Kaunis odotus 3d/4d ultra ja vauvan selkeät kasvonpiirteet

Ostin miehelleni isänpäivälahjaksi lahjakortin Kaunis odotus ultraan. Onneksi he mainostivat Instagramissa, sillä ei muuten olisi edes tullut mieleeni, että loppuraskaudessakin voi käydä ultrassa. Ultran sai vieläpä varattua isänpäiväsunnuntaille, joten meillä oli ihana ohjelmanumero perheen kesken käydä moikkaamassa pikkuista.

En olisi ikinä osannut kuvitella miten tarkasti nykyajan tekniikalla on mahdollista nähdä syntymättömän lapsen kasvonpiirteet. Hän oli maailman suloisin! Mikä pusuhuuli! On vaikea sanoin kuvailla minkälainen fiilis tuli oman vauvansa kasvonpiirteiden näkemisestä. Nyt hän muuttui konkreettiseksi! Siellä on oikea ihminen, oikea persoona. Rakkaus sai kasvot! Hän ei ole enää mikään ”teoria”. Poitsu näytti meille jopa kieltä 😀 Heti tuli sellainen olo, että minkähänlainen vekkuli sieltä on tulossa.

kaunis odotus, ultra, 3d ultra, vauva, raskausaika, yksityinen ultra

Isänpäivälahja

Omaan Instaani kun laitoin kuvia ja stooreja, niin useampi ihminen kommentoi hänen olevan isänsä näköinen. Ajatella! Että senkin asian voi jo nyt näin todeta. Todella kiva laittaa sitten kuvat vierekkäin niin ultrasta, kuin hänestä saapuessaan.

3d ultra, raskaus, ultraääni, loppuraskauden ultra, kaunis odotus
Baby L. says hi! <3
yksityinen ultra, vantaa, kivistö , kaunis odotus, pusuhuuli

Jake oli ultra lahjastaan aivan haltioissaan. Ei olisi kuulemma voinut paremmin olla. Se että hän näki poikansa ja tunnisti hänen olevan vieläpä itsensä näköinen omista vauvakuvistaan oli kuulemma ”best fathersday ever”. Voi sitä innostuksen määrää niin vastaanotolla, kuin monta päivää jälkikäteen. Nyt me vasta malttamattomia ollaankin, kun haluttais heti meidän pusuhuuli syliin.

raskaus, raskausaika, kaunis odotus, ultra, isänpäivälahja, isyys, vanhemmuus, 3d

Kaunis odotus

Olemme käyneet Vantaan Kivistössä sijaitsevassa Kaunis odotuksessa jo monet kerrat, sillä alkuraskaudessa isä ei saanut Koronan takia osallistua kunnan järjestämiin ultriin. Kävimme täällä myös edellisten keskenmenojen aikaan.

Tämä viimeisin 3d/4d ultra toteutettiin raskausviikoilla 33+4. Näkyvyys sattui olemaan erinomainen ja sillä saatiin näin ihana kokemus. Kovasti poitsu näytteli meille taas toistakin päätään. Jos joku on 100% selvää, niin sukupuoli 😀

Lämmin suositus tästä paikasta! Vastaanotolle mentäessä on rauhallinen ja lämmin tunnelma. Heillä on viimeisen päälle panostettu laadukkaisiin laitteisiin ja jokainen raskauden vaihe on nähtävillä. Olemme käyneet alkuraskaudesta hakemassa mielenrauhaa. Keskiraskaudessa katsomassa sukupuolta jo raskausviikolla 16+ ja nyt loppuraskaudessa ihastelemassa pojan kasvonpiirteitä.

ultraääni, 3d ultra, kaunis odotus, vauva

Aivan ihana kätilö Tiina tekee työtään suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Aina on tuntunut siltä että meille on aikaa ja meistä välitetään.

Sydän on niin täynnä rakkautta! Juuri pyörähti raskausviikko 36 käyntiin ja tässä olisi hieman yli kuukausi laskettuun aikaan. Nyt on aika hemmotteluhoidoille ja viimeisille hetkille nauttia ”yksinolosta”. Kohta elämä taas muuttuu <3

kaunis odotus, done by deer, vauvalelu, pehmoeläimet, kirahvi, pehmolelu kirahvi
Oon aivan ihastuksissa tähän Done by Deer sarjaan ja näihin pehmoihin! Ihanan tuoteperheen ovat valinneet Kaunis odotus aulaan myyntiin.

Tsemppiä kaikille muillekin #joulukuiset2020 kanssa odottajille loppurutistukseen! Maailman paras joululahja on kohta sylissä <3

Suvi

Aiempia raskauteen liittyviä postauksia;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *