Lasitehtaan mustakehyksinen Slim Line -jättipeili

Kaupallinen yhteistyö Lasitehtaan kanssa
Lasitehdas, peili, valtava peili, jättipeili, some peili, Alexa Dagmar peili, Suvisvilla peili, Slim Line peili

Olet ehkäpä jo bongannutkin tämän Lasitehtaan Slim Line jättipeilin somesta? Tästä viraaliksi nousseesta peilistä on tehty miljoonia jakoja. Itse törmäsin tähän suosikkipeiliin Pinterestin kautta ja kuvan nähtyäni en saanut sitä enää mielestäni! Miten täydellisesti näin v a l t a v a peili toisi meidän olohuoneeseen lisää avaruutta, valoisuutta ja tilan tuntua. Menin samantien Lasitehtaan sivuille ja selvittelin peilin mitat. Tämä mustakehyksinen ”bloggaripeiliksikin” tituleerattu jättipeili oli must have -hankinta!

Lasitehdas peili, jättipeili, iso peili, mustakehyksinen peili, bloggaajapeili, some peili, Suvisvilla

Miten mustakehyksisestä Slim Line peilistä tuli näin suosittu?

Bloggaaja Alexa Dagmar etsi pitkään isoa peiliä ja tuli siihen tulokseen, että kun sopivaa ei kerran löydy, niin hän teettää sen Lasitehtaan kautta.

Yhtäkkiä hänen kotoaan otettu kuva Slim Line -peilistä lähti leviämään valtavalla vauhdilla. Monet vaikuttajat alkoivat kuulemma kyselemään, että mistä näin isoja peilejä saa. Tämä valtava peili on kokonaisuudessaan ihanan yksinkertainen ja kaunis. En ollenkaan ihmettele, kuinka se sai somen kautta huomion ja nousi sitä myöden julkisuuteen. Myös Ilta-Sanomat kirjoitti peilistä oman juttunsa ja nopeasti se onkin löytänyt tiensä monien ihmisten koteihin. Nyt tätä jättipeiliä ei enää tarvitse teettää erikseen, vaan sen voi tilata suoraan haluamillaan mittavaihtoehdoilla. Muutama viikko meni tilauksesta ja nyt tämä täydellinen peili on kotona.

suosikkipeili, some peili, mustakehyksinen peili, jättipeili, Slim Line peili, Lasitehdas
iso peili, jättipeili, Alexa Dagmar peili, Pinterest peili, suosikkipeili

Meidän mustakehyksinen jättipeili

Meidän olohuonetta koristava peili on se alkuperäinen, eli isoin ja se on kooltaan 1300x2200mm. Tuntuu, kuin meillä olisi kokonaan toinen huone olohuoneen lisänä. En halunnut nostaa peiliä seinustalle, vaan halusin, että se jatkuu suoraan lattiasta uutena peilikuvana. Tällöin illuusio jatkumosta ei rikkoonnu ja äkkiseltään katsottuna näyttää kuin seinällä olisi uusi sisäänkäynti.

some peili, suosikkipeili, Lasitehdas, peili, Suvisvilla, jättipeili, Slim Line, mustakehyksinen peili

Mustakehyksinen jättipeili on eteisen jälkeen ensimmäinen näkymä tilaan astuttaessa. Se vangitsee huomion samantien ja onkin ansainnut meidän kotoa itselleen täydellisen paraatipaikan! Ollaan oltu ihan super fiiliksissä, miten paljon koko yleisilme muuttui. Etenkin aurinkoisina päivinä valoisuus moninkertaistuu! Tämä peili on kerrassaan upea! Harmi, ettei juuri tänään päästy nauttimaan auringonpaisteesta kun nappasin nämä kuvat. Onneksi ehdin kuvailemaan tätä peiliä vielä monet kerrat 🙂

iso peili, Slim Line peili, Lasitehdas peili, viraalipeili, Pinterest peili, mustakehyksinen peili
some peili, suosikkipeili, Lasitehdas, peili, Suvisvilla, jättipeili, Slim Line, mustakehyksinen peili

Iso kiitos Lasitehtaalle yhteistyöstä ja ihan huippupalvelusta! Todella mukava mies oli kantamassa Slim Line peiliä meidän kotiin asti. Piti ihan rappusia tulla tänne 7. kerrokseen, kun peili ei mahtunut kokonsa puolesta edes hissiin. Musta ei juuri nyt ollut tämän masuni kanssa kantajaksi, niin saatiin poikkeuksena apu ihan kotiovelle.

Kohta päästään peilailemaan meitä yhdessä vauvan kanssa <3 Nyt on tosin niin jättipeili, että sen eteen mahtuu koko perhe kerralla 🙂 Lisää siispä luvassa! Seuraathan minua jo Instagramissa.

Suvi

Aiempi postaus meidän keittiöstä ajalta ilman peiliä;

2 kommenttia “Lasitehtaan mustakehyksinen Slim Line -jättipeili

    1. Älä muuta sano! Nopeesti on aika mennyt, vaikka tottakai niitä hitaitakin päiviä mahtuu joukkoon. Nauttikaa vauva-ajasta, se todella kestää vain hetken <3 Innolla odotetaan mekin meidän pientä 🙂

      Ja tää peili! Tämä on kyll ihan täys kymppi! Aivan täydellinen tänne meidän olkkariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *