Aamiaishylly keittiön jatkeena

Ilta-Sanomien toimittaja teki asuminen-osastolle artikkelin onnistuneista pikkukeittiöistä. Meidän aamiaishylly kysyttiin mukaan juttuun, sillä tilankäyttö on suunniteltu tämän kanssa järkevästi.

aamiaishylly, aamiaiskaappi, kotikahvila, ilta-sanomat
Ilta-Sanomien juttuun täältä.

Kun kompakti keittiö ei tarjoa tarpeeksi kaappitilaa, pitää sitä keksiä jollakin muulla tapaa. Meillä aamiaishylly ja astiakaappi tuo toivottua lisätilaa. Laskutilasta en ole valmis luopumaan, vaan tasot on tärkeää pitää mahdollisimman tyhjinä. Nytkin tuntuu, että meillä on liikaa kodinkoneita, vaikka mitään ylimääräistä ei olekaan. Lisää sisustuskuvia meidän kodista Suvisvillan omassa Instagramissa täällä.

kompaktikeittiö, pikkukeittiö, leikkuulauta, tony´s wood, välitilan maalaus
keittiö, pikkukeittiö, valkoinen keittiö, suvisvilla

Jos olisin itse päässyt suunnittelemaan asuntomme keittiön, näyttäisi se hyvin erilaiselta. Mm. nämä korkeakiiltoiset kaapit ei innosta mua yhtään. Nykyään jo luulisi uusissa asunnoissa kaiken olevan upotettuna kalusteisiin, mutta edelleen meillä on erikseen niin uuni, kuin jääkaappi ja pakastin.

Mikä on aamiaishylly?

Aamiaiskaapit on monille tuttuja muutamien vuosien takaa asuntomessuilta. Sen jälkeen niitä on ahkerasti suunniteltu rakenteilla ja remontoitavilla oleviin keittiöihin. Aamiaishylly on meidän kodissa korvaamassa aamiaiskaappia. Se toimii samalla meidän kotikahvilana ja ollaankin espresson suurkuluttajia. Tai no, Jake on. Kotoa käsin työskennellessä saattaa välillä mennä lähemmäs 10 podia kahvikoneen läpi. Mun juomat kahvimäärät on vielä ihan maltillisia, nautin myös muutaman kupin teetä päivässä.

aamiaishylly, aamiaiskaappi, lisätila, keittiön jatke, kotikahvila, siparilan paneeli, virepaneeli
aamiaiskaappi, string pocket, aamiaishylly, keittiöinspiraatio

Aamiaishyllystä löytyy kahvin lisäksi puurohiutaleita, pähkinöitä ja smoothie bowl -aineksia. Joskus myös hedelmiä, leipää sekä keksejä. Vaihtelen hyllyn sisältöä hieman vuodenaikojen mukaan. Lisäksi aamiashyllyssä on heti käden ulottuvissa päivittäin käyttämämme kupit ja mukit, sekä teepannu.

smoothie bowl, pähkinät, brunssi, vohvelipäivä, nutella
aamiaiskupit, aamiaiskipot, aamiainen, aamiaishylly, astiat
valkoinen keittiö, välitilan maalaus, aamiaishylly

Tulevaisuus näyttää millaisia keittiöitä meillä on sitten ulkomaille mennessä. Veikkaan että aamiaiskaapit ja aamiaishyllyt loistavat poissaolollaan. Edelleen kiva kuitenkin jatkaa mm. brunssien tekemistä sunnuntaisin. Se on muodostunut jo meidän perheelle melkeinpä perinteeksi. Pitääkin tehdä oma brunssipostaus joskus erikseen 🙂

Suvi

Lue myös:

Vanhoja postauksia on ihana kaivella. Löysin mm. tällaisen https://suvisvilla.casablogit.fi/2018/03/04/keittion-muutos-ennen-ja-jalkeen/ Linkistä pääset kurkkimaan minkälainen muutos ollaan pienillä jutuilla keittiöömme tehty.

2 kommenttia “Aamiaishylly keittiön jatkeena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *