Hän on täällä!!! Poikavauvamme Liam syntyi.

Kauan toivottu ja odotettu poikavauvamme Liam syntyi Naistenklinikalla enkelinumeroin 12.12.2020, mitat 3432g ja 50cm. Synnytys sujui loistavasti ja oli kokemuksena suorastaan voimaannuttava. Emme voisi olla onnellisempia koko perhe! Ihana vauvantuoksuinen kupla missä parhaillaan elämme. Voisin jäädä tähän tilaan loppuelämäksi <3

synnytys, naistenklinikka, synnytyskertomus
vastasyntynyt, poikavauva, yhden päivän ikäinen
vastasyntynyt, vauva, vauvamme, pusuhuuli, poikavauvamme
täydellinen vauva, vauva, vastasyntynyt, turvakaukalo, poikavauvamme

Synnytyskertomusta ja videomateriaalia laitamme myöhemmin. Nyt vaan nautimme vauvaa tuijotellen. Mikään ei tunnu yhtä ihmeelliseltä, kuin vastasyntynyt, uusi elämä. Ajatella, että me saimme hänet aikaan. Hän on kerrassaan täydellinen!! Teimme ihmisen! Ei tätä onnentunnetta pysty kuvailemaan. Rakkaus, euforia ja ylitse vuotava kiitollisuus päällimmäisenä.

isosisko, sisarusrakkaus, sisarukset, vastasyntynyt, pikkuveli
pikkuveli , vastasyntynyt, poikavauvamme
viikon ikäinen, vastasyntynyt, poikavauva, kapalointi, poikavauvamme

Instagramini puolella olette päässeet seuraamaan niin synnytystä, kuin vauva-arkea. Kohokohdistani löydät stoorit nyt myös näin jälkikäteen. Täällä on niin itketty kuin naurettu. Elämän ainutlaatuiset, upeat tähtihetket menossa ja otamme tästä symbioosista kaiken ihanuuden irti. Joulukin meni ihan hujauksessa, enkä vauvakuplastani ennättänyt edes toivottamaan hyviä jouluja. Toivottavasti olette saaneet olla rauhassa ja rentoutua.

tonttupoika, tonttu, pikkutonttu, joulukuvaus, joulukortti, vastasyntynyt, joululahja, pitkä tonttulakki
tonttu, pikkutonttu, pitkä tonttulakki, vastasyntynyt, maailman paras joululahja, poikavauva, joulukorttikuvaus, vastasyntyneen kuvaus, poikavauvamme
tonttu, joulu, pikkutonttu, pitkä tonttulakki, vastasyntynyt, maailman paras joululahja, poikavauva, joulukorttikuvaus, vastasyntyneen kuvaus, poikavauvamme
perhe, kolme lasta, sisarukset, kaiko bambi, kaikoclothing, jouluaatto, isosiskot, pikkuveli, poikavauvamme

Se olis ihan just myös vuodenvaihde edessä. Vuosi 2020 on ollut elämämme onnellisinta aikaa johtuen elämässä tapahtuneista isoista muutoksista. Elokuussa juhlittiin meidän häitä ja nyt joulukuussa poikavauvamme Liamin syntymää. Toki olisi ollut ihanaa päästä matkustamaan, kuten muinakin vuosina, mutta olen kiitollinen kuitenkin siitä, että ollaan pysytty terveinä ja hyvinvoivina koko perhe. Liiketoimintakin pyörii ja kasvaa, siinä ei juurikaan muutoksia, kun etänä tehty pääsääntöisesti aina aiemminkin. Toivotaan kuitenkin että 2021, on vähintäänkin armollisempi monille kuin mitä tämä 2020 on ollut. Odotamme kovasti ulkomaille lähtöä, jos johonkin päin maailmaa pääsisi palmun alle luomaan uutta, omannäköistä elämää <3 Havaji on toistaiseksi meiltä suljettu ja suunnitelmat meni sen myötä uusiksi. Toivotaan, että maailmantilanne pian kuitenkin rauhoittuisi. Hyvää Uutta Vuotta kaikille teille, ruudun toiselle puolen! Tuokoon vuosi 2021 mukanaan paljon valoa ja rakkautta meille kaikille.

Suvi

2 kommenttia “Hän on täällä!!! Poikavauvamme Liam syntyi.

  1. Hei. Tuli mieleen , että kun lähdette maailmalle niin miten Erin? Lähteekö hän mukaan eikä näin ollen hetkeen tapaa isäänsä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *