Businesspukeutuminen ja ihanat a la LOUKOn vaatteet

Kaupallinen yhteistyö

Toinen viikko Balin matkastamme oli puhtaasti työreissua. Aamupäivät oli vapaata ohjelmaa, mutta iltapäivät koostui koulutuksista ja erilaisista tilaisuuksista. Jokaiselle päivälle oli tärkeää olla siisti businespukeutuminen. Halusin, että vaatteeni olisi mahdollisimman rennot ja miellyttävät. Sellaisten vaatteiden löytäminen jotka on yhtäaikaa sekä rennot & business ei ole aina helppoa löytää. Minä ja silitysrauta ei olla parhaimpia kavereita, joten plussaa on aina valmiiksi laskeutuvat materiaalit. Laatu puhui taaskin puolestaan, kun valitsin a la LOUKOn mallistosta muutamat ihanat edustusvaatteet mukaan reissuun. Nämä pari eri asukokonaisuutta menee minulla myös nyt kesällä suomessa ja hyvin pystyn yhdistämään myös jakkujen kanssa työpukeutumisena myöhemminkin. A la LOUKO mallistona on naisellinen, laadukas, tyylikäs ja istuva. Se koostuu klassisista sävyistä ja ylellisistä luonnonmateriaaleista. Tämä suomalainen merkki on suunniteltu aikuiselle naiselle. Brändin takana on aivan ihana, aurinkoinen ja valovoimainen nainen Satu Ala-Louko. Täytyy myöntää, että ihastuin hänen persoonaansa jo ennen kuin edes tutustuin näihin asukokonaisuuksiin! Mikä mahtava naisyrittäjä ja pitkänlinjan vaatetusalan ammattilainen. Arvostan!

Järjestin heidän kanssaan aiemmin arvonnan ja blogipostaukseni löytyy täältä. Linkistä pääset katsomaan miten ihanasti sisustettu liike heiltä Oulunkylän Fashion Housesta löytyy. Ja a la LOUKOn nettisivuilta voit kurkistaa lisää heidän kevät/kesämallistosta. Mitkä on sun suosikit?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *