DSM Mon Platin Finland yhteistyöpostaus – Mun valinta hiusten ja vartalon hoitoon

Kun löytää hyvät tuotteet, niin niistä ei enää luovu. Useamman vuoden olen käyttänyt DSM Mon Platinin sarjaa ja ne kulkee mukanani kaikilla meidän reissuilla. Innostuin lomalla kuvaamaan niin hiustenhoito kuin aurinkotuotteitani. Malediiveilla ei voi tulla kuin hyviä kuvia <3

DSM Mon Platinin nettisivuilla on hyvä kertomus siitä, mikä ideologia tuotteiden taustalla on. Itse ihastuin alunperin nimeomaan tuohon luonnonmukaisuuteen ja ravinnerikkauteen. Käyttämieni tuotteiden pitää tuntua hyvältä, niiden pitää olla tehokkaita, toimivia ja tuoksuvia. Ehdottomasti myös eläinkokeettomia ja korkealaatuisia.

Tykkään kovasti ihmisten läheisyydestä ja halaamisesta. Kuulen monesti kommentteja siitä kuinka hyvälle mun hiukset tuoksuu. Se tuoksu johtuu nimenomaan tästä Black Caviar tuotteesta <3 Käytän tätä niin kosteisiin kuin välillä jopa kuiviin hiuksiin. Tämä tuo kiiltoa ja toimii hiuksiin jätettävänä hoitoaineena.

”DSM Mon Platin on tieteelliseen tutkimukseen perustuva tuotesarja, joka sopii kaikille, jotka arvostavat luonnollisuutta kosmetiikassa. Kuolleenmeren mutaa sekä mineraaleja sisältävät DSM-tuotteet edustavat nykypäivän kehittyneintä kosmeettista tiedettä. Kaikki tuotteet ovat käyneet läpi tiukan laadunvalvonnan. Kuollutmeri on Israelin ja Jordanin välissä sijaitseva suolajärvi. Se on syvin suolainen vesistö maailmassa. Sen suolaisuus on 33,7%, eli 8,6 kertaa suolaisempi kuin merivesi. Kuollutmeri on kauneuden ja terveyden lähde, joka on tunnettu jo tuhansia vuosia. Sen syvyyksissä on suuria määriä miljoonien vuosien kuluessa kertyneitä mineraalitiivistymiä. Maailman ravinnerikkain luonnon lähde, Kuollutmeri, sisältää suuria määriä kaliumia, natriumia, kloridia ja magnesiumia. Aikojen alusta saakka sen maine on houkutellut vierailijoita eri puolelta maailmaa käyttämään hyödykseen sen iholle terveellisiä ja kaunistavia vaikutuksia”.

”Kuolleenmeren mutaa käytetään helpottamaan psoriasista, aknea, niveltulehduksia, lihasjäykkyyttä sekä reumaattista särkyä. Se kirkastuttaa ja kosteuttaa ihoa. Kuolleenmeren muta poistaa epäpuhtauksia ihosta ja vilkastuttaa verenkiertoa”. Eli juuri mun tuote koska kärsin erilaisista hormonaalisista iho-ongelmista tällä hetkellä. Sillä on todellakin merkitystä mitä tököttejä kropallensa käyttää. Lue lisää mielenkiintoisesta Kuolleenmeren mudasta DSM Mon Platinin verkkokaupan http://www.dalisilverstar.fi kautta.

Toukokuisella Filippiinien perhelomareissulla minulla oli käytössäni eräs Stockalta ostettu luomu aurinkovoide. Sen koostumus oli todella jämäkkää, vaikeasti levittyvää ja rasva jätti ihon valkoiseksi. En pitänyt koko tuotteesta mutta sillä hetkellä ei mukanamme muuta ollut. Jossain kohtaa reissua tajusin, että mitä enemmän sitä rasvaa käytin, sitä pahempaan kuntoon ihoni meni. Huonolaatuinen aurinkorasva laukaisi minulle leukaperiin, kaulaan, rintaan ja selkään voimakkaan aknen, mitä vastaan taistelen vielä tänä päivänäkin.

Malediivien matkalle lähteissä varmistin, että saan varmasti käyttööni laadukkaat aurinkotuotteet. Missään nimessä ei saisi olla sellainen voide mikä tukkii taas kaikki ihohuokoset. Aurinkorasvoissa on ihan valtavasti eroja ja monet voiteet sisältää paljon sellaisia ainesosia, mitä en millään tavalla allekirjoita. Jos pelkkä kookosöljy suojaisi auringolta niin käyttäisin sitä, mutta valitettavasti sen kertoimet ei itselleni riitä.

Näin jälkikäteen jos jotakin voin kehua, niin tätä DSM Mon Platinin aurinkorasvaa ja after sunia. Todella laadukasta tavaraa molemmat. Ehdottomasti uudet suosikkini! Rasva levittyi tasaisesti, tuntui hyvältä iholla, ei jättänyt oloa tahmaiseksi ja jopa tuoksui hyvältä. Ihon kunto ei pahentunut, vaan jopa parantui auringossa. Haen ehdottomasti jo uuden tuubin valmiiksi ennen seuraavaa matkaa. Tässä verkkokauppalinkki tähän tuotteeseen jos laadukas aurinkovoide on itselläsi hakusessa.

Hyviä juttuja on aina ilo suositella. Niin se oma liiketoimintanikin toimii, kun voi seistä tuotteidensa takana. Kun saa jostakin hyvää käyttökokemusta, on kiva puhua eteenpäin.

Kannattaa ehdottomasti tutustua tuotesivustolle ja kurkata mikä juuri sinulle sopisi. Paljon tarjolla myös kasvojenhoitotuotteita erityisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Tällä hetkellä haen omat tuotteeni Hämeenlinnasta, mutta myyntiedustajia on varmasti muillakin paikkakunnilla ja uusia aina hakusessa.

* Tämä kaupallinen postaus toteutettu yhteistyössä ystäväni Dalian kanssa. Hän toimii DSM Mon Platin tuotteiden maahantuojana ja pyörittää Hämeenlinnassa kauneudenhoito & kampaamopalveluita tarjoavaa merellistä hoitolaa.

Suvi

2 kommenttia “DSM Mon Platin Finland yhteistyöpostaus – Mun valinta hiusten ja vartalon hoitoon

  1. Kiitos Suvi kivasta blogistasi. Näitä sinun juttujasi on kiva lukea, kun testailet milloin stylistia, Lidlin vaatteita ja kauneudenhoitotuotteita. Olen ihastunut sellaiseen liikkeeseen kuin Dots. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan ellet ole jo siellä käynyt.

    1. Kiitos Satu! Kiva kuulla <3
      Dotsissa olen käynyt monta kertaa! Ihana liike. Uusi suosikkini Helsingissä on sellainen kuin Malou C. Ostan melkein kaikki vaatteeni nykyään sieltä 🙂 Kannattaa googlata miten ovat auki, välissä saattaa joutua tekemään varauksen. https://www.malouc.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *