Uusi koti

Täällä ollaan!!! Ja tavaratkin pikkuhiljaa löytävät paikkansa. Ollaan ihan fiiliksissä ja aivan super onnellisia tästä asunnosta! Rakastuttu niin tähän kotiin, kuin koko Kalasatamaan <3 

Kyllä tässä on kuluneella viikolla tekemistä ollut! Huh huh! Muuttomiehet otettiin firmasta nimeltä Opiskelijamuutot. Täytyy kyllä antaa kehuja näille mielettömän reippaille ja ahkerille kundeille! Melkoisen duunin ovat valinneet. Ensin vajaa 7 tuntia muuttivat meitä ja sitten siirtyivät vielä toiseen muuttokohteeseen. Ehdottomasti jos joku harkitsee, että mistä firmasta kannattaa muuttoporukka ottaa, niin annan lämpimän suositukseni heille! 

Koska tätä tekemistä on edelleen enkä meinaa löytää aikaa tässä koneella istuskeluun, niin laitan nyt vaan pötköön kaikki kuvat meidän tyhjästä kodista. Saan sitten teidät yllättää, miltä täällä näyttää ihan sisustuksen kanssa 😉 Laitan kuvia tiloista sitä mukaa kun valmistuu. Ja täysin valmista ei ole vielä hetkeen, sillä meille on tilattu lamppuja, hyllyjä ja muita pienhuonekaluja pitkin ulkomailta. Saas nähdä kuinka maltan odottaa niiden saapumista.

 

koti1.jpg

k2.jpg

k6.jpg

k4.jpg

k5.jpg

k8.jpg

k9.jpg

k10.jpg

k11.jpg

k12.jpg

k13.jpg

k15.jpg

k17.jpg

k16.jpg

k7.jpg

k18.jpg

 

Koska keittiössä alkaa olla valmista, niin laitetaan edes yksi sneak peak sieltä 😉 Erillinen postaus toki tästäkin myöhemmin tulossa.

Keittio%CC%882.jpg

 

Tyhjät tilat ja pimeät kuvat ei kieltämättä anna kunnolla oikeutta tälle asunnolle, mutta pääsettepähän hieman kiinni minkälaista pintaa täällä on.

Ihanaa viikonlopun jatkoa! Instagramia päivitän pikaisemmin, joten kannattaa seurata siellä 🙂

 

Suvi 

 

Suvi / Suvisvilla - -

18 kommenttia “Uusi koti

  1. Kiitos. Kaikki on kyllä mukavan uutta. En ehkä kutsuisi pukeutumishuoneeksi, vaan ennemminkin kodinhoitohuoneeksi 🙂 Voihan sitä toki jonkinlaisena pukeutumishuoneenakin käyttää, mutta ei se sellainen ole mihin saa kauniisti vaatteet, laukut ja kengät riviin.

 1. Kivoja kuvia. Mutta siis onko tossa kaikki keittiön kaapit? Eihän noihin mahdu millään opilla tavarat tai jos mahtuu niin ilman kattiloita, astioita ja kuivaruokatavaroita… Omituista kun noin vähän kaappitilaa – on tietty halpa rakentaa. Ja vessassaki oudon vähän kaappitilaa, pitäiskö kaikki tavarat laittaa esille? Mutta ihanan uuden näköistä 🙂

  1. Kiitos kiitos 🙂 <br />
   Kyllä. Tuossa on kaikki kaapit ja tuo saareke on myös keittiön kaappitilaa. Liian vähän on meikäläisen astioille, joten yksi kaappi laitettu saarekkeen vastaiselle seinälle. Se kätkee sisäänsä Pentikin kahviastiastot ja isot lasivuoat. Pakko oli todellakin laajentaa 🙂 Mielellään olisin jättänyt keittiössä olevan yläosan välitilan tyhjäksi, mutta juurikin tilan puutteen vuoksi oli pakko ottaa myös se käyttöön.<br />
   <br />
   Vessaan on myös ylimääräiset kaapit nyt hankittu. Onneksi on tilavat kylppärit, niin hyvin mahtui. Tehtävä varmaan näistäkin oma postauksensa? 🙂

 2. Uusi koti on aina uusi koti. Mutta se ihmetyttää millä aivoilla nykyisin keittiön kaappitilat suunnitellaan, edes yhden ihmisen astiat/ruokatavarat ei noihin kaappeihin mahtuisi. Ihan kiva kun joutuu käyttämään kaapin yläpuolenkin, vaikka olisi kuinka tehokas liesituuletin rasva ja pöly leviää kyllä. Onko tää niitä VVO:n rakennuksia? Kivalta näyttää tyhjänäkin ja vielä kun saa sinne kaikki omat huonekalut pikkuhiljaa niin siinä on taas kotia muutamaksi vuodeksi.

  1. Näin ne nykyään tehdään ja pakko myöntää että esteettisesti mun silmää miellyttää eniten ne keittiöt missä ei ole ollenkaan yläkaappeja. Niissä vasta vähän kaappitilaa onkin, mutta kauniita ne on. Asunto on Saton rakennus. Täällä alkaa pikkuhiljaa löytää tavarat paikkansa 🙂 Ehkä me tässä viihdytään nyt pidempään kuin muutama vuosi. Ainakin toivottavasti sillä niin karmeeta tuo muuttaminen on 😉

 3. Edellisiä kompaten ihmettelen kaappitilan ja myös työtasojen vähyyttä, ilmeisesti keittiöissä ei nykyään ole tarkoituskaan laittaa ruokaa, ainoastaan syödä noutoruokaa. Ja pakko todeta, että kyllä on halvan näköiset materiaalit asunnossa, tulee mieleen pikavauhdilla rakennetut vuokrakämpät. Valoisaa on kyllä kun kaikki on valkoista ja kalusteilla ja tekstiileillähän se koti muodostuu. Toivottavasti viihdytte.

  1. Varmasti viihdytään 🙂 Petrakeittiöt on kaappien valmistajana, enkä kyllä taas itse suunnittelijana koe, että olisi mitenkään halvat matskut asunnossa. Mutta jokaisen silmää miellyttää eri asiat.<br />
   Me tehtiin parista Ikean Bestå kaapista lisätilaa ja jatkettiin keittiötä niiden myötä hieman isommaksi.

 4. Missä ne upeat maisemat on joiden kerroit näkyvän ikkunoista? Jokaisessa ikkunakuvassa näkyy talon seinää tai rakennustyömaata?

  1. Meidän ikkunoista on puolittainen merinäköala ja toki rakennustyömaatakin näkyvissä. Yläkerrassa ne vasta upeat maisemat on meidän yhtiön kokous &amp; neuvottelutiloissa 😀 Siellä päiväni hyvin pitkälti vietän etätöitä tehdessä ja tiimiä koutsaamassa. Laitan niistä kuvamatksua myös pian.

 5. Hyvältä vaikuttaa jo nyt! Innoissani odotan, että pääset esittelemään sisustetut huoneet ? Onnea uuteen kotiin ❤️

 6. Kivalta näyttää ja varmasti upealta, kun saatte valmista! <br />
  <br />
  Keittiön saareke saisi mielestäni olla pidempi, koko keittiön pituinen. Lisäisi säilytys- ja laskutilaa ja näyttäisi luultavasti ainakin omiin silmiini vielä paremmalta.

 7. Kyllä uusi koti on aina uusi koti! Tosi kivalta näyttää ja voin niin eläytyä teidän tunteisiin! Meillä muutto uuteen kotiin oli pari kuukautta sitten. Suunniteltiin itse remontti vanhaan kouluun! 🙂 Kiva odottaa miltä teidän koti tulee näyttämään valmiilta 🙂 Tätyypä poiketa myös sinun instagram-tiliä katsomaan!<br />
  Käy kurkkaamassa uutta blogiani pellavaajapastellia.fi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *