Ikimuistoiset polttarit Helsingin kesässä osa 1

Eräänä elokuisena lauantai aamuna klo 10 ovikello soi ja kysyin mieheltäni, että odottaako hän meille vieraita. Kun vastaus oli ei, niin tajusin, että nehän on pakko olla mun polttarit!!! Ja voi, miten mahtava päivä meillä olikaan <3 Ikimuistoiset polttarit aivan parhaassa seurassa ja osui kohdille vieläpä yksi kesän parhaista hellepäivistä.

Yllätysbrunssi

Vain viikko häihin ja silti mut saatiin yllätettyä! Aamu alkoi brunssilla Tähtitorninmäeltä. Siellä mun ihanat rakkaat oli ottamassa vastaan! Kaikki ystävät olivat pukeutuneet teeman mukaisesti #hankobeach tyyliin. Brunssi oli katettu upeasti esille ja maisemat hiveli silmää. Ei olisi voinut polttarit paremmin alkaa. Katsokaa mitä herkkuja!

brunssi, picnic, puistobrunssi, tähtitorninmäki, polttarit, polttaripicnic, ruoka
polttarit, brunssi, puistopiknik, ruoka

Onneksi en ollut ehtinyt vielä aamupalaa syömään. Hyvin maistui kaikki ihanat herkut mitä oli tarjolla. Vitsit miten kiitollisia oltiin tästä ilmasta. Yksi kesän parhaista hellepäivistä osui tälle päivää.

piknik, brunssi, polttarit, ikimuistoiset polttarit, tähtitorninmäki, kuulumisia
polttarisankari, polttarit, hankobeach, kuulumisia
brunssi, polttaripiknik, ikimuistoiset polttarit, polttaribrunssi, herkut, piknikeväät, ruoka

Stailausta Helsingin kattojen yllä

Brunssin jälkeen hyppäsimme taas isoon autoon koko kööri ja kaasoni ajoi meidät seuraavaan yllätyskohteeseen. Vuorossa oli stailausta tuttavamme Annin Instyleout nimisessä liikkeessä. Olen ollut Annin stailattavana aikaisemminkin ja en voi kuin lämpimästi suositella. Hänen tila Lauttasaaressa sijaitsevassa kattohuoneistossa on tyylikäs, viihtyisä ja ihanan intiimi. Paikalle saa tuoda omat ruoat ja juomat, siksi myös tällainen ohjelmanumero sopii hyvin polttariporukalle.

namikippo, herkut, polttarieväät
Instyleout, stailaus, polttarit, polttariohjelma
polttariohjelma, instyleout, stailaus
Teresa De Rita-Cavlek, Instyleout, Lauttasaari, stailauspalvelu
polttarit, stailaus, instyleout
instyleout, lauttasaari, stailaus, polttarit, kuulumisia

Instyleoutiin on helppo tulla ja stailaaja Anni on enemmän kuin herttainen tyyppi! Erittäin ammattitaitoisesti hän oli valinnut minulle näköiseni rekin valmiiksi, mistä lähdin sovittamaan uusia vaatekokonaisuuksia. Tein taas useampia löytöjä!

Kiva juttu Instyleoutin konseptissa on se, että vaatteet on usein yksittäiskappaleita ja iso osa niistä kierrätettyjä. Heti ei tule siispä samanlaista vastaan ja Instyleout tarjoaakin yllätyksiä joka kerta. Ikinä ei tiedä mitä löytyy, joten se tekee koko shoppailuelämyksestä vielä hauskempaa. Ihanaa, että polttariporukasta muutkin teki ostoksia. Meillä oli täällä tosi hauska parituntinen, ennen kuin lähdettiin taas kohti seuraavaa etappia.

Instyleout, polttariohjelma, stailaus

Hyväntekeväisyystempaus

Seuraava ohjelmanumero oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Minut vietiin K-Market Pohjoinen Rautatiekatu pihaan jossa ohjeeksi annettiin tehdä 6 minuutin shoppailukierros 40 eurolla. Tässä ohjelmanumerossa oli mukana myös mieheni Jake ja lapset, sekä Jaken toinen bestman Viljami.

En tiennyt yhtään, että mitä mun pitäisi ostaa ja mihin ruoat on menossa. Ohjeeksi kerrottiin vain, että jotakin terveellistä ja jotakin herkkua. Itsellä kävi ensimmäisenä mielessä, että näilläköhän eväillä me sitten menemme loppuillan!? Oli ostettava jotakin mitä me kaikki tykättäis syödä. Polttarit ilman herkkuja ei ole mahdolliset, eihän 😉

Kuusi minuuttia meni tosi nopeasti, varsinkin kun kauppa ei ollut itselleni entuudestaan tuttu, enkä tiennyt mikä tuote sijaitsee missäkin. Porukka hengitti niskaan ja hoputti kuinka ostosten kanssa pitää pitää kiirettä! Sitten sitä vaan lappas kärryyn vähän mitä sattuu.

Hope ry, hyväntekeväisyys, lahjoitus, polttarit, K-Market, kuulumisia, ruoka

Kassalla oleva henkilökunta selkeästi osasi meitä odottaa ja olin tässä kohtaa vielä aivan ihmeissäni, että mikä tämä juttu on. Kun ostokset oli tehty, niin minulle selvisi, että tässä oli kyseessä hyväntekeväisyystempaus!

Kaikki tämä ruoka mitä kärryyn heitin lahjoitettiin Hope ry:lle. Ruoat oli saamassa yksinhuoltajaäiti, kenellä oli muistaakseni kuusi, vaiko seitsemän lasta. Tässä kohtaa aukes mun kyynelkanavat kun kuulin miten upea asia tämä oli! Aivan mahtava ohjelmanumero polttareissa tehdä hyvää! Perheen lapset ei kuulemma saa koskaan herkkuja, kun ei raha riitä edes perus ruokatarvikkeisiin. Nyt ostoskasseissa oli monta pussia karkkia, sipsiä ja suklaata. En ollut ainoa joka porukasta itki, vaan itkettiin muutkin kun Hope ry:n edustaja kertoi tästä perheestä.

Kaasoni oli tosiaan soittanut Hope ry:lle erikseen ja oikein pyytänyt heitä etsimään sellaisen lapsiperheen kenelle voidaan tälläinen lahjoitus tehdä. Hän tiesi, että nimenomaan lapset on lähellä mun sydäntä, joten oli selvää, että lahoitus oli saatava tehdä lapsiperheeseen. Silloin kun sopiva perhe löytyi ja perheenäiti kuuli tulleensa valituksi, niin itkemään oli alkanut kuulemma hänkin.

Kiitos K-Market Pohjoinen Rautatie kauppiaalle! Selvisi itselleni jälkikäteen, että he olivat puolikkaalla rahalla mukana tempauksessa. Ihanaa, että myös mieheni Jake osti parilla kympillä itse lisää ruokaa samaiseen pottiin, siksi hän oli halunnut tulla paikan päälle. Ihan parhautta, että myös polttareissa voi tehdä hyvää! Mahtava ohjelmanumero ja niin tunteita herättävä tempaus.

hyväntekeväisyys, hope ry, yhdessä ja yhteisesti, lahjoitus, polttariohjelma, ruokalahjoitus

Salsatunti, polttareiden must-have ohjelma

Kun kyyneleet saatiin pyyhittyä, niin oli aika mennä taas kohti täysin erilaista tapahtumaa. Auto jätti meidät Bulevardin kulmille Ruttopuistoon ja puistosta kantautui ihana salsa musiikki. Huusin heti, että ”päästäänkö me tanssimaan”? Jotenkin arvasin, että siellä vois olla bileet meitä varten.

Rakas tanssija ystäväni Teresa juoksi vastaan ja sanoi, että jos hän on mukana polttareissa, niin siellä on tietenkin tanssia!! 😀 Ihanaaaaaa!!! Siitä olikin aikaa kun olin tanssinut. Joskus 10 vuotta sitten olen ihan jopa opettanut afroa ja reggaetonia kansalaisopistossa, nyt en tosin ollut tanssinut vuosiin. Olipa muuten erilaista liikkua tän masun kanssa. Ei ollenkaan yhtä sulavaa, kuin normaalisti, ei myöskään kunto ollut sitä luokkaa, kuin mitä se oli ennen.

ystävyys, polttarit, tanssitunti
latinomix, tanssitunti, salsa, polttarit, polttariohjelma
latinomix, tanssitunti, polttarit, parisalsa
raskaus, raskaana, polttarit

Meillä oli ihan järjettömän hauskat 45 minuuttia! Vedettiin salsaa, sambaa, bachataa ja reggaetonia, lopuksi mulle oli varattu ohjaajan kanssa vielä myös oma tanssihetki. Kiitos Latinotanssimix ihan mahtavasta tunnista ja innostuksesta jatkaa tanssiharrastusta. Kipinä todellakin syttyi!

Päivän huipentuma – sviittipolttarit

Tämän jälkeen ohjelmassa oli sviittibileet Lapland Hotel Bulevardissa. Nämä sviittipolttarit ansaitsee aivan oman postauksensa, joten jatkan tästä kokonaan seuraavassa artikkelissa 🙂 Kuten ilmeestä näkyy, päivä oli yllätyksiä täynnä <3

lapland hotel, lapland hotelli bulevardi, polttariyllätys, polttarit, sviittipolttarit
polttarisankari yllätettynä

Jos haluat päästä lisää meidän polttarifiiliksiin, niin Instagramini stoorien kohokohdista löydät oman ´Bridal party´ nimellä olevan kansion, missä useampia videoita ikimuistoisesta päivästä.

Suvi

Lue myös: https://suvisvilla.casablogit.fi/2020/08/26/raskauden-puolivali-jo-ylitetty-sukupuolen-paljastus/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *