Kynsihuolto

Ei Teille vieläkään sisustusaiheista postausta 😉 Ei hätää, sillä pian tulossa on <3

Kävin eilen taas kynsihuollossa, kuten neljä viikkoa sitten viimeksi. Kynnet olivat vain ylikasvaneet, mutta kaikki olivat edelleen lujasti kiinni tallella. Olen ollut niin tyytyväinen edelliseen kynsiin, että muualla en aio enää edes käydä. Kynteni on tehty muoteilla, eikä tipeillä kuten aina aiemmin. Tipit ovat napsahtaneet viimeistään kolmen viikon kohdalla jos en ole ehtinyt huoltoon. Muottikynsien kohdalla sen sijaan on tuntunut, ettei huoltoon ole edes kiirettä. Nämä uudet ihanuudet fixattiin siis täällä. Ja kuten viimeksi kerroin, he käyttävät laadukkaita ProNails tuotteita. Kynsiä tekee mukava, puhelias ja taitava nuorinainen. Liikkeessä taisi olla jopa avajaistarjoushinta 65€ uusista kynsistä vielä tämän kuun loppuun.

5119f818c98c7e084a00035b.jpg

5119f7d6c98c7e016500030f.jpg

5119f839c98c7e750d001eb7.jpg

Nyt kynsiäni koristaa kauniisti maalatut sinivalkoiset viivat ihanine glitterkoristeineen. Annoin kynsiteknikolle vapaat kädet, kunhan pohjalla olisi rakastamani ranskikset. Siniseen väriin totuttelen, sillä en tunne sitä täysin omakseni vielä. Väri sopii kylläkin farkkujen kanssa ja on ainakin ihan erilainen kuin koskaan ennen. Viime kerralla kävin kyseisessä paikassa ensimmäistä kertaa ja postaukseni löydät täältä.

Ihanaa tiistaita kaikille <3

Suvi

13 kommenttia “Kynsihuolto

 1. Anteeks nyt vaan kauheesti, mutta tässä postauksessa ainakin mun huomion vei toi SORMUS &hearts; Toki, kynnetkin on kauniit 🙂

 2. Hei Suvi!<br />
  <br />
  Ihanat kynnet sinulla ja muutenkin ihana blogi! &hearts; Olet todella kaunis ja katsoinkin ensin blogisi yläkuvan vasemmalla olevaa kuvaa, ja luulin ensin, että siinä on Audrey Hepburn! 😀 Myöhemmin vasta tajusin, että sinähän se siinä olet. :)<br />
  <br />
  Odotan innolla uusia postauksia! <br />
  Hyvää viikon jatkoa 🙂

  1. Wau!!! Voi KIITOS, en kyllä ymmärrä miten olet niin pahasti voinut erehtyä 😉 😉 😉 Hih! Audrey on &hearts; Joten kiitos ihanasta kohteliaisuudesta &hearts;<br />
   <br />
   Niin paljon postaan, kun vaan ehdin… ihanaaaaa että on joku joka odottaa :D<br />
   Samoin Sinulle &hearts;

  1. Sininen väri on mielstäni kaunis, mutta silt edelleen totuttelen 😉 Pidän tätä kuitenkin hyvänä juttuna, että kokeilen jotain uutta, kuin että aina tekisin samaa vanhaa ja käyttäisin vain vaaleita värejä 😀

  2. Totta, välillä on hyvä astua vähän pois mukavuusalueelta 🙂 Mulla oli joskus asiakas joka halusi aina, vuosien ajan samanlaiset kynnet. Ite tykkään itelleni huoltaessa joka kerta vaihtaa värit ja koristeet ihan erilaisiksi enkä voi ymmärtää miten jaksaisi aina katella samanlaisia kynsiä 🙂 Vaikkakin valkoinen ranskis on mustakin ihan ylivoimaisesti kaunein mitä kynsiin voi tehdä 🙂

  3. Nimenomaan 🙂 On niin paljon erilaisia, että haluan kokeilla vaikka mitä 😉 Ja edelleen pohjalle aina ne ranskikset… :D<br />
   <br />
   Ai sinä teet siis kynsiä??

 3. Wautsi mikä sormus! Onko kihla vai vihki? Tuollainen kelpaisi minullekin. Muistatko minkä merkkinen/ mikä malli? Ihana blogi sinulla! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *