Kenen kotona Jake?

Hups heijaa!! Enpä edes tajunnut aiemmin tulla tänne huutelemaan 🙂 Toissapäivänä AVAlla tuli taas uusin Kenen kotona jakso ja jaksossa meidän edellinen koti. Mieheni Jake oli pyynnöstä edustamassa tällä  kertaa ja arvailemassa kenen kotona milloinkin ovat. Kyllä saatiinkin monet naurut, sillä Jakella meni lähes kaikki arvaukset pieleen. Häntä kuulemma ”vietiin kuin pässiä narussa ja hyvä kun osasi edes oman kotinsa kertoa oikein”  😀

 

Jakson näkee tunnareilla Katsomosta. Uusintana toissapäiväinen jakso tulee AVAlta tänään perjantaina ja huomenna lauantaina. Myös MTV3 esittää sen maanantaina klo 20.

 

 

 

 

 

 

Jakso oli mielestäni hauska kaikin tavoin muutenkin. Kisailijat välillä puhuivat yhtäaikaa ja porukasta selkeästi näki, että tulivat loistavasti juttuun keskenään. Mieheni oli ainakin ohjelmassa täysin oma itsensä. Juuri tuollainen joka ottaa joka paikassa rennosti ja aina herrasmiehenä avaamassa naisille ovet. Hän heittää jatkuvasti hyvää huumoria ja on eräänlainen tunnelmanluoja, kenen seuraan ihmiset tykkäävät hakeutua. Enkä ollenkaan tätä ihmettele, sillä hänen kanssaan on niin hauska, hyvä ja helppo olla. Tylsiä hetkiä ei ole ja jopa se tuntui mielestäni välittyvän ohjelmassa. Jake puhuu aina positiiviseen ja kauniiseen sävyyn arvostaen muita ihmisiä. Se on ehdottomasti yksi suurimmista asioista mitä hänessä rakastan. Hän on yhtä valoa ja aurinkoa koko persoona.

Ei muuten ollenkaan ole tullut ikävä meidän vanhaa kotia. Vaikka tykättiin asua tuolla kovasti, niin silti on sellainen fiilis, että tämä nykyinen asunto on niin paljon kivempi. Viihdytään todella hyvin ja nautitaan töiden tekemisestä kotoa käsin. Välillä niinkin paljon, ettei tekis mieli edes poistua kotoa. Nyt silmät ovat tottuneet jopa tähän tummaan lattiaan 😀 Tilan tuntu täällä nykyisessä kodissa on yksi tärkein osa viihtyvyyttä. Tämä reilun kuuden metrin kattokorkeus tekee paljon avaruutta ja fiilistä että on hyvä hengittää. Vielä on kattolamput asentamatta, kun mietitään, että millähän ne tuonne korkeuksiin saatais. Vaikka isoja ikkunoita rakastetaan ja näistä on suorastaan ihana tuijotella sohvalla maatessa pilviä, niin lintujen ruikkiminen tuottaa hieman päänvaivaa. Sais olla muutamien kuukausien välein pesemässä ikkunoita, kuten kuvasta taas näkyy.

 

Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille teille <3

Suvi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *