Jouluiset babyshowerit

joulukranssi, jättikranssi, babyshower, joulukoristeet, jouluaskartelu, vauvajuhlat

Pari viikkoa sitten, ennen kokoontumismääräys rajoituksia ystävät yllättivät mut kotoa ja hakivat juhlimaan babyshowereita. Mahtava ajoitus! Olin juuri lähdössä ulos perheen kanssa kävelylle, toki Jake oli juonessa mukana.

Kuten ilmeestä näkyy, niin en osannut arvata yhtään mitään 🙂 Ystäväni Helena (poitsun tuleva kummitäti) ja Katja tulivat minut noutamaan.

yllätys, yllätetty, babyshowerit, yllätysjuhlat
ystävät, illanvietto

Juhlien pääjärjestäjä oli kaasoni Anu, joka on myös toinen poikamme tulevista kummeista. Babyshowerit järjestettiin samassa paikassa kuin meidän häät, eli Anun upeassa kodissa. Olipa ihan mahtava fiilis sisään astellessa nähdä niin monta tärkeää ja rakasta ystävää. Toki vallitsevan tilanteen takia moni puuttui joukosta, mutta se oli ymmärrettävää.

babyshowerit, juhlavieraat, yllätysjuhlat, ystävät
raskaana, raskaana ystävän kanssa, raskaus, babyshowerit
Ihanaa olla raskaana oman ystävän kanssa samaan aikaan <3
ystävät, babyshower
jouluiset babyshowerit, babyshower, ystävät, raskaus

Jouluinen teema

Jotenkin sitä vauvakutsuista automaattisesti ajattelee, että teema on joko vaaleanpunainen tai vaaleansininen. Olin ihan fiiliksissä kun teema olikin jouluinen! Meidän jouluvauva sai aikaansa sopivat babyshowerit ja ystäväni olivat sitä mieltä, etteivät vain nähneet mulla vaaleansinisiä juhlia. Ihanaa, miten tässäkin voi poiketa perinteistä!

babyshowerit, babyshower tarjoilut, tarjoilut, juhlat, juhlatarjoilut
vaippakakku, diapercake, babyshowerit, joulu, vauvajuhlat
Kaunein näkemäni vaippakakku ikinä! <3
pöydän kattaus, kattaus, joulukattaus, babyshowerit, vauvajuhlat, vauvakutsut
joulukattaus, kattaus, upea kattaus, juhlakattaus, joulu, joulupöytä, illalliskattaus

Olin aivan onnessani miten kauniiksi he olivat taas kaiken laittaneet ja miten paljon olivat nähneet yllätysjuhliini vaivaa. Kyllähän siinä taas herkistyi, kuinka upeita ystäviä mulla onkaan. Miten paljon arvostan ja rakastan heitä <3 Ei mikään itsestäänselvyys, että aikuisiällä on näin paljon tärkeitä ihmisiä elämässä.

vaippakakku, diapercake, vauvakutsut, vauvajuhlat, babyshowerit, raskaus, jouluvauva
tarjoilut, herkut, herkkupöytä, juhlatarjoilut, vauvakutsut, vauvajuhlat, tarjoiluidea, babyshowerit, joulusuklaa
joulutunnelma, joulu, joulukattaus, vauvakutsut, babyshowerit, jouluvauva
joulutunnelma, tunnelmallista, babyshowerit, jouluvauva, vauvakutsut, joulukattaus, kattaus, tarjoilut
kattaus, joulukattaus, poikavauva, vauvakutsut, havukranssi, joulukranssi, tunnelmallinen kattaus, joulu, babyshowerit
Ystäväni Anu teki itse jopa tämän valtavan havukranssin! Tuolla on hula-vanne alla. Sain sen juhlien jälkeen mukaani <3
babyshowerit, ystävät, kattaus, kippis, juhlat, vauvakutsut, vauvajuhlat
”Poika jouluksi kotiin” on meidän slogan tässä hetkessä.
ruokaa, tarjoilut, herkut
upea kuusi, näyttävä kuusi, joulukuusi, kuusenkoristelu, iso kuusi, joulu, kaunis kuusi
kuusi, joulukuusi, joulukuusenkoristeet, joulukuusen rusetit, rusetit, samettirusetti

Ystävät olivat keränneet minulle babyshower lahjaksi vastasyntyneen vauvakuvauksen. Juuri sitä mitä toivoin, että saadaan meidän koko perhe ikuistettua kun hän saapuu. Kiitos vielä kaikille jotka olitte lahjassa mukana, ja erikseen etenkin vielä teille jotka ette päässeet juhliin ja halusitte silti muistaa. Anu, Helena, Katja, Teresa, Salina, Sanna H., Sanna L., Laura, Heidi, Minna, Amanda, Tarja, Marjut, Jenni, Henna-Maija, Maija, Henriikka ja Silvia <3 Kiitos!

babyshowerit, raskaus, raskaana, synnytys lähestyy

Juhlien täyteinen vuosi

2020 on ollut meidän perheessä yhtä juhlaa maailmassa vallitsevasta kaaoksesta huolimatta. Minut on yllätetty tänä vuonna jo kahdesti, sillä elokuussa juhlittiin polttareitani. Postaukset löydät täältä ja täältä. Tein ne kahdessa osassa, koska ohjelmaa oli niin paljon. Heti näiden juhlien jälkeen perään oli meidän täydelliset häät (tajusin juuri, että suurin osa hääpostauksista tekemättä) ja nyt vielä babyshowerit. Kohta juhlitaan vauvamme syntymää ja joulua, sen jälkeen onkin taas tämä vuosi taputeltu. Pienessä ajassa on tapahtunut monia elämän suurimpia ihmeitä ja tärkeimpiä virstanpylväitä. Ensi vuonna tarkoitus suunnata ulkomaille, jos tilanne vain sen sallii. Paljon ihania asioita elämässä mitä odottaa. Nyt ollaan malttamattomia, että koska meidän poika saapuu. Olo alkaa olla todella tukala! Nukkuminen ei meinaa enää onnistua kun on niin paljon erilaisia vaivoja & kipuja. Kyllä tässä loppua kohden kirjaimellisesti sitä laskee päiviä, että pääsee taas nauttimaan omasta kropastaan. Lähinnä, että omassa kehossa olisi hyvä olla ja saisi myös nukuttua.

raskaus, raskausvatsa, raskausmaha, raskausmasu, vauva, jouluvauva, raskaus pukeutuminen, vauvamasu

Nyt on raskausviikko 38 käynnissä. Vauvan pää on kiinnittynyt ja hän saisi tulla koska vain. Ensi viikolla olen menossa erilaisiin hoitoihin, mm. vyöhyketerapiaan ja kiinalaiseen jalkahoitoon. Niissä on tarkoituksena painella juurikin nyt niitä pisteitä, että vauva lähtisi tulemaan.

raskauspukeutuminen, raskaus, raskaana, raskausmasu, vauvamasu

Instassani voit seurata vielä paremmin reaaliajassa. Feedistäni löytyy IG TV.n puolelta myös viime viikolla pidetty synnytystoivelive nauhoitteena. Vastailimme tunnin mittaisessa lähetyksessä kysymyksiinne vauvan saapumisesta.

Suvi

PS. Aiemmat vauvakutsuni täällä <3

Erin syntyi aivan blogini alkutaipaleella 2011. https://suvisvilla.casablogit.fi/2011/05/22/baby-shower-mother-s-blessing/

Ja Alessia 2013. https://suvisvilla.casablogit.fi/2013/11/12/babyshower/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *