Parvekkeelta futonille -Hyvät yöunet tarjoaa Futonnetti

Kaupallinen yhteistyö Futonnetti

Käsi ylös kenen mielestä nukkuminen on ihanaa? Mä rakastan nukkumista, etenkin silloin kun nukun hyvin. Hyvän unen merkityksen tajusin silti kunnolla vasta viime kesänä. Nukuimme Jaken kanssa useamman kuukauden yöt patjoilla parvekkeella. Sisällä oli liian kuuma ja lasitettu parveke tarjosi miellyttävän vaihtoehdon paremmalle unelle. Ilma oli raikas, lämpötila juuri sopiva, taivaalla näkyi iltaisin tähtiä ja oma makuunurkkauksemme tuntui kuin oltais oltu pitkällä retkellä. Hieman kovemmalla alustalla nukkuminen osoittautui itselleni niin paljon paremmaksi vaihtoehdoksi, kuin mitä pehmeähkössä jenkkisängyssä koin. Vuosien varrella olin tottunut selkäkipuihin, erityisesti alaselkäni ongelmiin. Kesän aikana tajusin, että kivut on poissa. Ilmat kun alkoi kylmenemään niin piti palata takaisin omaan jenkkisänkyyn. Ongelmat selän kanssa alkoi uudelleen ja sinä hetkenä päätin pistää suht uudehkon sänkymme myyntiin.

Ensimmäisenä aloin googlettelemaan futonpatjoja. Olin jostakin kuullut, että ne olisi hyviä nimenomaan selälle. Halusin patjalta myös luonnonmukaisuutta, hengittävyyttä ja jämäkkyyttä, joten siitä syystä mikään muu patja ei enää edes käynyt mielessäni. Netissä vastaani tuli Futonnetti niminen, futonpatjoihin ja -kalusteisiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Suorastaan rakastuin heidän sivuillaan olevaan kuvaan, missä oli Japan niminen sängynrunko futonpatjoineen. Osasin samantien kuvitella, kuinka upealta tämä näyttäisi meidän makuuhuoneessa. Yhdessä Siparin Vire-paneelin kanssa ne olisi täydellinen match. Asia oli tällä ratkaistu! Jäi jopa makuuhuoneemme mitat ottamatta. Samantien yksi kappale tilaukseen ja uutta sänkyä odotettiin kuin kuuta nousevaa! Toimitusaika oli joitakin viikkoja, ja yöt meni hetken aikaa lähinnä kärvistellessä. Luonnollisesti en enää ollut valmis elämään selkäkipujen kanssa, kun olin niistä kerran eroon päässyt. Jakellahan taas ei sitten ollut mitään ongelmia. Onneksi saimme oman sänkymme kuitenkin pian myytyä ja nukuimme taas jonkin aikaa parvekkeella olleilla patjoilla.

Futonnetti_futonpatja_makuuhuone_sisutus

Sänky tuli noin kuudessa viikossa ja se oli kahdessa paketissa, patja ja runko erikseen. Kokoaminen oli helppoa ja nopeeta. Runko osoittautuikin olevan yllättävän iso. Olis ehkä ollut ihan hyvä mitata 😀 Itse futon on samaa kokoa, mutta runko tulee jokaisesta suunnasta hieman patjan yli. Makkarimme on aika pieni ja voisi sanoa, että ehkä hieman on ahdasta, mutta sänky onneksi mahtui juuri ja juuri. Se sopii täydellisesti yhteen tämän meidän paneeliseinän kanssa!

Makuuhuone_futonnetti_futonpatja_makuuhuonesisustus

rottinkilyhty_futonsänky_futonpatja

futon_futonnetti_futonsänky

futonnetti_futonsänky_futonpatja_futon

Yhden kuukauden aikana olen nukkunut nyt enemmän kuin aikoihin. Jake huomannut saman myös itsestään. Futonpatja on niin miellyttävä!! Patja on yhtäaikaa jämäkkä, napakka, muhkea ja laadukas. Aito futonpatja on 100% luonnonmateriaaleista valmistettu. Yleensä siinä yhdistellään erilaisia materiaaleja, villaa, puuvillaa, kamelia, hevosenjouhta, hamppua, pellavaa, sekä kookoskuitua. Patjan käyttöikä on noin 7-10 vuotta. Ja ikää voi pidentää hyvillä hoitotoimepiteillä. Patjaa kannattaa käännellä lakananvaihdon yhteydessä, jotta se pysyy kuohkeana jatkossakin. Muita hoitotoimenpiteitä tai rullauksia tms. ei tarvita. Huom! Futonpatjaa ei koskaan saa säilyttää vain lattialla. Patjan alla pitää kiertää ilma, tai muuten se homehtuu.

futonpatja_futonsänky_futon_futonnetti

futonpatja_makuuhuone_rottinkilyhty

Olen havainnut miten paljon unenlaadulla on ollut nyt valtava vaikutus kaikkeen jaksamiseen. Se heijastuu niin omaan työhön, kuin perhe-elämään. Olen parempi ihminen kun selkävaivat ja huonosti nukutut yöt on historiaa. Tilannetta on ollut erityisen hauska seurata omasta aktiivisuusmittarista. Joka aamu se jo kertoo miten paljon paremmat prosentit mulla on ollut kuin aiemmin. En voi tarpeeksi kuvailla, miten hyvä hankinta tämä kaunis sänky olikaan. Futonnetin futonilla on niin hyvä nukkua, suorastaan odotamme nukkumaan menemistä! Olemme käyneet Jakenkin kanssa asiasta monet keskustelut ja niin hassulta kuin se ehkä kuulostaa, nykyään fiilistelemme unta yhdessä. On niin siistiä mennä yhdessä sänkyyn lukemaan kirjaa ennen nukahtamista. Uni on nykyään syvää, unenpäästä saa helposti kiinni ja loikoilla vois heräämisen jälkeenkin vielä vaikka kuinka pitkään. Käsi sydämellä voimme antaa mitä lämpimimmän suosituksen tästä huippu hyvästä hankinnasta. Kiitos yhteistyöstä Futonnetti! <3

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *