Ystävänpäiväarvonta a la LOUKO naistenvaateliikkeeseen

Kaupallinen yhteistyö

Kiitos kaikille teille, jotka olette kulkeneet mukanani, pisimmät seuraajat kohta jo kahdeksan vuotta. Suvisvilla-blogi juhlii parin kuukauden päästä kohtuu pitkää blogitaivaltaan 😀 Sitä ennen juhlitaan kuitenkin ystäviä ja haluankin toivottaa teille jokaiselle ihanaa Ystävänpäivää! <3

Sen kunniaksi olemme laittaneet yhdessä suomalaisen a la LOUKO nimisen vaatemalliston kanssa 150€ lahjakortti arvonnan Instagramini puolelle. Kurkkaa ohjeet ja käy osallistumassa täällä. Voit voittaa ihanan shoppailuhetken tässä jokin aika sitten löytämässäni showroomissa. (arvonnasta vastaa yhteistyöyritys).

Tulette kuulemaan tästä brändista minulta myöhemminkin, sillä yhteistyötä luvassa myös jatkossa. Heidän tarinaan pääset tutustumaan tästä linkistä. A la LOUKO mallistona on naisellinen, laadukas, tyylikäs ja istuva. Se koostuu klassisista sävyistä ja ylellisistä luonnonmateriaaleista. Uskon, että ihastut, kuten minäkin.

 

 

Tämä ihana showroom löytyy Helsingin Oulunkylän Fashion Housesta.

Mahtavaa päivää kaikille!

Suvi

2 kommenttia “Ystävänpäiväarvonta a la LOUKO naistenvaateliikkeeseen

  1. Ihana, laadukas mallisto, josta jo joitain valittuja yksilöitä omistankin. Tiedän kyllä heti, mihintämän lahjakortin käyttäisin myymälässä❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *