Perhekuvaus Parolassa + kysytty etukoodi kuvauksiin

Kaupallinen yhteistyö Paula Nygård Photographyn kanssa

kuvaus, Paula Nygård

Tovi taas vierähtänyt ja blogin sijaan vauvavuotena Instagramini päivittynyt huomattavasti ahkerampaan. Kiva kuitenkin tulla moikkailemaan teitä myös tänne Suvisvilla -blogin puolelle.

Olimme jo viime keväänä kuvattavana ihanan Paulan Nygårdin luona Hämeenlinnan lähellä Parolassa. Pääsittekin IG:n kautta reaaliajassa mukaan meidän kuvauspäivään, oli meinaan ihan mahtava päivä!. Kuvauskokemus koko perheen kera oli lämmin, kaikin puolin miellyttävä ja rauhallinen. Siitä syystä jäimme Paulan kanssa pitelemään yhteyksiä ja syntyi ajatus uudesta yhteistyöstä. 

Itselleni on tärkeää ikuistaa elämänvarrelta useita eri hetkiä. Ei aina vain juhlan takia vaan myös muulloin. Liam on nyt 7 kuukautta ja olemme käyneet kuvattavana jo pariinkin kertaan. Kuvausmiljöö Paulan luona on meidän vierailun jälkeen vaihtunut. Paula on perustanut uuden, upean studion Parolaan. Hän on kanssa niitä ihmisiä, jolla on taito tehdä ympäristöstä aina kaunista. Uudessa studiossa en ole päässyt livenä vielä käymään, mutta kuvia olen nähnyt ja ihanalta näyttää!

kuvaus, perhepotretti, vauvakuva
kuvaus, äiti ja poika, valokuvaus, Parola
isi ja poika, rakkaus, vauvakuvaus, perhe
rakkaus, kuvaus, perhe, vastasyntynyt
perhepotretti, vauvakuvaus, kuvaus Parola, valokuvaus, perhekuvaus

Jäi keväältä mieleeni miten kuvaaja oli meille erittäin läsnä ilman kiirettä mihinkään. Ihana miten kelloa ei tuijotettu vaan mentiin ihan Liamin ehdoilla. Kuvauspäivä oli suorastaan piristävä! Paikalla oli useampia asusteita rekvisiittana ja mehän suorastaan tyttöjen kanssa innostuttiin hassuttelemaan erilaisissa lookeissa.

sisarukset, asusteet, kuvaus, Paula Nygård Photography
pariskunta, aviopari, vanhemmat, kuvaus
imetys, imetyskuvat, imetyskuvaus, vauvakuva

Voi miten pieni Liam vielä onkaan näissä kuvissa. Ihan haikealta tuntuu. Nyt hän on 9kg kahvakuula, joka kasvanut hienosti täysimetyksellä. Hurjaa, että vauvavuodesta alkaa olla jo yli puolet takana. Olemme Jaken kanssa kyllä kirjaimellisesti nauttineet joka hetkestä. Vauva-aika on ollut helppo ja Liam on ollut todella tyytyväinen lapsi. Täällä postaus Liamin syntymästä.

poikavauva, suudelma, Paula Nygård Photography
pienet varpaat, vauvakuvaus
rakkaus, perhepotretti, vauvakuva, Parola, valokuvaus
Etukoodi

Olette kyselleet josko Paula Nygård Photographyn kanssa saisi jotakin etua vielä uudemman kerran sovittua ja tässä se nyt tulee ❤️

Mainitsemalla ”Suvi Havaja”, saa kuvauksen varaaja 20€ hintaan koko kuvagallerian 35-40 kuvaa (arvo 85€). 

(Ei koske yritys, eikä eikä pyöreiden vuosien kuvauspakettia tai minikuvauksia).

Tarjous voimassa kun kuvaus varataan heinäkuun 2021 aikana ja kuvauksen tulee olla viimeistään 15.10.2021. Jos toivoo kuvausta vielä loppukesälle/syksylle niin kannattaa toimia nopeasti ?

Säät on nyt suosineet, joten aikoja ei ole mahdottomasti jäljellä. 

Huom. Tarjous sisältää myös miljöökuvaukset. Muista mainita minut varatessasi. Varaukset & kyselyt suoraan @paulanygard.photography 

Ihania kuvauksia ? Tässä linkki Paulan nettisivuille.

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *