Melkein toukokuu

Anteeksi, en enää lupaa kohta mitään kun tälläkin kertaa mönkään meni. En sitten koko eilisen päivän aikana kiireiltäni edes tietokoneelle päässyt, saatika sitten jakamaan ihastuttavia kuvia ystäväni asunnosta. Kävin sentään heillä kylässä kuvia napsimassa, mutta nyt ne on saatava vielä koneelle. Miksi aina silloin kun suunnittelee jotain, niin saa loppupäivästä huomata, että mönkään meni. Valitan siispä taas kerran kiireitäni 🙁

Nyt kuitenkin näiden kuvien välityksellä toivotan kaikille ihanille lukijoilleni MUKAVAA VAPPUA!

517ff9f989ac61ae1a000048.jpg

517ffc3f89ac61b420000002.jpg517ffc4089ac619a2000000c.jpg

Meilläpä on muuten lapsivapaa Vappu. Saas nähdä päästäänkö ystäväni kanssa näiden herkkujen jälkeen mihinkään. Vielä on kanasalaatit tekemättä. Nyt jo tuossa pohdittiin, että olisko koti-ilta sohvalla parempi idea!?? Ollaanks me tulossa vanhaks? :O

Suvi & Johanna ystävä Lapista

Suvi / Suvisvilla - -

8 kommenttia “Melkein toukokuu

    1. Kiitos, sitä samaa. Eihän me sitten eilen ystäväni kanssa mihinkään jaksettu lähteä kun lämmin kotisohva vei voiton. Josko tänään menis picnikille tai edes kävelylle 🙂 Eli on ollut kyllä sitten just niin rauhallista 😉

  1. Vappen!! Unohdin vallan tulla toivottelemaan!!! 🙂 ♡ Koti-ilta sohvalla oli ihan hyvä tapa viettää vappua ja kyllä mä edelleenkin vetoan tähän ikään ;D

    1. Samoin ihana! ♥ En mä ymmärrä ollenkaan, että sen kerran kun olis mahdollisuus lähteä vappua juhlistamaan, niin ei jaksa lähteä. Eikä vielä tänäänkään… 😉 Johanna meni nukkumaan jo ennen kymppiuutisia 🙂 Ollaan kyl kans molemmat ihan onnettomia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *