Vuosikatsaus -my best nine 2017 + video

Mahtavaa uudenvuoden alkua kaikille teille lukijoille <3

Toivottavasti teillä oli hauska uusi vuosi! Itse olen muutaman viikon ajan miettinyt, että mitä kaikkea vuotena 2017 tapahtui. Mistä kaikesta olen kiitollinen ja mitä kaikkea olen saanut aikaan.

Viime vuosi oli ehdottomasti elämäni paras! Ei ainakaan ole vauhtia puuttunut. Matkustelimme Norjassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Unkarissa, Filippiineillä, Malediiveilla, Ruotsissa ja Saksassa.

Tänä vuonna tiedämme menevämme ainakin Norjaan, Teneriffalle, Tanskaan, Kroatiaan, Ruotsiin ja Malediiveille. Katsotaan mahtuisiko suunnitelmiin vielä muitakin kohteita. Hieman tulee meidän arki tosin muuttamaan muotoaan, sillä esikoiseni aloittaa syksyllä koulutaipaleen. Se pitänee meidät enemmän suomessa, kun ei koulusta voi olla enää samalla tavalla pois.

Meidän arki on todella ihanaa ja hyvää. Joka päivä meillä halitaan, pusutetaan ja rakastetaan ihan valtavasti. Perhe ja lapset on meille kaikki kaikessa. Tytöistä on kasvanut fiksuja, empaattisia, muut huomioon ottavia yksilöitä. Heidän kanssa alkaa olla jo helppoa, kun ovat niin omatoimisia. Jopa tuo meidän 4v. neiti, joka haluaa osallistua kaikkeen! Lähtien kananmunien paistamisesta, pöydän kattamiseen ja tiskikoneen tyhjentämiseen, niin Alessia on mukana. Välillä todella hidastaa omaa tekemistäni, mutta toisaalta tämä on juuri sitä hauskasti vietettyä yhdessäoloa, missä hän oppii samalla.

 

Vuoden ehdottomat kohokohdat on sijoittunut meidän matkoihin.

  • Rakkaan ystäväni Juhlahuuman Jennin häät Samanassa; Rannalla tapahtunut vihkiminen oli todella kaunis, liikuttava, kaikin tavoin herkkä ja tunteikas <3 Siitä perään jatkoimme Zinzinon kustantamalle Director Tripille Punta Canan puolelle, jossa pääsimme laskemaan vaijerilla viidakon yllä. Tästä tulikin uusi matkaharrastuksemme. Postaus löytyy täältä.
  • Malediiveilla pääsimme snorklaamaan valashaiden kanssa. Tämä elämys ei ollut vain yksi parhaista tänä vuonna, vaan koko elämäni aikana! Kirjoitin tästä oman postauksen, minkä löydät täältä.
  • Saksassa tapahtui ehdottomasti vuoden hauskin hetki; alastonkylpylä. Se oli yhtä naurun räkätystä. En muista koska oltais saatu niin paljon vitsiä heitettyä mistään! Tästäkin on oma postauksensa täällä.
  • Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä… KOSINTA!! Ihana mieheni yllättäen polvistui keskellä Intian valtamerta ja hiekkaan oli kirjoitettu Will You Marry Me? Postaus kihlauksesta löytyy täältä. Sanat ei kirjaimellisesti riitä kertomaan kuinka onnellinen olen siitä, että vihdoin löysin oman sielunkumppanini. Hän on täynnä valoa ja rakkautta! Meidän välillämme on aivan valtava arvostus, kunnioitus ja luottamus toinen toisiamme kohtaan.

Liiketoimintani on kasvanut viime vuonnakin ihan valtavasti. Ehdottomasti parasta on ollut se, kuinka olen päässyt viemään monia muitakin tiimiläisiäni eteenpäin. Jotta minun liiketoimintani kasvaa, niin ensin on autettava muita. Mitä enemmän autan muita, sitä enemmän saan myös itse. Todella mahtava business, missä mennään yhdessä eteenpäin, joukossa on todella voimaa! Sitä kautta saadaan kasvatettua myös asiakasvolyymia, kun en ole tekemässä työtäni yksin. Rakastan meidän tuotteita ja mielestäni on mahtavaa, että saan niiden avulla auttaa myös muita voimaan paremmin ja ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Zinzinoaiheisen postaukseni löydät täältä. Avasin hieman enemmän tästä liiketoiminnasta ja siihen liittyvistä uskomuksista. Kiva päästä viemään koko suoramyyntialaa eteenpäin ja parantaa alan mainetta samalla. Nykyään toimintatavat on aivan erilaiset kuin joskus 90-luvulla ja meidän firma toimii loistavana edelläkävijänä viittomassa suuntaa myös muille.

Viime vuonna olemme mieheni kanssa päässeet useita kertoja kansainvälisille event lavoille houstaamaan näitä isoja tapahtumia. Paras hetki näistä oli lokakuussa Globenin lavalla, missä olimme taas illan juontajina. Meille järjestettiin kihlajaisillallinen reilun 3000 ihmisen edessä. Piti oikein nipistää itseään, että voiko tämä olla tottakaan. Aika harvinaislaatuinen kokemus ja sellainen mitä ei voi rahalla ostaa. Tässä video meidän fiiliksistä lavalla 😀

 

 

Sisustusrintamalla on tapahtunut myös monenlaista. Mieheni hankki itselleen neljä maastopyörää, joten minä sain hyvillä mielin tehdä uudet sisustushankinnat kotiin. Harrastuksensa kummallakin 🙂 Onneksi myös Jake on nykyään innostunut designista ja muotoilusta. Hän on hyvin kiinnostunut siitä, miltä kodissamme näyttää.

Tässä kuvakooste nykyisestä asunnostamme, mistä muutamme tässä kuussa pois. Tilalle on tulossa vielä hienompi, uudempi ja isompi, kaksikerroksinen kattohuoneisto Kalasatamasta. Teen tästä oman postauksen pian ja kerron lisää, että miten tällaiseen ratkaisuun päädyttiin. Kuten kuvista huomaa, niin uusia sisustusostoksia on paljonkin, teen niistäkin vielä tulevaisuudessa oman koosteen. Mielenkiintoista tulee olemaan se, että miten kaikki asettuu uuteen kotiin. Kaikki huonekalut on hankittu tätä kotia varten ja nyt edessä onkin yllätysmuutto.

Mitä sinun vuoteen 2017 on kohokohtina kuulunut?

Mitä suunnitelmia sinulla on vuodelle 2018?

 

Loistavaa Uutta Vuotta 2018 ihan jokaiselle teille <3

Suvi

Vuosikatsaus -my best nine 2017 + video” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *