Kotikahvila

Pidättekö kahvista? Minä en juonut ennen kahvia, en pitänyt sen mausta. Oli ihan vaikeaa ymmärtää, kuinka kahvi on joillekin jokapäiväinen, pakollinen nautintoaine. Nykyään rakastan HYVÄÄ espressokahvia. Laadukkaissa kahveissa saattaa olla peräti 900 aromia, kun viineissä niitä on 400. Työni kautta meille tullut Rombouts & Malongo kahvibrändi on 120 vuotta vanha kahvitalo jolla on pitkät perinteet. Se on hyvin euroopassa tunnettu, etenkin ranskassa ja belgiassa. Meillä on kotona Romboutsin espressolaite (vanhempi malli), mikä valmistaa ihanan, laadukkaan luksuskahvin alle 10 sekunnissa. Sitä on niin nopea ja helppo käyttää, että muksutkin osaavat ”rombauttaa” kahvit. Saadaan nautiskella kotona samaa kahvia, kuin mitä Pariisissa Eiffeltornin huipulla ja Monacon Cafe de Parisissa tarjotaan.

kotikahvila,%20kahvi,%20keittio%CC%88,%2

Valikoimasta löytyy useita Reilun kaupan kahveja ja teetäkin on saatavilla. Ympäristöystävällisyys, luonnonmukaisuus ja ekologinen tuotanto on elinehto ja se antaa syyn seistä tuotteidemme takana. 

 

kotikahvila,%20kerrostarjotin,%20kahvi.j

 

Yöttömän yön hämyssä napatut kuvat vielä 🙂

kotikahvila,%20espressokahvi,%20luksuska

 

Kahvi,%20kotikahvila,%20zinzino,%20kerro

 

kotikahvila,%20zinzino,%20rombouts,%20ma

 

zinzino,%20kotikahvila,%20espresso,%20ka

 

zinzino,%20kahvila,%20kotikahvila,%20esp

 

kotikahvila,%20kahvi,%20espressokahvi,%2

 

Vietämme Juhannusta ihan vain kotosalla ja käymme ystäväpariskunnan luona Kalkkirannassa kyläilemässä. 

Oikein leppoisaa ja nautinnollista Juhannusta kaikille!

 

Suvi

4 kommenttia “Kotikahvila

 1. Miinkä ihmeen takia kotona pitää olla &quot;kahvila&quot;? Siksikö että tuntisit olevasi hotellissa joka on ilmeisesti mielipaikkasi maailmassa? Ja mihin on niin hirvee kiire, että kahvikin pitää olla kupissa alle 10 sekunnissa? Jos oikeesti on niin kiire on kyllä peiliinkatsomisen paikka, jatkuva kiire on nimittäin vaarallinen juttu terveydelle ja eikös se terveellinen elämä ole kuitenkin sulle hirmu tärkee juttu? En voi muutenkaan kyllä ymmärtää elämäntapaasi vaikka yritän kuinka olla avarakatseinen. Pilvilinnoissa ei voi kuule Suvi oikeesti elää kovin pitkään, se on ittensä pettämistä ja saattaapi aiheuttaa vahinkoa myös muille. Elämästä saa ja pitää nauttia mutta opettele nyt hyvä ihminen erottaan elämä ja haavemaailma.<br />
  Kivaa kesää!

  1. Juu olen ihan samaa mieltä, eihän kenenkään pidä mitään väkisin yrittää olla. Jokainen tekee kuten hyvältä tuntuu. Ei minun elämäntapaani pidä väkisin ymmärtää, riittää että itse ymmärrän. Miksi ihminen ei voisi olla koko ajan onnellinen ja kiitollinen mahtavista asioista ja upeista ihmisistä siinä ympärillä. Mielen päätös ihan siinä missä mikä tahansa muukin. Mulla on tosi hyvä täällä &quot;pilvilinnoissa&quot; 🙂 Kuten koko perheellä. Ihan oikeeta, mukavaa elämää me elellään, kutsukoon muut sitä miksi kutsuu. Se että minä en valita, en jää märehtimään ja murehtimaan ei tee musta yhtään parempaa taikka huonompaa ihmistä kuin kenestäkään muustakaan. Ei kaikkien ihmisten tarvitse olla samanlaisia. Mitä sitten jos mulla on suuremmat unelmat kuin toisilla 🙂 Jatkan unelmointia vastedeskin, kun se kerran toimii! Sitä saa mitä tilaa ja mihin focusoituu niin sitä vetää puoleensa. Juuri nyt ollaan manifestoitu meille upeeta asuntoa ja tässä kuussa on muutto! Luotiin meille ajatuksissamme unelmien koti, eikä aikaakaan kun sellainen tuli kutsuen vastaan.<br />
   <br />
   Toivotan sulle oikein ihanaa, avarakatseisempaa kesää ilman muiden tuomitsemista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *