Adean Botanic shelf ja lisäkuvia uudesta kodista

Terveiset Teneriffalta! Käytiin pyörähtämässä viikon mittainen työreissu auringossa ja nyt taas paluu mukavaan arkeen.

Yksi suurimmista rakkaudenkohteistani on jo jonkun aikaa ollut kotona. Olen himoinnut tätä Adean Botanic shelf hyllyä jo pitkään ja vihdoin tässä kodissa löytyi sille paikka. Nyt on hetki ihasteltu ja mielestäni tuo kuuluu juuri tähän, omalle paikalleen.

Kahdesta eri paikasta hankin kirsikkapuunoksia, mutta en kerta kaikkiaan ole saanut niitä kukkimaan.

 

Yläkerran sisäikkunasta pilkistää lastenhuone.

 

 

 

Kuvassa oleva sohva on jo myyty, sillä se oli tähän olohuoneeseen valitettavasti liian iso. Adean kaunis Bon sohva pitäisi olla meillä ens viikon aikana. Innolla odotan, sillä nyt on muutamat viikot istuskeltu lattialla. Tuleva sohva on sävyltään lämpimämpi ja sopii tänne myös siksi paremmin.

Uutta kotia on kyllä ihana laittaa <3

Suvi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *