Sisustuksen uusi tyyli

Heippa kaikki!

Pitkästä aikaa! Katsotaan, että vieläkö tänne Suvisvillaan joku eksyy, kun nyt on ollut niin pitkä tauko. Bloggaaminen aikalailla jäänyt, kun tämä kuitenkin vie äkkiä reilusti aikaa ja nyt on focus hyvinpitkälti muualla. Instagram tullut aika voimakkaasti tilalle, kun sinne on niin helppo päivittää kuulumisia ja tapahtumia kuvien muodossa. Kivasti pystyy seuraamaan myös muita kun näkee kaikkien kuvat yhtäaikaa. Ei tarvitse alas asti aina skrollata ja etsiä mielestä. Jos haluatte käydä kurkkaamassa että mitä tässä puolenvuoden aikana elämässäni on tapahtunut, niin täältä löytyy! 🙂 Saa jäädä seurailemaan, koska Instagram tulee jatkossakin olemaan ns. ykköskanava minun päiväkirjan/tapahtumakalenterin pidossa.

Mutta aloitetaan vaikkapa olohuoneesta nyt täällä blogin puolella, koska siitä tullut eniten kyselyitä 🙂 Sisustustyylissäni on nähtävissä uusia tuulia, sillä myös mies on kiinnostunut ilmaisemaan oman mielipiteensä. Nyt on haettu laadukkaita, pysyviä ratkaisuja mitkä miellyttää molempien silmää. Kaikki huonekalut on siirrettävissä tulevaan asuntoon, sillä tämä nykyinen on edelleen väliaikaisratkaisu. Vaikea sanoa mihin päin Helsinkiä mennään, melko pitkälti esikoisen tuleva eskariin meno ratkaisee homman. Englanninkielinen eskariryhmä hakusessa, onneksi ei tosin vielä tulevalle syksylle. Kyselyistä päätellen taitaa ryhmät olla aika kiven alla. Sillä välin tämä nykyinen väliaikaiskoti alkaa kyllä näyttää kyllä kodilta ja täytyy sanoa, että todella viihdymme täällä. Sisustustyylimme on paljon minimalistisempi kuin aiemmin ja kaikki krumeluuri on kyllä hyvin pitkälti historiaa. Suurin osa huonekaluista on nyt yhteisesti uutena ostettu ja molemmat oikeastaan luopuivat kaikesta vanhasta. Sohva on olohuoneen keskipiste ja siihen löytyikin aivan ihana, ryhdikäs malli.

 

13071842_10154091798623187_3568124418822

13076642_10154080511883187_5941377281151

13071884_10154080542368187_6730720224946

13087483_10154080511968187_3110453405843

13173177_10154120901348187_9190104728828

13227709_10154154494928187_6289147761054

 

Kiva kuulla mietteitänne, ihanaa aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Suvi

 

PS. En osannut päivittää tuota banneria ja se on nyt keskeneräinen.

Suvi / Suvisvilla - -

12 kommenttia “Sisustuksen uusi tyyli

 1. Ihana, ihana ihana uus tyyli! Vaikka tykkäsin kyllä hirveästi entisestä glamourista ja kimalluksestakin… Ehkä sitä sopisi ripaus minimalismin joukkoon? Ja täällä ollaan, terveisin vanha lukija joka paljon on kaivannut, eikä koskaan aiemmin uskaltanut kommentoida… :3

  1. Kiitos Ninni! Katsotaan tuleeko meille enää kimallusta. Tällä hetkellä tuntuu että ei, mutta saa nähdä. Ainahan se mieli ja tyyli muuttuu ajan myöden :)<br />
   <br />
   Ja kiitos kun kommentoit! Tämä kannustaa mua kirjoittamaan pian uudelleen 😉

 2. No samanaiselta näyttää sohva kuin aiemmassa asunnossakin, vaikka mitä sitä suotta tyyliä täysin muutamaan. Ja samallalailla näkyy skumpat ja riviera maisonit pysyneen mukana. Osaat hienosti kirjoittaa elämästäsi, jatka toki blogiakin vaikka kiireinen oletkin lomiesi lomassa. Keltainen on kyllä aika erikoinen lisä värimaailmassasi mutta piristäähän se tietenkin pieninä läntteinä.

  1. Kiitos Irma kommentistasi! Keltainen on tullut nyt ainakin jäädäkseen ja tänään saapuu konjakki nahkaa oleva Imola nojatuoli. Sohva on uusi, oikeastaan ei ollenkaan samanlainen kuin mitä edellisessä asunnossa. Pakilassa ollut sohva oli pitkä, maattava sohva. Tämä taas on istuttava ja todella ryhdikäs, pitää hyvin muotonsa ja erityisesti pidin siitä, kun ei ole mitään irtotyynyjä mitä lapset sais sohvasta revittyä.<br />
   Koitan aktivoitua kaiken kirjoittamisen suhteen 🙂

 3. Ihan kiva että välillä käyt blogissakin kirjoittamassa. Instagramissa alkaa olla pelkkää englanninkielistä tekstiä ja sentään olemme vielä Suomessa, eikä se muutenkaan kunnon bloggausta vastaa. Oikein kivalta näyttää kotisi/kotinne. Mutta sohva taitaa kyllä olla ihan sama kuin edellisen miehen kanssa rempatussa asunnossa. Koska tulee kaksi vuotta täyteen tässä asunnossa? Lienee sitten jo uudet kuviot taas kokonaan? Kiirettä sinulla pitää kun lomailun lomassa pitää yrittää laittaa kotia ja painaa duunia. Onnea kaikelle uudelle ja tulevalle! <br />
  Oletko huomannut että nyt etsitään taas uutta Suomen kaunein koti ehdokasta seuraavalle kaudelle, siitä vaan ilmoittautumaan, kyllä jälki sen näköistä on että varmasti mielellään ottavat mukaan!

  1. Kiitos kommentistasi Lotta! Kiva että olet käynyt Instagramin puolella. Välillä teksti on suomea ja usein englantia kun niin moni seuraajista ei suomea tietysti ymmärrä. En kait oikein osaa päättää mitä kieltä käyttäisin :)<br />
   Sohva on uusi ja hyvinkin erilainen kuin aiempi. Ei ole vielä tullut kahta vuotta tässä asunnossa enkä usko että tuleekaan, sillä etsimme yhdessä uutta kotia läheltä lasten tarhaa ja tulevaa koulua. Uudet kuviot on aina hauskoja, eikä todellakaan ole ajatusta jäädä paikoilleen polkemaan. Rakastetaan matkustelua, uusia elämyksiä, kokemuksia ja nähtävyyksiä. Vauhdikasta on, juuri niin kuin meillä pitääkin olla 😀

  1. Kiitos Päivi! Ihana kuulla! Juuri tällaiset kommentit kannustaa jatkamaan &hearts; <br />
   Tauko teki rehellisesti sanottuna hyvää, mutta nyt on ihan uusi innostus päällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *