Toivepostaus silkkiverhoista

No niin nyt olis näitä verhokuvia tarjolla. On nämä kyllä ihanat, sen vaan sanon! <3

513f18a8c98c7e475f000037.jpg

Voi vitsi kun en voi sietää tuota takaseinän väriä. Valkoinen se saisi olla! Tällä erää ei tosin olla vielä maalaamassa. En ymmärrä kuka voi alun perinkään maalata seinänsä sinapin beigeksi 😉 Ruskeaankin seinään olen totaalisen kyllästynyt!

Tyynyt meillä on muuten lasten jäljiltä kanssa aina ihan miten sattuu. Ei siinä järjestyksessä kuin minä ne laitan 😉 Yleensä aina väärät tyynyt väärillä sohvilla ja tuoleilla. Sohvasta puheenollen, se on muuten mieheni vanha. Toivottavasti ei kauaa samana pysy… jahka vaan saan taas noita lompakon nyörejä höllättyä. Tuo maltti ei ole kyllä paras piirteeni 😉

No, mutta jatketaan, takaisin verhoihin siis.

513f18abc98c7e245f000030.jpg513f18b0c98c7e456700001b.jpg513f18b4c98c7e495f00003f.jpg513f18b9c98c7e4e75000007.jpg

Toivottavasti saitte jotain käsitystä 🙂

MeilIä onkin nyt koko perheen kanssa oikein vapaapäivä. Minä yritän täällä jo matkaa varten pakkailla, koska loppuviikko onkin sitten ihan yhtä lentoa, Haluan saan kaikki asiat hoidettua ennen reissua, enkäs ressata mistään! 🙂 Kohta kun yksi murunen herää päikkäreiltä, niin olis tarkoitus suunnata johonkin sisäleikkipuistoon purkaamaan energiaa 😉

Ihanaa tiistaita kaikille! Yritän illalla/huomen aamulla viimeistään saada seuraavaa afrikkapostausta aikaiseksi <3

Suvi

Mainos alkaa

Mainos päättyy

2 kommenttia “Toivepostaus silkkiverhoista

  1. Kiitos postauksesta! Toiveeni on kuultu.;) Ihaniltahan nuo tottakai näyttävät!&hearts; &hearts; Olisko valkoiset silkkiverhot sittenkin paremmat kuin ne tilaamani harmaat.;D No odotan ensin ja katson ne harmaat.=)

    1. Tottakai, tämä postaus oli helppo toteuttaa 🙂 Odota ensin ne hopeiset ja jos yhtään emmit niin valkoiset tilalle! Nämä on ainakin kauniit eikä tarvitse edes harkita palauttamista &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *