Pohjapiirros

Tulin vaan äkkiä sanomaan heipat ja hyvät yöt. Otin pikaisesti kuvankaappauksella kuvan meidän uuden asunnon pohjapiirrustuksesta kun sitä on kyselty. Itse tykkään pohjasta kovasti ja olemme huomanneet tämän todella toimivaksi ratkaisuksi. Neliöitä on asunnossa 93. Toivottavasti tämä kuva auttaa hahmottamaan tilaa paremmin. Pian pääsen tekemään postauksia huone kerrallaan 🙂

 

pohja.jpg

 

Unia! 🙂

 

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

8 kommenttia “Pohjapiirros

 1. Kiitos tästä! Nyt hahmottaa paremmin. Ja näköjään tuo pukeutumishuoneeksi luulemani tila on tosiaan joo kodari :). Kumman makuuhuoneen otatte itsellenne, isomman vai tuon mikä on parvekkeen vieressä? Ei turhia hukkaneliöitä. Itse en kauheasti tykkää siitä, että eteisestä astutaan suoraan vähän niinkun keittiöön, mutta sellaisia nää uudet asunnot avokeittiöineen tapaa olla. Ajattelitko jotenkin jäsentää noita tiloja vai antaa olla vaan yhtä jatkumoa? Tapoja on monia.

  1. Kiva kun saa paremmin selkeyttä 🙂 Meidän makkari on tuo isompi lähinnä kaappitilan takia. Ihastuin itse nimenomaan siihen kun heti eteisestä tullessa aukeaa koko tämä iso tila ja heti saa katsauksen "koko" asuntoon. Tottakai tiloja jonkin verran jäsentelen, mutta yhtenä avarana huoneena pidetään tämä kaikki. Tapoja todellakin on monia, koitetaan löytää itselle mieluinen 😀

 2. Näyttääpä tosi kivalta ja toimivalta tuo pohja. Odotan innolla huonepostauksia!<br />
  Olen aina pitänyt sisustuksistasi ja kivoista ideoistasi.

 3. Onnea uuteen kotiin! 🙂 <br />
  Pohja näyttää kyllä tosi kivalta ja toimivalta!! &hearts; Ja minä taas pidän siitä, että heti eteisestä tullaan kodin sydämeen ja teidän kodissanne oikeastaan kaikkiin kodin oleskelutiloihin kertaheitolla! 🙂 Keskellä oleva keittiö saarekkeineen jakaa tilan loistavasti eri toimintoihin. Keittiön säilytystilat puhuttavat varmasti aina ja tottahan se on että nykyään kun jätetään paljon myös yläkaapistoja kokonaan pois, ovat säilytystilat aika vähäisiä. Teimme itse keittiöremontin viime keväänä ja juurikin ilman yläkaapistoja, jonka seurauksena keittiövälineistä tehtiin KonMari tyylinen raaka karsinta. Kannatti! Yhtään kiertoon laitettua astiaa tai muuta keittiövälinettä ei ole kaivattu. 🙂 Saarekkeen ympärillähän muuten näyttäisi kuvien perusteella olevan vielä hyvin tilaa, joten siihenhän voisi laittaa vaikka isomman pöytälevyn jolloin sen ympärille saisi istumapaikkoja. Olen ehkä vähän ihastunut näihin saarekkeisiin, kun meille ei sellaista ole mahdollista laittaa. 😉 <br />
  <br />
  En kyllä yhtään ihmettele että olette innoissanne uudesta kodista, täälläkin odotetaan kovasti kuvia sisustetuista tiloista! 🙂

 4. Näyttää mukavalta ja toimivalta. Onko tuosta yhtenäisestä tilasta mahdollisuus erottaa vielä yksi makuuhuone (tuosta katkoviivan kohdalta)? Muunneltavuus on aina plussaa. 🙂

 5. Hyvännäköinen ja varmasti pohja. Plussaa on kaksi vessaa ja kohtuutilava eteinen, joka ei ole käytävämäinen. Eniten tykkään tuosta avarasta tilasta, joka aukeaa heti eteisestä sisään astuessa 🙂 Meillä kans jätettiin paljon aavaa tilaa ilman väliseiniä pohjaa suunniteltaesa. Käy katsomassa postaukseni <a rel="external nofollow" href="http://www.pellavaajapastellia.fi&quot; target="_blank">www.pellavaajapastellia.fi</a> jutusta &quot;Maitokahvin värinen keittiö&quot; 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *