Zinzino Leaderschool

Terveiset Oslosta! Meidän neljän päivän mittainen koulutustapahtuma on nyt takana ja suorastaan uhkun intoa. Zinzino Leaderschool on joka vuotinen tapahtuma, missä meitä koulutetaan firman johdon, yhteistyökumppaneiden ja menestyneimpien partnereiden toimesta. Puhujat oli taas aivan super viihdyttäviä, hyviä ja hauskoja! Kuten aina, saimme todella huikeeta koulutusta, oman ajattelumaailman muutosta, henkilökohtaista kasvua ja positiivista energiaa! Sillä on tiädättekö melkoinen vaikutus kaikkeen elämään!!! Nyt on neljä päivää putkeen vaan naurettu ja otettu ilo irti kaikesta hauskanpidosta gaalailtoineen. Olen todella ylpeä edustamastani firmasta ja ihmisistä kenen kanssa työskentelen. Näin mukavaa työyhteisöä ei ole missään <3

 

Kiitos rakkaat ystävät! Taas on sopivalla tavalla tuli hännän alla ja motivaatio huipussaan 😀 Jos et tiedä mikä Zinzino on, niin voit lukea aiemman postaukseni täältä.

Muistoksi tein parhaista paloista videon! Ihan itse leikkelin ja liimailin, joten jälki on sen mukaista, mutta eiköhän tästä hauskuudesta jonkinlaisen käsityksen (sekavuudesta huolimatta) saa. Mielestäni jokaisen pitäisi kokea tällainen event ainakin kerran elämässään, ja miksei vaikka monta kertaa vuodessa kuten me 😀 Ei ollenkaan tekisi huonoa hieman syvemmin miettiä, että mitä sitä omassa elämässään oikeasti haluaa ja mitä on valmis tekemään niiden asioiden saavuttamiseksi. Missä sinä näet itsesi viiden vuoden tai kymmenen vuoden päästä? Onko sinulla työkalu toteuttaa haaveilemasi asiat? Ei sitä ihminen yleensä kadu asioita mitä on tehnyt, vaan asioita mitä jätti tekemättä.

Energistä viikkoa teille kaikille! 😀

 

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *