Afrikkasisustuskohde – tästä kaikki alkoi

Heissan! Takasin sisustusaiheen pariin 😉 Haluan hieman heräteillä Teidän mielenkiintoa tammikuussa käynnistyneestä sisustuskohteestani jo etukäteen. Kohde on nyt valmis ja käyn kuvaamassa sen tulevan viikon aikana. Odotan suurella innolla ja mielenkiinnolla, että miltä tv-huoneessa näyttää! 😀 Tässä kuva lähtötilanteesta mihin pääsin uutta ilmettä suunnittelemaan.

513cd437c98c7e2259000006.jpg

Olin aivan fiiliksissä tästä kauniista huoneesta, missä ei tarvinnut lähteä tekemään mitään mullistavaa seinille tai lattioille. Tila odotti vain uusia huonekaluja ja pintamateriaaleja. Siinä sitten mietittiin, että lähteäkö noudattamaan talon muuta tyyliä sisustuksessa, vai tehdä jotain aivan erilaista.

Asiakas vilautti minulle sattumalta Keniasta löydettyä kangastilkkua ja siitä se idea sitten lähti! Tehdään afrikkahenkinen tv-huone! Jee 🙂 Ihanaa, kun molemmat innostuimme ajatuksesta <3 <3 Me jaoimmekin paljon yhteistä, sillä molemmille tuo maailmanmatkailu oli sydäntä lähellä 😉 

513ce3e3c98c7eb75a000012.jpg

Inspiraatio tilan värimaailmaan tuli tästä kankaasta myös! Nyt on tiedossa paljon värejä!!! 😀

Kohteesta tulee tyyliltään aivan erilainen, kuin aiemmista sisustuksistani. Aiemmat kohteeni näet täältä. Tuossa juuri laskin, että kuukauden päästä olen toiminut yrittäjänä vuoden. Taitaa olla asiakkailleni kakkukahvit tiedossa 😉 Paljon olen saanut aikaan vaikka hoitovapaalla olenkin ja töitä tehnyt vain muutamina päivinä viikossa. Ei huono! Olen oikeastaan aika ylpeä itsestäni mitä olenkaan saanut aikaan vaikeasta vuodesta huolimatta 😀

Seuraavaksi luvassa postaus missä kuvia suunnitelmistani 😉

Suvi

6 kommenttia “Afrikkasisustuskohde – tästä kaikki alkoi

    1. Kiitos, ihana Jemina! &hearts; Olin jo ihan nyyh, kun en saanut yhtään kommenttia tänne 🙂 Kiitos siis kun ilostutit päivääni 😉 Ainakin toivon, että afrikkakohde olisi lukijoiden mielestä kiinnostava ja etenkin onnistunut! 😀

    1. Jee! Huomenna olen menossa 😀 En malta odottaa! Mitenhän saan unta ens yönä 😀 Kiitos, samoin Teille ihanat! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *