Pois Suomesta! – Voisiko koti olla tulevaisuudessa jossakin muualla?

Tähän kahteen lauseeseen kiteytyy ajatus mikä on muhinut mielessä jo vuosia. Olemme mieheni kanssa aina olleet seikkailunhaluisia ihmisiä. Hän on asunut useamman vuoden ulkomailla, minä en. Koskaan ei ole tullut niin sanotusti mahdollisuutta lähteä, eikä sellaista oikeeta hetkeä ole nytkään. Nyt kuitenkin päätös on jo alkukeväästä tehty, lähdemme pois Suomesta!

pois suomesta, havaji, muutto, diginomadi

Oikeaa hetkeä saada jäädä odottelemaan, siinä saattaa myös elämä lipua ohi, kun jää paikoilleen miettimään tulevaisuutta. Läheisen kuolema sai tajuamaan, että ”sitkun elämää” ei välttämättä ole. Se elämä on nyt ja joskus täytyy tehdä rohkeita ratkaisuja. Omat unelmat on tehty toteutettaviksi ja niiden perässä tässä nyt ollaan maailmalle lähdössä.

Se kauanko meinaamme olla reissun päällä ei ole selvillä. Se missä kaikkialla tulemme olemaan ei ole selvillä. Paljon on asioita ratkottavana, ennen ens maaliskuun lähtöä, ja loput ratkeaa sitten matkan varrella. Ensimmäiselle puolelle vuodelle meillä on suunnitelma ja jatko selviää sitten sen jälkeen. Haasteita matkalle laittaa tämä pirun Korona ja matkustusrajoitukset. Vaikea suunnitella jotakin, missä tilanne voi vaihtua vaikka huomenna.

Tänään pidämme mieheni kanssa toivotun livelähtyksen @suvijurvelius Intagramissa. Siellä vastaamme teidän kysymyksiin ja mietteisiin mm. lasten koulun käynnistä, asunnon pois luovuttamisesta & syistä miksi haluamme tällaisen elämänmuutoksen kokea. Meistä tuntuu, että koti voisi olla tulevaisuudessa jossakin muualla. Emme tosin tiedä missä ja sitä tässä olisi vähän niin kuin tarkoitus lähteä etsimään.

Tule tänään linjoille klo 18!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *