No vähän shoppailin… haittaakse?

Mitä muut edellä, sitä minä perässä! Miksi me CASAlaiset jaammekin aina samat ihastuksen kohteet? Ja miksi minä aina himoitsen kaikkea mitä toisilla nään? 🙂 Huvittavaa! 😀 No, eihän sille kait mitään voi kun kauniita tavaroita katsellessa tulee aina sellainen olo, että voih, miltähän tuo näyttäisi meillä! <3 Taitaa meillä bloggaajilla olla selkeästi hyvä maku, kun useampia samoja esineitä löytyy monien kotoa 😉 Vai toistammeko jo liikaakin samaa, kun meillä on monilla hyvin samanlainen tyyli? Toivottavasti ainakin afrikkakohteeni tarjoaa persoonallista otetta, sillä oma kotini menee kieltämättä massan mieltymysten mukana 😉

Jotta minä saan luvan ostaa uutta, niin myyn pois myös vanhaa. Juuri äsken naputtelin jotakin myyntiin Facebookin kautta löytyville myyntipalstoille, mutta jos näyttää siltä ettei kauppa kävisi, niin Huutonetti olis varmaankin sitten se seuraava vaihtoehto 🙂

Viime kuussa Stockalta tehdyn nettimyynnin kautta sai kertatilauksesta alennusta – 20%. Vihdoin näin aikani koittaneen paljon himoitsemieni silkkiverhojen suhteen 😀 Ostokset eivät toki siihen jääneet. Tiedättekö sen hulluuskohtauksen kun kerrankin saa jotain edullisemmin, Stockalta!!! 😉 Nyt ostin 2 kpl silkkiverhoja valkoisena. Seuraavan kerran kun tuollainen etu taas joskus tulee, niin hankin Erinin huoneeseen samat ihanuudet vaaleanpunaisena. Sekin väri oli niiiiiiin kaunis, kun kävin ihan livenä hypistelemässä <3 Mukaan tilauspakettiin tarttui myös se ihana (tuttu) Philippin pallovaasi <3 Noudin pakettini itse Stockan palvelupisteeltä, jolloin postikulut oli 0€. Hyvin helppoa ja vaivatonta! 🙂

513e61d2c98c7ef83700002b.jpg513e61d4c98c7e821a0000d8.jpg

Näitä H&M purkkeja en ole sentään vielä muualla nähnyt. Tosin koska ne on Henkkamaukasta edullisesti hankittu, niin eiköhän niitä löydy monenkin kotoa 😉

513e61d9c98c7ef837000030.jpgo

Huomasitte varmaan.. kerrankos sitä taas tänään sinne kaupungille suuntasin, niin tulihan sitä pyörittyä kyllä muuallakin. Henkkamaukasta tarttui mukaan siis terästä ja korallia! Olen aivan in love tuohon tyynynliinojen väriin. Ostin muuten pari viikkoa sitten myös samanvärisen, korallisen iltapuvun, kun se kerran oli niin täydellinen. En todellakaan iltapukua olisi tarvinnut (tai ainakaan en vielä tiedä, että olisin tarvinnut.. toki minulla ei sellaista kyllä edes oikeastaan ole, joten ehkä sellainen onkin hyvä olla olemassa) mutta kun alerekistä sen löysin, niin eihän siinä mikään auttanut. Taas mua vietiin! :O Näette kuvia sitten Fijin reissulta. Tuskin sellaisia kovin hienoja tilaisuuksia on siellä edes luvassa, mutta aion käyttää pukuani silti. On vaan ihan pakko. Loistan varmaan onnessani kilpaa auringon kanssa 😉 Voi korallimekko! <3

513e61ddc98c7e821a0000dd.jpg

513e61e1c98c7e081e0000fc.jpg

Illalla sain jo verhot tankoihinkin. Ihana päästä päivänvalossa näkemään kuinka kauniisti se valo nyt sitten siivilöityy. Sillä mainospuheella sai ainakin jo minut vakuutettua 😉 Kauniit nuo verhot on tosin nytkin ja olen niistä kovin onnellinen <3 

Pom pomeja askartelin muuten tänään myös, kun suunnittelen kaikenlaisia juhlajuttuja jo hyvissä ajoin etukäteen 🙂

Vielä himoitsemistani jutuista listallani on ainakin Tam Tam, ehkä kaks. Ja juuri tuon teräksisen värisenä ne haluan, kuten kaikilla muillakin! :O Onneksi minä en sentään tykkää niistä Iittalan pisaratuikkulyhdyistä mitä nyt on monien blogeissa vilahdellut. Auta armias jos kuolaisin niidenkin perään, niin eihän siinä mikään auttaisi. Jonkun pitäisi kohta varmaan sitoa minut tähän pöydän jalkaan. Tälläinen päivä tänään. Pitäisköhän sinne nukkumaankin joskus ehtiä 😀 

Hitaampaa huomista odotellessa 😉

Suvi

Mainos alkaa

Mainos päättyy

17 kommenttia “No vähän shoppailin… haittaakse?

  1. Sais, teen postauksen ihan lähiaikoina 😀 Hitsi kun nytkään ei juuri auringonvalo paista, tuo nurkka on huushollimme pimein :/ Verhot on valkoiset, tarkalleen ottaen paketissa taisi lukea taitettu valkoinen.

 1. Oi ihania ostoksia! Laitathan pian lisää kuvia silkkiverhoista! Tilasin ne helmenharmaat silkkiverhot, mutta jouduin maksamaan normihinnan. Tyhmä kun en tilannut helmikuussa. Vai olisko nuo valkoiset kuitenkin paremmat… =D

  1. Laitan ehdottomasti, kiitos 🙂 Voi ei, etkö hyödyntänyt edes sitä edellisen kuun etuseteliä? Mihin tilaan ne Jemina ostitkaan? Olen kyllä postauksen lukenut, mutta muisti pätkii :O

  2. Apua, mitä etuseteliä? En ole ollut tietoinen kuin siitä viime kuun -20% ja siitä myöhästyin auttamattomasti.=/<br />
   <br />
   Verhot tulisi olkkariin. Toivon, että ne olisi vaalean hopeat. Jos ovat liian tummat niin palautan.

  3. Kantislehtisen mukana tuli etusetelit, paikan päältä ostettuna kait kuitenkin. Oliskohan se ollu 100 ostoksista 20 alennus ja 50 ostoksista 10 euron alennus. Mielenkiintoista nähdä ne sun verhot kun saat ne &hearts;

  4. Okei. Mulle tuli eka kantislehti vasta maaliskuussa. Ja lähimpään Stockaan matkaa 200km. =/<br />
   <br />
   No vähän jännittää, että onko ne hyvät. =) Mulla on nyt joku identiteettikriisi menossa olkkarin verhojen kanssa, kun mikään ei miellytä.<br />

  5. Aaa. Voi ei 🙁 Olen joskus ne livenä nähnyt ja mun mielestä ne oli kauniit, muistaakseni ei kovin tummat. (toivottavasti muistan nyt oikein). Onneksi ne on kuitenkin niin helppo palauttaa ja vaihtaa jos siltä tuntuu. Ihan varmasti sinä jos kuka osaat selvittää verhopulman 😉 Sisustat niin todella kauniisti! &hearts;

 2. HIHIHI.<br />
  <br />
  I SOO FEEL YOU! :):)<br />
  <br />
  Katos alimpia kuvia mikä keskellä pöytää –&gt; <a rel="external nofollow" href="http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/03/toivepostaus-omega-ja-hopodopoo&quot; target="_blank">http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/03/toivepostaus-omega-ja-hopodopoo</a><br />
  <br />
  Eli löytyy jo HMn ihana krominen purnukka :)) hihih!! No mut hei, hyvät ideat ja ostokset jakoon ja mitäs sitten, jos muilla samoja :))

  1. Kiitos, hei aivan ihana blogi Sulla! &hearts; &hearts; &hearts; Meillä löyty vaikka kuinkas ja paljon samoja sisustuselementtejä 😉 Pistin sun blogini nyt suosikkilistalleni, eli seurailemaan jään 😉

 3. Hih 😀 täällä ilmoittautuu yksi henkkamaukan purkkien omistaja 😉 voi mitä ihanuuksia olet shoppaillut ! Ja ei se haittaa, shoppailla saa ja pitääkin 😉

  1. Hahahaha!!!! No mä arvasin, onhan niitä muillakin!!! 😀 😀 😀 Ne on kyl tosi kauniit ja niin monikäyttöiset 😉 Ei me huonoja ostoksia tehdä ;D hihihiii! &hearts; &hearts;

 4. Upeat nuo verhot!! Onko verho luonnossa valkoinen vai hivenen beigeen menevä? Onko nämä samat silkkiverhot kuin mitä Miialla on?(OKV)

  1. Niin on!!! &hearts; &hearts; &hearts; Juuri nytkin niitä hyvin rakastavin silmin tässä tuijottelen ;)<br />
   Uskoakseni on samat verhot kuin Miialla. Ei ole beigeen menevät, ennemminkin luonnonvalkoinen tietyssä valossa ja taas toisessa valossa hyvinkin valkoinen valkoinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *