukupuolen paljastus julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
4
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Raskauskuulumisia]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973066 2020-09-15T13:41:11Z 2020-07-01T17:03:11Z Ensimmäinen kolmannes on takana ja raskausviikko 16 menossa parhaillaan. Olen päivittänyt raskauskuulumisia ahkerasti Instagramini puolelle, vaikka blogissa ollutkin aika hiljaista. Toukokuu oli itselleni tosi vaikea kuukausi, sillä alkupahoinvointi oli jotakin aivan jäätävää. Oli useita päiviä kun en pystynyt olemaan edes pystyasennossa. Pari kertaa kävi mielessä, että mitä me ollaan menty tekemään ja itkukin tuli useampaan […]

Artikkeli Raskauskuulumisia julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
raskaus, ultra, raskausultra, vauva2020, joulukuiset2020, vauva, kaunisodotus
Kaunis odotus rv 10

Ensimmäinen kolmannes on takana ja raskausviikko 16 menossa parhaillaan. Olen päivittänyt raskauskuulumisia ahkerasti Instagramini puolelle, vaikka blogissa ollutkin aika hiljaista. Toukokuu oli itselleni tosi vaikea kuukausi, sillä alkupahoinvointi oli jotakin aivan jäätävää. Oli useita päiviä kun en pystynyt olemaan edes pystyasennossa. Pari kertaa kävi mielessä, että mitä me ollaan menty tekemään ja itkukin tuli useampaan otteeseen. Ei sitä pahoinvoinnin tunnetta oikein osaa edes kuvailla, se vaan yllättää joka kerta. Tämä on nyt meidän kuudes raskaus ja vihdoin näyttää siltä, että olisimme saamassa kolmannen lapsemme. Nyt vaan rukoillaan, että kaikki menisi hyvin loppuun saakka ja että meillä olisi joulukuussa terve lapsi sylissämme. Miehelleni tämä on ensimmäinen biologinen lapsi, mutta onhan hän isän roolissa ollut jo vuosia. Jakesta tuli isä 5,5 vuotta sitten, kun me löysimme toisemme. Hän onkin hoitanut roolinsa enemmän kuin kiitettävästi. Parempaa isää en voisi lapsilleni toivoa.

raskausmaha, vauva 2020, joulukuiset2020
rv 11
ntultra, ultra, ultrakuva, raskaus
Nt-ultran jälkeen raskausviikolla 13

Ensi viikolla meillä on taas ylimääräinen, omakustanteinen ultra. Koronan takia Jake ei päässyt edes nt-ultraan ja joutui tyytymään vauvamme katsomista videolta. Nyt haluamme mennä yhdessä häntä moikkaamaan ja toivomme myös, että se sukupuoli sieltä vilahtaisi. Näillä viikoilla sen kuulemma pystyy jo aika varmaksi näkemään. En malta odottaa, että pääsen tekemään vauvan ensimmäisiä hankintoja. Meillä on elämässä monenlaisia muutoksia luvassa ja monet ovatkin niitä jo Instagramissa kuulleet. Jos uteliaisuus heräsi, niin postauksista voi käydä kurkistelemassa. Teen näistä muutoksista jossakin kohtaa ihan omat postauksensa myös tänne blogin puolelle. Muutama käytännön asia hoidettavana vielä sitä ennen.

raskaus, raskausmaha, auringonlasku
rv 15
body, vauva, keskenmenot
Kyllä me vielä kaikkien näiden vastoinkäymisten jälkeen hänet syliin saadessamme ymmärrämme, että häntä nimenomaan odotimme. Hänet oli meille tarkoitettu <3

Ihanaa heinäkuun alkua kaikille ja tulkaahan Instassa seuraamaan aktiivista sometusta.

Lue myös: https://suvisvilla.casablogit.fi/2020/05/13/varhaisultra-ja-vihdoin-positiivisia-uutisia/

Suvi

Artikkeli Raskauskuulumisia julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
1
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Varhaisultra ja vihdoin positiivisia uutisia]]> https://suvisvilla.casablogit.fi/?p=1499973056 2020-09-15T13:45:37Z 2020-05-13T12:50:11Z Nyt näyttäisi siltä, että neljäs kerta toden sanoo! ❤️ Kävimme varhaisultrassa ja kerrankin sain negatiivisten uutisten sijaan positiivisia uutisia. Näin kuudetta kertaa raskaana olevana tuntuu erityisen hyvältä, että masuasukilla oli tällä kertaa kaikki hyvin. Kuten tiedätte, niin häntä on meille toivottu pitkään ja hartaasti! Jos luoja suo, niin meille tulee jouluvauva 2020 🎁 Raskausmatkaa olet […]

Artikkeli Varhaisultra ja vihdoin positiivisia uutisia julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
Nyt näyttäisi siltä, että neljäs kerta toden sanoo! ❤ Kävimme varhaisultrassa ja kerrankin sain negatiivisten uutisten sijaan positiivisia uutisia.

Näin kuudetta kertaa raskaana olevana tuntuu erityisen hyvältä, että masuasukilla oli tällä kertaa kaikki hyvin.

Kuten tiedätte, niin häntä on meille toivottu pitkään ja hartaasti!

Kolmen keskenmenon jälkeen vihdoin onnistunut raskaus. Varhaisultra näytti hyvältä ja syke löytyi.
Ollaan niin innoissamme, että ultrakuvakin on väärinpäin.

Jos luoja suo, niin meille tulee jouluvauva 2020 🎁

Raskausmatkaa olet päässyt seuraamaan Instagramini kautta jo pidempään. Lupasin ottaa ihmiset alusta asti hedelmöityshoitoihin mukaan, sillä liian usein vaikeista asioista vaietaan. Plussa tuli kuitenkin omasta takaa, eikä mitään hoitoja ehditty vielä aloittaa. Instagramini puolella olen puhunut avoimesti raskauspahoinvoinneista, sekä peloista mitä kolme edellistä keskenmenoa on aiheuttanut. Tämän raskauden kohdalla alkaa olla kuitenkin jo super positiivinen mieli ja uskalletaan hieman jopa iloita. Elämästähän ei koskaan tiedä, mutta sen tiedän että murehtiminen ei auta. Koitan vaan pysyä rentona ja nauttia matkasta. Juuri varhaisultrassa totesivat viime perjantaina, että suuremmalla todennäköisyydellä kaikki menee tässä kohtaa hyvin kuin huonosti. Se riittää meille ❤

Ulrtakuva kirsikkapuiden alla. Ylpeät isosiskot esittelemässä tulevaa perheenjäsentä. Meille tulee jouluvauva 2020.
Ylpeät isosiskot odottamassa pikkuista.

Tule seuraamaan raskausmatkaani Instgram stoorien puolelta. Päivittelen tänne kuulumisiani ihan päivittäin.

Suvi

PS. Jos aikaisemmat raskauteen liittyvät postaukseni kiinnostavat, niin tässä muutamia.

Artikkeli Varhaisultra ja vihdoin positiivisia uutisia julkaistiin ensimmäisen kerran Suvisvilla.

]]>
1