Eilisestä illanvietosta

517ceee989ac61c75200000c.jpg

517ceee389ac61c752000007.jpg

517ceffa89ac619f52000011.jpg517ceffb89ac61c65200001b.jpg

Kylläpä eilen oli taas naisena vaikea valita, että mitä sitä päällensä pukisi. Vaikka onkin iso vaatehuone täynnä vaatteita, niin ei se silti tarkoita sitä, että olisi välttämättä mitään päälle pantavaa.  Kyllä muutaman kerran sain pyöritellä vanhoja rytkyjä eri asusteiden kera. Kaikki mitä haluaisi sillä hetkellä päällensä laittaa tuntuu aina liian kiristävältä, puristavalta ja ahdistavalta. Monesti myös pähkäilen, että olenkohan nyt pukeutunut liian juhlavasti.

Eilinen ilta oli ihana! Näin päivällä rakkaita ystäviäni Hämeenlinnasta. Kävimme muutamassa paikassa istuskelemassa ja Venäläisessä Saslik ravintolassa syömässä. Itse en ehtinyt juuri ruokia maistella kun lähdin omaan Stand Up tapahtumaani. Pääasia, että ystäväni nauttivat ja heillä oli hauskaa. Heidän ihanat miehensä olivat itseasiassa järjestäneet koko Helsinki-illan heille täysin yllätyksenä. Miehet eivät koko päivän aikana mitään suostuneet paljastamaan mihin suuntaavat seuraavaksi, vaan seuraava kohde olikin aina yllätys. Onnellisina oikein hykertelivät kun kerrankin olivat niskan päällä.

Minä näin toisaalla Stand Up iltani yhteydessä ihania blogiystäviäni jotka tulivat Treffipubiin iltaa viettämään. Aivan mieletöntä, kun olen löytänyt näin ihania ihmisiä ympärilleni ja vieläpä netistä!!! Enpä olisi blogiani kirjoittaessa pari vuotta sitten voinut uskoa, että mitä kaikkea se toisikaan elämääni. Kaikki työkuvioni ovat suurimmaksi osaksi blogin siivittämänä saaneet alkunsa. En olisi varmaan ikinä päätynyt yrittäjäksi ilman tätä. Blogin kautta elämääni on auennut aivan uusi maailma. Ja se maailma pitää sisällään myös ystävyyttä… Uskomatonta, että ruudun toisella puolella samassa portaalissa kirjoittelee niin ihania, samanhenkisiä ihmisiä kenen kanssa minulla vaan synkkasi heti <3 

Kiitos ystävät ja kiitos rakkaat lukijat! Ilman Teitä ei blogini olisi pystyssä <3 Pidän Teitä suuressa arvossa kun tuotte niin paljon sisältöä elämääni.

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Minä lähden taas ripsien pariin töihin 😉 Huomenna ainakin näillä näkymin olisi luvassa upea sisustuspostaus ystäväni luota.

Suvi

7 kommenttia “Eilisestä illanvietosta

 1. &hearts; &hearts; Ihanaa &hearts; &hearts; Niin se elämä vaan vie ja tuo,mikäs sen ihanempaa &hearts;<br />
  <br />
  Oot niin just ihana oikeassa elämässä minkä kuvan blogissasi annat. Ihanan aito ja niinn kaunis!! En malta odottaa yhteisiä hetkiä, joita vielä tulossa &hearts;3

  1. Eilinen päivä olikin niin kiireinen, etten edes koneelle päässyt :(<br />
   <br />
   Kiitos ja ei voi muuta sanoa, kuin samat sanat! &hearts; Olet jo blogissasi todella herttainen, mutta vieläpä livenä enemmän &hearts; Kivaa vappua!!!! 😀 😀

 2. &hearts; &hearts; Oli ihana pikaisesti nähdä vaikka sitten ilta ja ihmiset valtasivat minut pauloihinsa eikä sen enempää ehditty jutustelemaan. Ensi kerralla toivottavasti paremmin! 🙂

  1. Juu siinä oli paljon porukkaa ja itsekin olin kiinni vielä työkuvioissa koomikoiden kanssa. Eiköhän me ehditä uudemman kerran 😉

 3. Kiitos mielettömän kivasta illasta ja seurasta! &hearts;&hearts; En muista koska olisin nauranut niin paljon yhteen putkeen kuin eilen illalla. 🙂 Ehdottomasti on tultava toistekin, hihiii. 🙂 Nyt pakko mennä potemaan takaisin peiton alle… 😀

  1. Kiitos itselles! Onneks me sentään kerettiin taas hetki jutteleen. Olet Miia aivan ihana ihminen! &hearts;<br />
   <br />
   Edelleen mulla pöytä hakematta ja nyt unohdettiin sopiakin siitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *