Perhepäivä

Perjantai. Perhepäivä. Silloin touhutaan lasten kanssa kaikkea mukavaa ja pidetään työpuhelimet kiinni. Ihana, meidän perheen omaksi muodostunut päivä kun annamme erityisesti aikaa toinen toisillemme yhdessäolon merkeissä. Lapset itse kyselevät koska on perjantai ja koska on perhepäivä, tämä on puolentoista vuoden aikana muodostunut meille ikäänkuin perinteeksi 🙂 Tähän mennessä vakituisia juttuja on Flamingon kylpylöinti, Korkeasaari, Lintsi, Mustikkamaa retkeily, HopLopit, puistoissa käymiset, picnicit, lentokonebongaus ja erilaiset tapahtumat. 

538ba9d4-c0ae-4899-a22f-76d112845210.jpg

0ec31233-64c2-4891-9cc3-925bc8ec87f5.jpg

b1d2d864-6d81-42d4-b165-d9c0765fac27.jpg

a65cad98-996d-46d1-821d-4a881a29e141.jpg

IMG_4559.jpg

 

Viime perjantaina oli mielenkiintoinen perhepäivä. Mietittiin, että käytäis tyttöjen kanssa puistossa lähikaupassa hakemassa jätskit. Ennen kauppaanlähtöä asensimme vanhemman tyttäreni padille uuden Pokémon Go pelin, josko muutaman otuksen matkalta nappaisimme. Lopputulos päivästä oli se, että kävelimme reilu 4 tuntia ja vedimme reilun 4 km lenkin! Ennenkuulumatonta. Koskaan aiemmin ei olisi saanut tyttöjä (eikä meitäkään) noin innokkaana ulkoilemaan. 35 Pokémonia matkan varrelta löytyi ja seuraavana aamuna peli asennettiin myös äidin puhelimeen. Sain itsekin pienen kipinän tuosta kävelemisestä, eikä ollenkaan haittaa, jos vaikka kiinteytyisi tai vähän laihtuisikin sen avulla. Perjantaista viime maanantaihin kävelyä tullut 22 kilometria!!! 😀 Ja nyt olemme pelissä tasolla 14. On tuo Pokémon Go peli aika huikea. Lapset ketkä eivät ole aiemmin liikkuneet, lähtevät nyt 6:30 aamulla ulos metsästään Pokémoneja. Ihmiset ympäri maailman on kirjaimellisesti saatu liikkeelle. Tässä Jocka Träskbäckin hyvä kirjoitus aiheesta kuinka maailma on muuttunut ja vain viikossa.

c9af438c-cfeb-4b8c-aa46-85926d5b0384.jpg

Mukavaa Pokémetsästystä!

Tämän viikon perhepäivä menee muuttopuuhissa 🙂 Maanantaina ollaan uudessa kodissa ja voin jo luvata että kuvamateriaalia tulossa enemmän kuin jaksatte katsoa. Instagramistani löytyy varmasti ennen blogia, joten sinne kannattaa suunnata jo viikonloppuna 🙂

 

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

5 kommenttia “Perhepäivä

  1. Koukussa täälläkin, ihan mahtava peli! Kolmeveellä ei oo omaa härveliä, mutta äidin puhelimeen niitä metsästetään yhdessä.<br />
    <br />
    Sujuvaa muuttoa ja paljon kuvia odotellaan!

    1. Nimenomaan! Miksipäs ei. Jos se saa liikkumaan, niin ei muuta kuin go for it. Meillä on reilu 100kilometriä kävelyä nyt täynnä. Voin kertoa ettei oltais muuten kävelty 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *