Palkintona Saksan Alpit ja Therme Erding -alastonkylpylä

 

 

Apua! Mä en kestä mikä reissu!! Että voi ihmisten kanssa olla hauskaa 😀 Elinvuosia tuli varmasti rutkasti lisää, sillä niin paljon naurettiin!

Olemme mieheni kanssa luoneet tiimeihimme kulttuurin, missä palkitaan ihmisiä hyvästä työstä. Keksin melkein kuukausittain erilaisia kampanjoita, mitä porukka voi lähteä tavoittelemaan ja mikä lisää entisestään heidän motivaatiota tekemiseen. Viime kuussa palkattiin meidän kotiin kokki, joka loihti porukalle neljän ruokalajin illalliset. Meitä oli 20 henkeä nauttimassa hyvästä ruoasta ja ammattipuhujien valmennuksesta.

Tällä kertaa palkintona oli matka Muncheniin Saksaan. Kustansimme voittajille käytännössä kaiken muun, paitsi ruoat. Kolmen päivän reissulla ohjelmassa oli luvassa kaupunkikierrosta, Alpeilla patikointia, sekä kylpylöintiä.

Perille saavuttuamme vuokrasimme auton ja selvisi, että koko saksa on käytännössä kiinni jonkin juhlapyhän takia. Mitkään kaupat ei siis olleet auki. Kävimme pienellä kaupunkikierroksella anyway.

Löydettiin jokin hieno kirkko me Marienplatzin aukiolta

 

 

Olutta ja makkaraa ennen siirtymistä ystäviemme hulppeaan majoituskohteeseen

 

 

 

Aamupalat tankattu, aika lähteä kiipeämään!

 

Jo matkalla oli kauniita maisemia ja kirkkaita järviä

 

Alpeille patikoiminen ja huipulle kiipeäminen oli kokemuksena mahtava ja kamala samaan aikaan. Olin välillä meinaan aivan puhki! Ei auttanut kuin hitaasti löntystellä ylöspäin, kovempaa ei päässyt.

 

 

 

Reilu 3 tuntia me kiivettiin ja matka oli pelkkää, paikoittain hyvinkin jyrkkää, ylämäkeä. Jossakin kohtaa huomasin, että hauskaa ei enää ollut, mutta päätin etten luovuta. Huipulla oli alppimaja, johon päätettiin mennä kuumalle kaakaolle. Huumorilla oli mentävä, kun kunto loppui kesken. En ole harrastanut minkään valtakunnan liikuntaa kohta kolmeen vuoteen. Tässä olis korjausliikkeen paikka, sillä kilojakin on karttunut!
Fiilis oli loistava kun vihdoin päästiin huipulle. Kiivettiin ihan ylös asti vain todetaksemme, että ravintola meni nenän edestä kiinni. Ei kyllä siinä kohtaa naurattanut, sillä ajatus kuumasta kaakaosta oli iskeytynyt verkkokalvoille. Jälkikäteen ajateltuna tämäkin tapahtuma oli huvittava, pettymys vaihtui nauruksi kun otti niin paljon päähän.
Korkeutta meidän kapuamisessa oli 1560m ja ”kerroksia” kiivettiin 178 (mikähän app tätäkin mittaa). Anyway kaiken ähkimisen jälkeen kokemus itsessään oli kuitenkin huikea elämys ja olihan siellä aivan järjettömän hienot maisemat!

 

 

 

 

Olo ihan kuin voittajalla! Selvittiin ylös asti 🙂

Kaikista hauskin elämys oli kuitenkin meidän kylpyläreissu. Mentiin tällä jengillä pulikoimaan ja vasta perillä selvisi, että kyseessä olikin alastonkylpylä. Siellä oli kaikki nakuna uimassa, niin miehet kuin naiset. Nyt tuli ainakin oma tiimi tutuksi! 😀 Välillä oli minun nänni koputtamassa yhden tiimiläiseni käsivarteen. Ja toiset ne siellä veteli saksipotkuja. Mitään ei jäänyt enää arvailujen varaan ja voitte kuvitella minkälainen huumoripläjäys me tästäkin porukalla saatiin irti.

Saksalaiset ne käveli aivan rentoina, osa vähemmän rentoina (muutama puolijäykkä mies joukosta löytyi). Oli kyllä hauska huomata miten tuo alastomuus oli osa heidän kulttuuriaan. Piti oikein itseään tarkastella että minäkö, alastomuuteen tottunut, itseäni häpeämätön suomalainen olen tässä jotenkin ”ahdasmielinen”. Ensin ei meinaan ei tuntunut luonnolliselta. Ei siinä tosin kauaa mennyt kun omaan ja muiden alastomuuteen tottui.
Therme Erding lämpökylpylä oli kaiken kaikkiaan aivan järjettömän mahtava kokemus ja jälkikäteen selvisi, että se on maailman suurin spa! Aikuisten puoli oli tosi hieno (lasten & vesipuiston puolella ei edes käyty) ja saunojakin oli alastonpuolella varmaan 30 erilaista. Lämpimässä ulkoaltaassa tilattiin alasti drinkkejä. Taustalla oli tähtitaivas ja lehmälaidun.
Todella eksoottinen kokemus! Seura oli mitä parhainta ja kahjointa samaan aikaan. Täytyy sanoa että miehelläni oli aika hyvät oltavat neljän eri naisen kanssa. Huikea trippi kaikin tavoin, ehdottomasti mennään joskus uudestaan. Sattuneesta syystä kylpylästä ei löydy kuvamateriaalia 😀 Jäi mun bikinit pukematta.

Jos olet Mucnheniin menossa niin pakko antaa suositus tästä kylpyläkokemuksesta!

 

Suvi

Palkintona Saksan Alpit ja Therme Erding -alastonkylpylä” kommentit

  1. Oho!! Nakukylpylä.. en olisi kyllä kehdannut ja vielä tuttujen kanssa.. 🙂 Vitsi toi sun työ kuulostaa kyllä niin ihmeelliseltä.. ja miten paljon kaikkea se mahdollistaakaan! Minulla oli kerran vanhassa työssä opiskelija joka teki tuota zinzinoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *