Imola rakkautta

Melkein 12 viikkoa kannatti odottaa kun vihdoin hän on kotona! Ihanaa! Kylläpä onkin meillä taidokkaasti muotoiltua Imolaa odotettu. Siitä hetkestä kun siihen BoConseptilla törmättiin ja ISTUTTIIN niin rakastuttiin välittömästi molemmat. Caramellin värinen nahka (mun mielestä konjakin värinen) valikoitui verhoiluksi ja päätös tästä oli helppo. Tuoli huokuu laatua & modernia, hauskaa muotoilua. Sen on suunnitellut Tanskalainen Henrik Pedersen. Imolan muotoilu on kuulemma lähtöisin tennispallon kuvioinnista. Nojatuolia on saatavilla matalassa ja korkeassa muodossa, muutamalla eri jalkavaihtoehdolla. Tämä meidän malli on se korkea ja halusin ehdottomasti pyörivän metallijalan.

Meidän nykyisessä asunnossa Imola ei missään nimessä pääse oikeuksiinsa. Se vaatii ympärilleen tilaa, avaruutta ja korkeutta. Haluan sille oman paraatipaikan/lukunurkkauksen missä ei ole muita huonekaluja vieri vieressä. Odotan innolla että päästään uuteen kotiin. Sellainen on koko ajan hakusessa ja asuntonäytöissä olemmekin käyneet jo useammissa. 

 

IMG_3379.jpg

 

IMG_3375.jpg

Onneksi otettiin kotiinkuljetus, kun eipä tuo laatikko olisi henkilöautoon mahtunut. Tytöt varmasti kasvaneet sitten viime kuvien, kun en heistä täällä blogin puolella ole mitään julkaissut.

Alessia neitikin jo iso, suloinen tyttö! Hän on kasvanut aivan mielettömän mahtavaksi persoonaksi, vaikka luonnetta kyllä löytyy ja sehän kuuluu asiaan, sekä tähän meneillään olevaan uhmaikään. Luonteeltaan hän on todella hauska, suorastaan pelle välillä ja saadaankin nauraa pikkuneidin tempauksille. Alessia on kova keskustelemaan (lue puhua höpöttää taukoomatta, kuten isosiskonsakin) ja aina muistaa helliä ja halia muita 🙂

IMG_3386.jpg

 

IMG_3415.jpg

 

IMG_3470.jpg

Imola on super mukava istua. Ei mikään ihme että siitä on muodostunut jo jonkin sortin klassikkotuoli. Nappaan kuvia koko tilasta seuraavaksi.

 

IMG_3468.jpg

Meillä oli eilen vieraita kylässä ja he toivat tämän aivan upean kimpun! 

Mukavaa viikkoa jokaiselle! 

 

 

Suvi

PS. Bannerille en ole vieläkään tehnyt mitään, eli kesken on.

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Imola rakkautta

 1. Kivaa, kun tulit takaisin blogin puolelle. Olen kylläkin seurannut sinua instassa. <br />
  Ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle ja rakkaillesi!

  1. Kiitos Pirkko! Aktivoituminen käynnissä. Ihan kalenteriin olen jopa postauspäivät laittanut, niin tulee sitten tehtyä 🙂 Aikatauluttaminen toimiva työkalu ainakin itselle.<br />
   <br />
   Sinulle myös aurinkoista kesää! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *