Kaksikerroksinen kattohuoneisto Kalasatamassa

Jo pelkästään tuo otsikon lause ihastutti, kun löydettiin tämä uusi koti. Nyt meillä on neliö ja 99 m2 tilaa temmeltää. Paljon lisätilan tuntua tuo myös olohuoneesta kattoon asti auki oleva, korkea tila. Mielenkiinnolla vielä odotellaan, että kuinkahan saada lamput about seitsemän metrin korkeudelle kattoon. Ei taida vain pelkät a-tikkaat enää riittää.

Nyt me on muutama viikko asusteltu täällä uudessa kodissa ja sisustusinto on ylimmillään. Paljon ihania, uusia hankintoja on jo tehty. Tänään tilaukseen on pistetty Adean Bon sohva ja eilen ostin Botanic shelfin <3 Innolla odotan, että saan kaikki tavarat paikoilleen. Edelleen on vaatekasseja purkamatta, mutta eiköhän se tästä. Hyvillä fiiliksillä ihastellaan uuden kodin seiniä ja arkkitehtuurisia ratkaisuja. Myös maisemat on kohdillaan, sillä molemmilta puolilta asunnosta on meri näkyvissä. Alakerrassa on olohuoneen puolella pieni ranskalainen parveke ja toisella puolella yläkerrassa koko asunnon levyinen parveke.

Ennen varsinaisia sisustuskuvia laitan tähän kuvat tyhjästä asunnosta. Tästä me lähdimme siispä liikenteeseen 🙂

Lattiasta kattoon olevat ikkunat hemmottelevat meitä valoisuudellaan.

 

 

Ajateltiin tämä ikkunallinen yläkerran huone ensin meidän makuuhuoneeksi, mutta nyt myöhemmin siitä tulikin lastenhuone.

 

Keittiö miellytti tässä asunnossa kaikista vähiten mun silmää. Ollaankin tehty siihen nyt jonkin verran remppaa ja pientä muutosta. Ennen ja jälkeen kuvia tulossa kun saadaan valmiiksi. Mielestäni keittiö on nyt huomattavasti kivempi ja pienellä muutoksella sai paljon aikaan!

 

Kesällä pistän tuohon tuolin ja pienen pöydän. Jake ei viitsi tuohon mennä kun on liian korkealla (7krs.) ja liian avoinna. Jää kuulemma nautinto merimaisemista saamatta.

 

8 krs. ja ihana auringonvalo tulvii sisään <3

 

Huoneet ei todellakaan ole mitään tilavia. Meidän toimistohuone on nyt se suurin, sillä kotoa käsin töitä tehdessä työtilaa tarvitaan runsaasti.

 

Saunan ikkunasta voi katsella Isoisänsiltaa ja kaupungin kattoja.

 

Parvekkeessa pituutta riittää, leveyttä ei niinkään.

 

 

 

 

Sellainen kuvakierros. Mitäs äkkiseltään piditte?

Kieltämättä nyt kun katsoo näitä kuvia, niin tuntuu hassulta tämä tyhjä asunto. Pikkuhiljaa alkaa meinaan olla kodikasta ja aika kivasti tavarat ovat löytäneet paikkansa <3 Instagramistani kannattaa seurata nopeammalla aikataululla sisustusjuttujen etenemistä. Löydät minut @suvijurvelius nimellä.

 

Ihanaa viikkoa kaikille!

Suvi

 

 

2 kommenttia “Kaksikerroksinen kattohuoneisto Kalasatamassa

  1. Onhan tuo nyt upea kaupunkiasunto!Aivan unelma,että on merinäköala.Minuakaan ei pikkuparvekkeelle saisi,olen korkeanpaikankammoinen.Tekisin siihen keittiö/ruukkupuutarhan.
    Erikokoisia,mallisia ruukkuja täynnä yrttejä ja vihanneksia:)

  2. no riittää sisustettavaa. mikä oli se syy muuttoon kun ei vielä tässä käynyt ilmi? Keittiö lienee kuitenkin toiminnoiltaan parempi kuin edellisessä kohteessa? Onko ranskalainen parveke nykyään trendi, kaikissa joissa olen käynyt katsomassa näkyy olevan sellainen, yksiöissäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *