Saunan sisustus

Heissan!  Toivottavasti teillä oli mukava juhannus <3 Nyt tartutaan aiheeseen, mistä en ole ennen kuvia julkaissutkaan, nimittäin meidän saunaan. Saunan sisustus on tärkeässä roolissa viihtyvyyden kannalta, etenkin silloin jos sauna itsessään ei näytä kummoiselta. Meillä on kotona niin tavallinen basic sauna, kun vaan voi olla. Ihmettelen, miksi näinkin mageisiin taloihin on rakennettu näin tavis lauderatkaisut. Onneksi täällä sentään on ikkuna ja siitä kauniit merinäköalat.

Meidän perhe saunoo lähes päivittäin. Oma sauna on siksi meille aivan ehdoton asia. Nyt juhannuksena ihmisten Instagram kuvat oli toinen toistaan kauniimpia ja ihanat kesätunnelmat välittyi jopa tänne ruudun toisella puolelle. Meillä oli perheen kesken ihan kotona vietetty kaupunkijuhannus, joten oli kiva itsekin hieman panostaa ja miettiä mitä extraa voi juhannuksen kunniaksi tehdä. Tein siispä saunasta hieman kutsuvamman muutamia somisteita apuna käyttäen. Päästiin toki koko perhe kippistelemään ja vihtomisesta tuli ihanat lapsuusmuistot. Jo edesmenneiden isovanhempieni mökillä pappani teki aikoinaan saunaan aina koivuvihdan, ja sen tuoksu oli suorastaan huumaava. Hauska oli taas huomata, kuinka voimakkaasti tuoksut palauttaa muistoihin. Siinä sitä sitten saunan lauteilla istuskellessa kerrottiin muksuille minkälaista se elämä oli meidän lapsuudessa ja kuinka saunassa ei ollut suihkua, vaan tukat pestiin vadissa tulikuumaa ja kylmää vettä sekoitellen. Muksut oli pikkusen ihmeissään 🙂

Balmuirin viinicooleri on jo kohta pari vuotta toimittanut saunakiulun virkaa 😀 Ihanat, ekologiset pyyhkeet on Sera Helsingistä ja lasit Riviera Maisonin mallistoa.

 

 

 

Mites teidän arki on taas miniloman jälkeen lähtenyt käyntiin?

Meidän juhannuksesta ja muustakin arjesta taas lisää mun Instagram sivuilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *