Muutto! Koti Kalasatamassa

Kiireiset muuttoterveiset! Edellinen koti jäi nyt taakse ja ollaan kohta viikon päivät asusteltu uudessa kodissa. Edellinen koti oli meille todella rakas ja piti sisällään valtavasti muistoja! Viihdyimme siellä enemmän kuin hyvin. Nyt tuli kuitenkin aika kerätä kamat kasaan ja muuttaa kohti uutta <3 Kerron myöhemmässä postauksessa miksi.

Kalasatamassa joka tapauksessa pysytellään, tämä nykyinen asuntomme on vielä isompi, kuin edellinen 93 neliöinen. Parasta uudessa kodissamme on se, että saimme vihdoin yhden toimistohuoneen lisää, eikä ole merimaisemissakaan valittamista. Meidän nykyinen koti on 99 neliön kattohuoneisto kahdessa kerroksessa.

Kurkistetaan kuitenkin vielä, miltä edellinen asunto näytti. Suurin osa näistä huonekaluista lähti mukaamme! Ja toki uuttakin luvassa! 😀 Meidän vasta puoltoista vuotta sitten ostettu sohva menee muun muassa vaihtoon, sillä se ei kunnolla mahdu tähän nykyiseen. Kieltämättä hieman harmittaa, sillä todella tykkäämme tästä. Pistän sen piakoin Toriin myyntiin, pitää vain ensin löytää uusi tilalle. Meidän uuden kodin olohuone on aika erikoisen muotoinen ja siksi tänne pitää olla pienemmän mallinen sohva.

Paljon sisustusaiheisia postauksia jatkossa nyt luvassa! Tää on kyllä taas ihan paras vaihe kun pääsee suunnittelemaan kaiken alusta <3

Tässä iso kuvasaldo meidän edellisestä kodista.

Seuraava postaus tulee täältä uudesta kodista ja Instasta voitte seurata reaaliajassa 😉

 

Suvi

2 kommenttia “Muutto! Koti Kalasatamassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *