In love with Pinterest… & Valentines´s Day Thoughts

Vielä hetki sitten en tiennyt mikä on Pinterest. Jotta nyt kuitenkin pysyisin edes jotenkin menossa mukana päätin vihdoin mennä katsomaan, että olisiko sillä minulle mitään tarjottavaa 😉

Ai että onko tarjottavaa!!!??? Paras ja idearikkain sivu ikinä! <3 <3 <3 Äkkiä kirjautumaan! Sormet ja varmaan silmätkin syyhysivät, kun tapitin ruutua aivan haltioissani! Miten maailmassa voi olla näin kauniita kuvia!? Okei, I know, että monia otoksia on varmasti muokattu ja värityksiä lisäilty jne, mutta silti! 🙂 IHANAA!!! Mikä löytö! Pelasti päiväni, viikkoni ja varmaan peräti koko vuoteni, kun olen niin onnessani katsellessa upeita, spektaakkelimaisia kuvia 😀

511ad171c98c7e912600001e.jpg511ad172c98c7e452800000a.jpg

511ad173c98c7e9126000023.jpg

511ad35dc98c7e3d1a00005c.jpg

511ad174c98c7e452800000f.jpg

511ad306c98c7e9126000028.jpg

                                                           Kuvat Pinterest.

Jippii! Nyt on Suvisvillalla oma tili luotuna ja lemppariaiheilla höystettynä tietenkin 😀 Valitsin aihealueiksi sisustuksen, matkailun, häät, teemajuhlat ja loppuja suosikkejani hakusanojen mukaan. Kuvia on vielä vasta vähän, vaikka olenkin selaillut ihania sivuja jo moneen otteeseen. Kaikki mitä näen tuntuvat olevan vain toinen toistaan hienompia ja kauniimpia kuvia, maisemia, ideoita, asioita, sekä pienen pieniä yksityiskohtia. Minusta on tullut jopa kranttu mitä valitsen, sillä liikapaljous on kääntänyt kelkan ylösalaisin ja olen tullut ”sokeaksi”.  Selailen sivuja ja taas seuraavia sivuja ja seuraavia, sekä vertailen tarkkaan, että mitä repinnaan. Olen aivan totaalisen koukussa ja NIIN rakastunut inspiroivan upeaan Pinterestiin ♥ Ei varmasti ole parempaa kanavaa ammentaa uusia ideoita myös omaan elämään. Vielä kun olisitte rakkaat lukijani niin ihania, että kertoisitte hyviä hakusanoja sisustuksen osalta??? Sieltä en ole vielä törmännyt niin wow-efekteihin, kuin muista kategorioista…  Kategorioita onkin suunnitteilla paljon lisää, sillä haaveilen jo eri tyylisistä sisustussivuista, tatuointisivusta, muotisivusta, monista erilaisista teemajuhlasivusta, vuodenaikasivuista, herkkusivusta… u name it! Kaikesta!!!

Vink vink! Tässähän on Ystävänpäiväkin juuri ovella… jos et keksi mitään, niin mitäs jos vaikka kurkkaisit Pinterestiäni 😉  More to come almoust every day!  Itsellänikin vielä hieman auki, että mitä rakkaalle miehelleni keksisin ja ystäviäni haluan ehdottomasti muistaa jotenkin myös <3 <3 <3 Rakkautta ja toisten läheisten ihmisten muistamista ei KOSKAAN ole liikaa!

Jos Pinterestistäni ei Teille ideaa löydy, niin täältä aivan varmasti löytyy 🙂 Vilhelmiina näköjään TAAS kerran laittanut parastaan <3 Mahtavaa! Lucky man! 😉 Ehkäpä nappaankin jonkin idean häneltä 😀

Ihanaa keskiviikkopäivää ja hyvää mieltä kaikille! 🙂

Minulle saa edelleen kertoa Teidän hyviä vinkkejä ja ideoita 😉 Ehdottomasti juhlapäivien ja pyhien lähestyessä päivittelen aina Pinterestiäni luomalla uusia aihealueita. Kun Ystävänpäivä on juhlittu, niin seuraavana olisi vuorossa varmaankin Pääsiäinen?

Suvi

3 kommenttia “In love with Pinterest… & Valentines´s Day Thoughts

  1. Pinterestiin jää kyllä koukkuun!;) Useamman tunninkin siellä saisi kerrallaan kulumaan jos vain olis aikaa.

    1. Täysin samaa mieltä ja välillä huomaan, kun se useampi tunti on jopa tullut siellä vietettyä.. Omasta nukkumisajasta pois se aika tosin on 😉

  2. Ihana tuo pinterest!! Joskus facebookin kautta käynyt kurkkimassa upeita kuvia, mutta vallan uusi vieras maailma mulle. Pitääkin tutustua kunnolla! 🙂 Sinulle on tunnustus blogissani! 🙂 Ja ihanaa, kerro mitä kivaa keksit miehesi pään menoksi ystävänpäivälle! 🙂 ♡ Vaikka mun mies ei taida huomenna ollakaan kovin lucky, kun en vieläkään oo ees päässyt tulokseen mitä pientä kekkasen. ;D jaiks! Supersuloista huomista teille!! ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *