Halloween herkut

Halloween tuli ja meni, joten postaukseni tulee hieman myöhässä 😀 Tässä ehkäpä ideoita sitten ensi vuodelle, etenkin tarjouilujen osalta. Meidän perheessä Halloween on jo vakiinnuttanut asemansa vuosittaisena juhlana. Juhlapäiviä ei mielestäni ole koskaan liikaa ja tykkään etenkin siitä mikä riemu on lapsilla järjestäessäni teemailtoja. Tänä vuonna tytöt pyytelivät, että järjestäisin heille Halloweenjuhlat. Innostuin itsekin ajatuksesta, etenkin Halloween herkuista ja siitä mitä kaikkea hauskaa voi pöytään ideoida. Ajatus lähti muumionakeista karkkisilmineen ja sitten näitä silmiä oli vähän kaikissa herkuissa. Tarjoilut oli hauskoja ja veikeitä, lapset olivat aivan innoissaan.

 

Etsin karkkisilmiä useista eri karkkikaupoista, kunnes vihdoin löysin nämä Redin kauppakeskuksessa olevasta Juhlamaailmasta. Vaahtokarkkeihin ja suklaamatoihin kiinnitin silmät sulatetulla suklaalla.

 

 

 

Pillit ja muu koristerekvisiitta löytyi Tigerista. Säilytin kaikki ensi vuoteen, koska kertakäyttöisyys ja kaikki tämä muovi aiheuttaa mulle tuskaa.

 

 

 

 

Molemmat tytöt saivat kutsua vain kaksi vierasta, jotta saatiin pidettyä kekkerit pienenä. Lastenhuoneessa yläkerrassa oli sitten halloweendisco vilkkuvine valoineen.

 

 

Muumionakit oli ihan hitti!! Mietin, että tekiskö jopa Alessian synttäreille näitä tarjolle nyt loppukuusta. Karkkisilmät kiinnitin sinapilla ja nakin ympärillä on lehtivoitakina. Helppoja siispä myös tehdä.

 

Nää kaks! Ihan hulvattomia tapauksia! <3

 

 

 

 

 

Pitihän se äidinkin pukeutua. Harmi, ettei tullut otetuksi yhteiskuvaa tyttöjen kanssa. Hyvin sopi meidän halloweenpannat yhteen.

Ens vuonna sitten taas! Mites teillä meni Halloweenit?

 

Suvi

6 kommenttia “Halloween herkut

  1. Ihania kuvia ja niin kiva fiilis! Tallensin postauksen suosikkeihin ensi Halloweenia varten! ❤️

    1. Moikka! Anteeksi, se on siis mennyt ilmeiseti minulta ohi. ELi tarkoitat keittiön pöydän päällä olevaa valaisinta? Se on Secto Designin Octo-valaisin 🙂 Mm. Finnishdesignshop myy sitä eri väreissä.

  2. Hei
    Tarkoitin seinävalaisinta joka on musta. Ja mikä tanko siinä on missä valaisin on kiinni eli kuuluuko kokonaisuus yhteen??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *