Suvisvilla Instagramissa

Vihdoin Suvisvilla löytyy Instagramista! Laitoin tasan viikko sitten pystyyn toisen rinnakkaistilin, mikä keskittyy vain ja ainoastaan meidän kotiin ja kodin sisustukseen. Suvi Jurvelius tilin kanssa koin, että kaikki meidän ihanat asuntokuvat hukkuu siihen muuhun elämään ja lifestyleen, mikä on toki ihanaa myös. Siksi en halunnut joko tai, vaan halusin molemmat. Rakastan valokuvaamista ja haluan julkaista kuvia niin perheestä, matkustelusta, kuin esim. ruoasta. Lisäksi halusin sisustustilin kokonaan erikseen ja olen suorastaan hyvin tarkka siitä, että minkälaisia kuvia sinne laitan. Nyt koen, että omakin luovuus pääsee ihan eri tavalla valloilleen, kun näkee meidän kotoa kuvatut julkaisut kaikki yhtä aikaa.

Toivottavasti Suvisvilla toimii teille hyvänä inspiraation lähteenä ja paikkana mistä saada mukavaa fiilistä kodin sisustuspuuhiin. Taas täytyy alkaa keräämään uusia seuraajia ja mietinkin, että mitenhän porukka mut löytäis? Sinänsä jännä aloittaa niin sanotusti alusta ja tyhjästä, mutta toisaalta se on suuri mahdollisuus. Tyhjä taulu alkaa tuottamaan mageita kuvia ja määritellä millä tyylillä tämän tilin kanssa mennään. Tulkaa mielellään seurailemaan meidän kotia ja kommentoida saa toki aina.

 

Mukavaa viikkoa!

Suvi

2 kommenttia “Suvisvilla Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *