Romanttinen kosinta

Lomaa oli takana jo kymmenen päivää, elämä oli kuin postikortissa asustellessa. Huomasimme että keskellä merta vain yksi ja tietty hiekkasärkkä tuli täyden kuun aikaan näkyviin. Aiemmin sitä ei siinä ollut. Vesi laski niin matalalle että sinne pääsi kahlaamaan. Muina aikoina tämä ulappa on meren pinnan alapuolella.

Tästä innostuneena pakkasimme mukaan pyyhkeen ja evästä, skumppaa ja hedelmiä. Menisimme katsomaan upeaa auringonlaskua aitiopaikalta keskeltä kauneinta atollia.

Siinä sitten avattiin skumpat ja yllättäen mieheni pyysi minua laittamaan silmät kiinni. Silmät avattuani katsoin häntä ja näin selvästi hänen kasvoistaan, että jotakin on tapahtumassa. Hän viittoi minua katsomaan hiekkaan, polvistui ja odotti selkeästi katseellaan vastausta. Hiekkaan oli kaiverrettu “Will you marry me”?

Minä vain tuijotin hänen kädessään olevaa sormusta, enkä saanut sanaa suustani. Olin aivan hämilläni. Sitten hän jo kysyi, että “no tuletko vaimoksi”? Ei ollut vaikea vastata, että KYLLÄ!

Meidän yhteiselo nämä reilut 2,5 vuotta on ollut elämäni parasta. Meidän arki ja juhla on yhtä naurua. Myös ne ajat kun työskentelemmekin yhdessä. Ja mikä tärkeintä on, että lapset rakastaa häntä ja hän heitä. Koko paletti toimii, ennemmän kuin loistavasti. Olemme ehdottomasti toinen toistemme sielunkumppaneita ja parhaita ystäviä.

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sormus on  t ä y d e l l i n e n !!! Koko kosinta muutenkin oli yllätys, hurjan romanttinen sellainen. Miehelläni oli ollut kuulemma tämä sormus ostettuna jo helmikuussa ja se oli kulkenut kaikilla meidän matkoilla hänen mukanaan. Hän oli vain odottanut sitä täydellistä hetkeä ja nyt se tuli eteen <3 Häitämme juhlitaan luonnollisesti missäpäs muuallakaan, kuin Malediiveilla.

Olen todella kiitollinen kaikesta mitä elämä on antanut ja ottanut. Välillä joutuu käymään lävitse erilaisia kiputarinoita saadakseen uutta ja parempaa tilalle. Epätoivon hetkellä ei edes ymmärrä mikä tarkoitus milläkin tapahtumalla on. Myöhemmin kuitenkin ne vaikeimmatkin asiat osoittautuu lähes aina siunaukseksi.

 

 

 

 

Suvi

 

PS. Instagram nimeni on nykyään kokonaan omalla nimelläni; suvijurvelius

Seuraavaksi sinne päivittyy reaaliajassa meidän Saksan kuvia. Viedään tiimiläisiämme Muncheniin palkintomatkalle kiitoksena hyvästä työstä.

 

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Romanttinen kosinta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *