Vauvan rottinkisänky

Bohotyyli on pikkuhiljaa hivuttautunut nyt myös parvekkeelta sisälle. Vauvan rottinkisänky oli ihan mahtava Torilöytö jo ehkä pari vuotta sitten takaperin. En muista mikä mun monista raskauksista oli menossa, mutta kun täydellinen yksilö löytyi, niin pitihän se ajoissa kotiuttaa. Nyt tämä rottinkisänky on ollut toimistossamme odottamassa käyttäjäänsä. Se on toiminut lähinnä tavaran säilytyksenä ja ollut osittain myös tiellä. Aika ajoin muistuttanut siitä pettymyksestä, kun kerta toisensa jälkeen meidän haave meni kesken.

Kaivoin hetki sitten sängyn esiin ja vitsit, kuinka onnellinen olen siitä, että vihdoin pääsin sitä laittamaan. Nyt se on tulossa käyttöön!! <3 Ei enää montaa viikkoa, kun meidän rakas poikavauva nukkuu täällä.

rottinkisänky, vauvan sänky, rottinkikehto, kehto

Perheen yhteinen onni

Raskausviikko 30 on käynnissä ja tuntuu ihan hassulta miten nopeasti aika on mennyt. Joka päivä me Jaken kanssa fiilistellään mitä yhdessä on luotu. Olemme äärimmäisen kiitollisia tästä lahjasta koko perhe. Ihanaa miten myös Erin ja Alessia on onnessa mukana. He juttelevat pikkuveljelleen päivittäin; ”isosisko täällä, miten sulla menee”? Mun maha taitaa tällä hetkellä saada meidän perheessä eniten pusuja ja rakkautta.

raskausmasu, vauvamasu, vauva tulossa, odotusaika, raskaus
vauvasänky, rottinkisänky, vauvankehto, maksuuhuone, makuuhuoneensisustus
odotusaika, vauva, vauvansänky, rottinkisänky

Täällä sitä kirjaimellisesti sängyssä kirjoitetaan tätä blogipostausta. Hieman huonossa ergonomiassa, kuten mulla on toisinaan tapana. Kovasti poitsu parhaillaankin potkii ja juttelen hänelle. Oikea puoli masusta on edempänä, kun hän tunkee peppua siihen kohtaan. On tämä kyllä jotakin niin ainutlaatuista ja ihmeellistä <3

Ihanaa viikon jatkoa kaikille! Instagramin puolella asiaa reaaliajassa.

Suvi

2 kommenttia “Vauvan rottinkisänky

 1. Ärsyttää jo tuo boho sana,mutta juu rottinki on ihanaa:)
  Olen tykännyt siitä aina, ja löytynyt kotoani jo paljon ennen tätä boho muotia.
  Tuo vauvansänky on aivan ihana!Näkee hyvin pienen tuhisijan.
  Paljon onnea teille!

  1. I know 😀 Mutta koska se boho on juuri se sana millä jengi hakee ja löytää, niin sitä on tässä tapauksessa käytettävä. Itsekin olen tykännyt rottingista ja koreista yms. jo kauan ennen tätä villitystä. Kivaa tässä toki parhaillaan on se, että nyt on markkinoilla enemmän vaihtoehtoja. Muistan toki jo omalta mökiltä lapsuudesta rottinkihuonekalut. Niillä vain ei osattu kivasti silloin sisustaa. Ne jäi kaiken sen muun ”krääsän” peittoon. Nyt sanoisin että bohochic tyylisuunta on lähinnä omaaani, jos sille joku nimi on annettava 🙂

   Kiitos paljon onnitteluista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *