Projekti kesäparveke

Tänään on pilvistä ja harmaata, mutta onneksi saatiin viikonloppuna nauttia ihanista auringonsäteistä. Koko talven olen himoinnut päästä laittamaan meidän parveketta kuntoon ja nyt tuli se hetki kun pääsin hommiin. Parveke on toiminut lähinnä rojuvarastona ja nyt olen super onnellinen kun sain sen tyhjennettyä. Ihan valmiiksi en sitä vielä saanut, mutta nyt täällä voi jo nautiskella. Paljon tulossa lisää mm. viherkasveja sekä sellainen hyllykkö tuohon sohvan jatkeeksi. Värimaailma valikoitui aika yllättäen ja tänä kesänä mennään näillä hempeillä sävyillä 🙂

IMG_6862.jpg

IMG_6863.jpg

IMG_6864.jpg

IMG_6867.jpg

 

Täällä on eilen ollut meidän kotona kirppis ja vielä jatkuu. Pistin oikein oman liiketilan pystyyn 😀 Paljon laitettu myyntiin niin sisustustavaraa, kuin kenkiä, vaatteita ja koruja.

FullSizeRender%208.jpg

Ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

6 kommenttia “Projekti kesäparveke

    1. Kiitos Piia! 🙂 Pikkuhiljaa alkaa olla valmista nyt kun viherkasvitkin on jo hankittu. Täytynee tehdä uusi postaus 😉

  1. Viepä UFFelle, menevät rahat hyväntekeväisyyteen, tosin itselle ei tule rahallista korvausta. Vaaleanpunainen on päivän sana, olen huomannut kun katselen ympärilleni kotona.

    1. UFFille olen vienyt paljonkin meidän vaatteita ja kenkiä. En tosin täysin allekirjoita heidän toimintaansa joten jatkossa koitan viedä muualle. Hyväntekeväisyyttä teen paljonkin ja nimenomaan vien itse avun paikan päälle, silloin tiedän että konkreettisesti löytää perille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *