Heräteostoksena Malediivit!

Rakastan matkustamista! En voi tarpeeksi edes korostaa, että kuinka paljon. Tulimme juuri Turkin matkalta ja kun yksi loma päättyy, niin seuraava on mielessä. Rakastan myös omaa duunia ja vapautta minkä se tarjoaa. Voin ottaa ja lähteä koska vaan, kun kaikki on itsestä kiinni. Tiimi kasvaa, asiakasmäärät kasvaa, mutta koko ajan enemmän ja enemmän aikaa vapautuu niin itselle, kuin perheelle. En keksi parempaa tapaa elämästä nauttimiseen kuin mitä meidän työ yhdistettynä matkustamiseen tarjoaa. Työmatkat, lomamatkat, työmatka yhdistettynä lomalla… ei väliä. Matkat kuin matkat niin tunnen olevani eri tavalla elossa! Kaikki eivät ehkä tätä ymmärrä, mutta ne ymmärtää jotka YMMÄRTÄÄ 😉 Matkustaminen kirjaimellisesti avartaa ja tarjoaa mielettömiä elämyksiä kokemuksineen. 

Marraskuussa on tulossa työmatka taas Jenkkeihin ja aloin jo katselemaan lentojen hintoja. Jotenkin vaan lipsahti ja pistin hakuun, että mitähän lennot Malediiveille maksaisi. Löydettiinkin sitten niin edulliset, että siltä istumalta bookattiin myös ne. Koko päivä kului suorastaan flowssa, hyvää hotellia etsiessä ja aikalailla tutuksi tuli Malediivit ja niiden hotellitarjonta kauttaaltaan. Yhtenäistä kaikissa oli se, että mihin ikinä vaan klikkasitkin, niin sen upeammaksi ei juuri enää olisi maisemat voineet muuttua. Ainoastaan eroa oli hotellien laaduilla ja HINNOILLA! Olisihan siellä ollut valittavissa hotelleja missä kahden viikon reissu olisi maksanut 26 000€. Meidän budjetti pyöri kuitenkin joissakin tonneissa per naama. Lopun viimein koko päivän googlaamisten ja youtube videoiden katselujen jälkeen löytyi meille upea viiden tähden hotelli, mikä kuitenkin sopi meidän budjettiin. Paratiisiksi voi tätä kutsua! Ihana ihana Lux *South Ari Atoll. Ensimmäistä kertaa päästään nyt muuten vesitasokoneen kyytiin, kun se on ainoa miten saarelle pääsee. Jostain syystä ei veneet tänne kuljeta ja hotellivaraukseen kuului automaattisesti lisäkustannuksena kuljetus. Venekuljetukset vaihtelivat 350 aina yli 800 dollariin asti. Meidän saarelle privaattilento maksoi edes takas vajaa 500 dollaria per pää, eli lähes sama hinta kuin lennot Malediiveille kokonaisuudessaan! Löydettiin lennot Abu Dhabin kautta alle 600€ ja vieläpä Etihadin koneella! Arabiemiraattien koneet on ihanaa luxusta verrattuna noh, oikeastaan mihinkä tahansa muuhun lentoyhtiöön. Mutta täytyy sanoa, että aika hyvän sopparin ovat kyllä hotellin kanssa tehneet tuon vesitasokoneen kanssa. Jos Malediivien reissu on harkinnassa, niin kannattaa todella tarkaan katsoa mitä vene tai yksityislentokone kuljetus maksaa, se meinaan saattaa nostaa koko matkan hintaa helpostikin 1000-1600 dollarilla.

Muutama kuukausi reissuun ja taas päästään nauttimaan. Turkki oli perhematka yhdistettynä duunilla ja tämä puolestaan on palkinto & koulutusmatka kovan työn tuloksena. Kyllä jaksaa painaa pitkää päivää, kun taas tietää mitä odottaa. Meidän työ ei muutenkaan tunnu työltä, sillä tämä on elämäntapa. Verkostoituminen ja ihmisten tapaaminen kuuluu kaikkialle. Ja ihan sama minne matkustamme niin löydämme itsemme kertomassa liiketoiminnasta ja tuotteista. Ihmisiä kiinnostaa mahdollisuus missä luodaan pysyvää, omista työtunneista riippumatonta tuloa. Mahdollisuus elämään ilman ajallista tai rahallista rajoitetta ja se jos mikä tarjoaa vapautta! Nyt nautitaan kesästä ja Zinzinosta. Aika menee niin nopeasti että kohta ollaan jo täällä! 😀 

IMG_3430.jpg

 Kuvat lainattu täältä http://www.rantapallo.fi/malediivit/

 

IMG_3449.jpg

IMG_3446.jpg

IMG_3450.jpg

Maldives_Hotels_Resorts_LUX_Maldives_Div

IMG_3448.jpg

IMG_3447.jpg

Kuvat lainattu täältä http://www.luxresorts.com/en/hotel-maldives/luxsouthariatoll

 

Kyllä tätä videoo fiilistellessä jaksaa painaa! 🙂 Ei tunnu vaikealta kuvitella itseensä tuonne.

Juuri tehdään tässä tiimin kanssa lähtöä kesäpäivän viettoon. Vuokrasin meille Lepaan virran rannasta mökin ja savusaunan. Vietetään rentoa perjantaita hyvällä porukalla. Tosi harmi tämä sää, mutta ei anneta sen pilata päivää. Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

9 kommenttia “Heräteostoksena Malediivit!

 1. Täällä yksi joka todellakin ymmärtää! 🙂 Meillä on yleensä yksi loma tiedossa, toinen suunnitteilla ja kolmas haaveissa. Maanantaina lähdetään Nykiin! Jeee! 🙂 Joulun alla mennään Berliiniin joulutoreille ja talveksi haaveillaan jostain lämpimästä, saa nähdä minne päädytään! Malediivit kuulostaa (ja näyttää) paratiisilta! Minäkään en tiedä mitään parempaa, kuin matkustaminen. ♡

 2. Moi!<br />
  <br />
  Sama juttu, tiedän tunteen! Rakastan matkustamista! Heti edellisen loman jälkeen varaan uuden. Syyslomalla tiedossa Portugalin reissu ja jouluna kolmen viikon Thaimaan reissu. Vietän tuntikausia koneella vertaillen eri hotelleja ja etsien halpoja lentoja. Ja jotenkin ajatus syksystä ja pitkästä talvesta tuntuu paljon mukavammalta, kun on tiedossa reissu, jota odottaa…<br />
  <br />
  Hyvää kesää!<br />
  <br />
  Laura<br />
  Villa Kesätuuli

  1. Todella! Ei meitä ole kaikkia tänne suomen ilmastoon luotu. Itse voinkin paljon paremmin lämpimässä. Matkustaminen on osa elämästä nauttimista ja itse pystyn matkoillani auttamaan myös muita. &hearts;<br />
   <br />
   Aivan ihanaa Portugalin reissua, sekä Thaimaan reissua myös. Mahtavaa, että pääset peräti 3 viikoksi! 🙂 Olemme todella etuoikeutettuja kun ei lomat rajoita. Puhumattakaan siitä kuinka me suomalaiset pääsemme matkustelemaan. Ei ole rajoitteita ja suomen passi taitaa olla maailman vahvin. Viisumivapaus on iso asia!<br />
   <br />
   Ihanaa kesän jatkoa!

 3. Kuka teidän lapsianne hoitaa ja kasvattaa vai asuuko teillä nanny kotona? Millasen hiilijalanjäljen te jätätte matkustamisellanne jälkipolville ja kuitenkin myytte terveystuotteita? Eikö ole vähän ristiriitaista toimintaa?

  1. Hyvä ekohiiri, kiitos viestistäsi. Lapsilla on toisetkin vanhemmat ja luonnollisesti viettävät aikaa myös siellä. Nanny on välillä olemassa ja toisinaan muksut mukana myös työmatkoilla. Hiilijalanjälki on pieni siihen verrattuna kuinka paljon päästään ihmisia maailmanlaajuisesti auttamaan. Minä en ristiriitaa siinä suhteessa kyllä koe.

  2. Ekohiiri hyvä:<br />
   Mainittakoon näin ulkopuolisen näkökulmasta, että johonkin on raja vedettävä. <br />
   Vaikka elantonsa hankkisi myymällä terveyteen liittyviä tuotteita, niin en näe sen olevan velvoite elämän totaalikarsimiselle &quot;ristiriitaisen toiminnan&quot; pelossa.<br />
   Sitähän pitäisi jättää (vain muutamia mainitakseni) herkuttelu, lihansyönti, matkustaminen, auton omistaminen, uusien vaatteiden käyttäminen, lastentekeminen ja vaikka mitä muuta. Kyllähän kaikki nuo omalta osaltaan haittaavat tulevaisuutta ja siten ovat sinua lainatakseni &quot;ristiriitaista toimintaa&quot;. Varmaan pesuaineen valmistuskin kuormittaa luontoa? Ei meistä kolmesta kukaan täysin synnitön ja pyhä ole. Kyse on siitä, mihin väliin rajan vetää – absoluuttista totuutta kun ei ole.<br />
   <br />
   Mielestäni kaukaa haettua, että terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneen pitäisi välttää rentoutumista malediiveilla, jos siltä tuntuu.

  3. Kiitos Aleksi! Olen täysin samaa mieltä 😀 Kyllä elämästä voi ja pitää nauttia! Kukin tyylillään. <br />
   <br />
   Mukavaa juhannusta! 🙂

 4. Oi, minä jos joku rakastan matkustamista! Ymmärrän täysin että matkajalkaa polttelee.Joskus tuntuu että olen matkalla/hotelleissa jopa enemmän kuin kotona. Kaapissani onkin aina &quot;lähtövalmis&quot; pieni matkalaukku johon kotiin palatessa täydennän mahdollisesti tarvittavat tuotteet, vaatteet hoituvat sitten lähtöön nopeastikin. Koska pyrin matkustamaan mahdollisimman vähin tavaroin yleensä riittää tämä pikku laukku matkalle. Tuskinpa sellaista kohdetta onkaan josta ei saisi täydennettyä jos jotain puuttuu, huom! hyvä syy shoppailla…Onneksi minulla ei ole perhe- eikä muita velvotteita jotka rajoittavat reisaamista, joskus tuntuu vain ettei kaikkea kaunista ja kiinnostavaa ehdi kokea! Minun hiilijalanjälkeni on varmasti iso, mutta onneksi jalkani pieni. Jos joka asiaa pohtii joka kantilta niin elämä jää elämättä! Oikein hyviä reisuja teille ja kahvihetkiä myös! Nauttikaa kun siihen on mahdollisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *