Zinzino-liiketoiminta

Mitä sä teet työksesi? Mistä sulle maksetaan? Miten toi homma toimii? Miksi matkustelette niin paljon?

Nämä on kysymyksiä mihin törmään lähes päivittäin ja ajattelin että nyt voin hieman asiaa avata. Taisin jo muutama kuukausi sitten luvata kirjoittaa tästä oman postauksen kun tuli asiasta kommenttiboxiin kyselyitä 🙂

 

Mun firmalla on yhteistyösopimus suoramyyntiyritys Zinzino AB:n kanssa. Zinzino on vuonna 2005 perustettu Nasdaq First Northiin listautunut ruotsalainen firma. Vuosikasvu ollut joka vuosi vähintään 20-50% luokkaa. Toimitaan kansainvälisesti 34 eri maassa ja tavoitteenamme on miljoona asiakasta vuoteen 2020 mennessä. 

Ennen Zinzinoa mun elämääni tuli meidän kärkituote Balanceoil. Vasta sen jälkeen lähdin itse kyselemään tästä business puolesta. Unelma-ammattini ei koskaan, missään tilanteessa ole ollut suoramyynti, kuten ei varmasti kenelläkään. Tämä on usein sellainen ala mihin jonkun suosituksesta lähinnä törmätään ja siitä sitten joko innostutaan tai ei innostuta. Minuahan ei tämä ala aiemmin kiinnostanut, kun kuvittelin tietäväni mistä tässä on kyse. En sitten tiennytkään, mielikuvat meni kieltämättä aivan mettään. Nykyään rakastan tätä alaa ja kaikkea mitä tämä mahdollistaa. Suoramyynti on minulle kokopäivätyö. Tiesitkö että yli sata miljoonaa ihmistä tekee suoramyyntiä? 

Ei voi samana päivänä puhua, että normi duuni mahdollistaisi kaikkea mitä Zinzino on minulle mahdollistanut saatika että pääsisi tällaisille ansioille. Luonnollisesti mikään ei tapahdu itsestään, eikä rahaa tule ovista ja ikkunoista kuten joskus vanhanajan verkostomarkkinoinnissa on hypetetty. Ala on kuitenkin niistä ajoista valtavasti muuttunut ja nimenomaan Zinzino on ehdoton edelläkävijä siinä miten viedä alaa eteenpäin ja kuinka kehittää sitä. Mistään rekryämisestä meille ei rahaa makseta, vaan aina on oltava myös ne olemassa olevat asiakkaat! Tämä on asiakashankinta business. Mitä enemmän meillä on asiakkaita, sitä ennemmän meille maksetaan. Firma maksoi viime vuonna liikevaihdosta ulos meille jälleenmyyjille 46% ja minun mielestäni se on todella hyvin. Tuotteet ei siltikään ole mitenkään ylihinnoiteltuja, päinvastoin. Kalaöljy & oliiviöljyyhdistelmä pullon (300ml) saa hintaan 29€ kuukaudessa. Riippuen omasta painosta, keskimääräisesti yksi pullo kestää kuukauden päivät joten hinnaksi tulee n. 1€ per päivä. Balanceöljystä on useita blogipostauksia ja Beach House Kitchen on mm. julkaissut yhden niistä. Myös itse olen aiemmin kirjoittanut kertomusta meidän tuotteista, miksi ne on erilaisia kuin muut markkinoilla olevat ja miksi niitä käytän. Postaus löytyy täältä

 

IMG_5022.jpg

 

Miksi minä rakastan suoramyyntialaa? Lyhyesti sanottuna koska tämä antaa niin paljon <3 Autan työkseni muita ihmisiä voimaan paremmin tai vaihtoehtoisesti voimaan paremmin sekä tekemään lisätuloja siinä samalla. Todella monella perheellä on tällä hetkellä tiukkaa ja tämä antaa riskittömän tavan tienata extraa. Tämän hetkinen tilanne on se, että ihmiset etsivät itselleen muita vaihtoehtoja kun onnea ei tunnu löytyvän. Yrittäjyys on monelle sellainen mitä halutaan, mutta riskit on valtavat ja pitäisi tietää mitä tehdä. Yrittäjyys vaatii valtavan määrän opiskelua ja harva firma valitettavasti näkee viisivuotispäiväänsä, sillä suurin osa kaatuu ensimmäisten vuosien aikana. Suoramyynti tarjoaa avun, riskittömyyden ja koulutuksen. Eihän tämän tarvitse olla se unelma-ammatti vaan tämä voi olla kulkuneuvo unelma-ammattiin! Tämä voi olla se työkalu millä lähteä tekemään sitä mitä tosissaan haluaa. Itse olen kuitenkin löytänyt tästä ehdottoman unelma-ammattini, enkä voisi enää edes kuvitella että tekisin mitään muuta. Puolueellisesti sanottuna, en voisi myöskään kuvitella että tekisin mitään muuta firmaa, kuin Zinzinoa. Paljon olen eri firmoja, tuotteita ja heidän palkkiojärjestelmiä vertaillut!

 

IMG_7704.jpg

 

Meillä jaotellaan aina porukka kahteen eri kategoriaan. Jo EU-direktiivilakikin sanelee, että vähintää puolet yrityksen liikevaihdosta pitää tulla ulkopuolisista asiakkaista, silti edelleen on firmoja missä jälleenmyjiä ja asiakkaita ei ole eroteltu. Zinzinossa tämä osuus menee kirkkaasti ylitse ja siksi myös poliisihallitus on antanut meille puhtaat parerit. Olemme erittäin ylpeitä siitä että meillä on täysin erikseen asiakkaat ja sitten on me partnerit, eli edustajat. Asiakkaat eivät liity meidän liiketoimintaan, eikä heille voida maksaa palkkaa. Suosittelun kautta he voivat kuitenkin saada itselleen ilmaisia tuotteita. Partnerit voivat saada sekä ilmaisia tuotteita, että laskuttaa omasta työstään. Teemme yhdessä töitä oman tiimimme kanssa jolloin koko meidän tiiminliikevaihto vaikuttaa ansioihimme. Jos voisin tehdä kaikki maailman asiakkaat yksin, niin tekisin, mutta koska se on mahdotonta niin teemme ne yhdessä. Jos minä teen vaikka 50 henkilökohtaista asiakasta ja minun tiimiläiseni 50 henkilökohtaista asiakasta, niin volyymi kasvaa sitä kautta. Puhutaan passiivisesta, työstä riippumattomasta tulosta. Monille se on täysin vieras käsite, koska työstäriippumatonta tuloa ei juuri ole mahdollisuutta monella alalla saada. Aina se vaatii sen oman ajan vaihtamisen siihen rahaan. Jos ei kädet heilu, niin ei makseta. Kaikista ei ole best seller kirjailijoiksi tai muusikoiksi radiosoittoon. Kaikista ei varmasti ole myöskään suoramyyntialalle, mutta hyvä uutinen on se, että tämä ala on jokaiselle opittavissa. Meillä on olemassa ihan loistava koulutussysteemi, mikä kouluttaa meistä jokaisesta yrittäjiä. Suoramyyntialalla teemme töitä yhdessä tiimin kanssa. Asiakkaat on meille kaikki kaikessa ja siksi tarjoammekin erityisen hyvää, henkilökohtaista palvelua. Olemme meidän asiakkaita varten. Kun kuukausittain tuotteita tilaava asiakaskunta kasvaa, niin jatkuva tulo ei pelkästään pysy, vaan nousee. Minulle kirjaimellisesti maksetaan palkkaa, vaikka en nousisi sängystä ylös. Asiakasmassa on ja pysyy, kasvaa. Asiakkaat joka tapauksessa jatkavat tuotteiden käyttämistä, etenkin meillä kun asiakaspysvysyys on huikea. Jotta asiakaspysyvyys saadaan pidettyä kovana niin tuotteet on oltava kunnossa! Muuten porukka äänestää jaloillaan. Olemme huomanneet että monet meidän tyytyväiset Balanceoil käyttäjät testaavat myös firmamme muita tuotteita ja ihan niin kuin mekin rakastutaan niihin.

Ilman työtä en ole tähän asiakasmassaan ja sen tuomaan taloudelliseen vapauteen päässyt. Tällä hetkellä minulla on tiimissäni yli 4500 asiakasta. Se on hyvä määrä mutta rehellisesti sanottuna olen vasta alkutaipaleella. Saavutetut markkinat ei ole ”mitään” verrattuna markkinapotentiaaliin. Eikä ne asiakkaat ole tietenkään itsekseen tulleet, vaan olen tottakai tehnyt paljon tiimini kanssa töitä heidän eteen. Tuote-esittelyitä ja erilaisia kutsuja on takana lukemattomia. Olen tätä kautta saanut itselleni aivan mielettömät verkostot sillä reilusti yli toista tuhatta uutta kontaktia olen tavannut muiden alaa tekevien kautta. Monet ovat saaneet tätä kautta toinen toisiltaan töitä, uusia alaisia ja palkankorostuksia jopa omassa työssään kun henkilökohtainen kasvu näkyy tekemisessä.

 

FullSizeRender%209.jpg

 

Opettelin ensin alaa itse, sitten lähdin opettamaan muita ja vielä opetettamaan muita opettamaan muita. Tässä liiketoiminnassa opettelemme monistamaan ja se on osa jatkuvan tulon voimaa, kun kaikkea ei tarvitse rakentaa yksin! Meillä on aivan älyttömän ihana tiimi ja ihmisistä on tullut minulle super rakkaita ja tärkeitä. Porukka on erittäin positiivista ja innostavaa, monet on korkeissa asemissa olevia arvostettuja yrittäjiä. Koko ajan enemmän ja enemmän menestyneet ihmiset kiinnostuvat alasta, sillä he näkevät tässä mahdollisuuksia. Ne ihmiset jotka ei kenties ole menestyneet samalla tavalla saattavat alkuun nähdä ennemminkin uhkakuvia. Ammattiurheiljat ovat viime aikoina olleet erittäin kiinnostuneita alasta. Hekin ymmärtävät, että jossakin kohtaa ikä tulee vastaan, tai loukkaantumisia sattuu, joten mitäs sitten? Joku varasuunnitelma tai plan B olisi paikallaan. Monet yksittäiset urheilijat ja julkisuudesta tutut henkilöt tekevät Zinzinoa sivu/päätyökseen ja monet on asiakkaina. Tunnetuimpina joukkueina suomessa meidän Balanceoilia käyttää niin Pelicans kuin SPV salibandy, ulkomaisista joukkueista SC Heerenveen, Sandefjorfd fotball ja Neptunas. Myös National Basketball Federation of Lithuania on juuri solminut sopimuksen Balancetuotteiden käytöstä. Hienoa että näitä uutisia tulee koko ajan lisää.

 

IMG_4949.jpg

 

Alan maine on värikäs ja sille on ehdottomasti syynsä. Monesti saattaa olla ne tunnelukot mitkä toimii jarruina kun kummin serkun kaima on tehnyt verkostomarkkinointia ja heillä jäi siitä valtavat velat. Ostettiin siis toisin sanoen autotallit täyteen saippuaa ja tuputettiin ihmisille kun piti saada varasto pois. Menetettiin siis ystäviä, rahaa ja mainetta. Sen takia edelleen ihmisten mielikuvat alaa kohtaan on usein valitettavan vääriä ja vääristyneitä. En minäkään sellasta duunia tekisi jos toimintatavat olisi tuollaiset. Ja mistään nappikaupasta kun ei enää ole kyse, sillä asiakkaat pysyy kuukaudesta toiseen, eikä heille tarvitse myydä tuotteita joka kuukausi uudelleen. Zinzinossa ei ole mahdollisuus menettää mitään, ainoa asia mitä me ostetaan on omat työkalut itseämme varten ja siitä saadaan myös oma käyttökokemus. Kaikki tapaamiset on erittäin positiivisia ja ihmisille jää poikkeuksetta hyvä mieli, innostuivat he liiketoiminnasta tai ei. Ainakin tietävät mitä me teemme työksemme tai mikä on meidän plan B jos se oma ala ei enää houkuttele. Monet jäävät seuraamaan kuinka uusilla partnereilla menee ja miten he onnistuvat. Se että menestyykö sinun ystävä ei tarkoita sitä että itselläsi menisi kaikki samalla tavalla kuin hänellä. Vertaamme liikaa itseämme muihin. Jokaisella on oma vauhtinsa ja elämäntilanteensa eteenpäin menemiseksi. Meillä on kaikilla oma tausta ja kokemus eri aloilta. Osa nauttii suurempaa luottamusta kuin toiset. Miksi sitten toiset menestyy ja toiset ei? Mun vastaus tähän on se että käydään koulutuksilla ja opetellaan uutta alaa. Ne ketkä jatkaa, menestyy! Nyt reilun kolmen vuoden aikana olen pystynyt auttamaan satoja ihmisiä Zinzinon kautta ja olen asiasta erittäin onnellinen.

 

IMG_4068.jpg

Ravintovalmentaja Tomi Kokko kävi meitä viime kuussa kouluttamassa. Hän teki aiheesta myös hyvän videonpätkän ja nimenomaan omasta vinkkelistään kuinka koki yhteistyön Zinzinon kanssa. Video löytyy täältä.

 

Sellaista tilannetta ei tule että kaikki lähtisi tekemään Zinzinoa. Ei tule myöskään tilannetta ettei kukaan lähtisi tekemään Zinzinoa. Etsitään ihmiset jotka etsii ja annetaan heidän löytää myös meidät. Ollaan näkyvillä, ollaan avoinna ja avoimia koko alalla. Ei tässä ole mitään salaperäistä. Ne on taas niitä mielikuvia sieltä vanhasta. Samoin kuin mielikuva siitä että vain ylimmät tienaa. Näin ei todellakaan ole, sillä kuka tahansa omassa tiimissäni voi mennä vaikkapa minunkin edelle. Jos hän vaan tekee enemmän kuin minä, näkee enemmän ihmisiä kuin minä ja saa kasvatettua asiakasmääräänsä enemmän kuin minä. Oma mieheni Jarkko on minun tiimissäni, eli minun alalinjassani. Silti hän on mennyt minun edelle itse liiketoiminnassa. Ja minä taas olen mennyt reilusti yli tuhannen muun ihmisen edelle joka aloitti ennen minua. Ei sillä ole mitään merkitystä aloititko viime viikolla vai vuoden päästä. Edelleen meille maksetaan meidän liikevaihdosta. Ja nykypäivänä on jopa helpompaa kuin silloin reilu kolme vuotta sitten kun itse aloitin. Media uutisoi hiljaisesta tulehduksesta ja kalaöljyn merkityksestä terveyteen. Ala menee eteenpäin ja henkilöprofiili on noussut siitä minkälaisia ihmisiä suoramyynti nykyään houkuttaa. 

Tänä päivänä parhaimmat ystäväni ovat Zinzinolaisia koska meillä on niin samanlainen mindsetti elämästä. Kollegani Heidi kirjoitti hyvän postauksen siitä minkälaiset ihmiset tekevät Zinzinoa. Menemme samaan suuntaan ja nimenomaan sen positiivisen kautta. Tämä on kaikille täysin vapaaehtoista liiketoimintaa ja siksi on myös niin helppo olla tekemättä. Enää ala ei ole mikään juttu mihin lähdetään mukaan, vaan tästä on tullut valtavirtaa. Suoramyynti on ala siinä missä rakennusala, kaupanala tai vaikka pankinala. Tämä työ on niin mielenkiintoista koska työnkuva muuttuu ja kasvaa sen mukaa kuin tiimi ja asiakasmassa kasvaa. Ennen työni oli sitä että vedin useita esittelyitä päivässä ja kerroin meidän tuotteista ihmisille. Teen sitä toki vieläkin, mutta nyt työnkuvaksi on tullut tiimin johtaminen. Kuinka koulutan heistä yrittäjiä. Pidän paljon valmennuksia ja mentorointeja, sekä puhun julkisesti lavoilla isommille massoille. Työpäiväni ovat ihanan vaihtelevia ja saan itse räätälöidä jokaisen aikatauluni. Voin itse päättää missä teen töitä, kenen kanssa teen töitä ja koska teen töitä. Tämä on se vapaus mitä moni nykypäivänä tässä hektisyydessään etsii. Vaihtoehtoja kuinka lähteä rakentamaan toista tulokanavaa oman työn ohelle. Mitä jos oma työ ei joskus enää anna sitä mitä siltä toivoisi? Jos yt-neuvotteluiden tuloksena saakin lähtöpassit tai jos eläke ei riitä elämiseen, kun ei se palkka riitä nytkään. Nämä on asioita minkä kanssa monet painii ja suoramyynti on yksi ratkaisuista. Zinzinon liiketoimintamalli on täysin riskitön. Meillä ei ole mitään höpö höpö maksuja tai pakollisia tilauksia. Kertaostolla hankitaan itselle työkalut minkä kautta saadaan tuotteistä käyttökokemus ja päästään haistattamaan & maistattamaan tuotteita muille. Meillä ei ole minkäänlaisia varastoja, emmekä lähde kenellekään tyrkyttämään mitään. Yhdistämme firman ja asiakkaan keskenään, toimimme hyvänä huoltajana siinä välissä ja firma hoitaa kaiken muun. Emme ole tekemissä laskutusten kanssa, vaan firma laskuttaa suoraan. Emme itse toimita tuotteita meidän asiakkaille vaan posti toimittaa suoraan. Kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi jotta me edustajat voimme tehdä työtämme, eli kertoa meidän loistavista tuotteista eteenpäin. Saamme keskittyä olennaiseen, eli tiedon jakamiseen. Zinzinolla on ruotsin päässä töissä meille reilu sata henkeä erilaisissa tehtävissä ja he kyllä hoitavat työnsä erittäin kiitettävästi. 

 

IMG_5026.jpg

 

IMG_3258%202.jpg

 

Koen olevani etuoikeutettu kun saan tehdä tätä työtä. Olen erittäin ylpeä siitä että olen mukana parantamassa ihmisten käsityksiä suoramyyntialasta. Kiitollinen siitä kuinka paljon olen voinut auttaa ihmisiä ja heidän läheisiä. Onnellinen siitä että pääsemme matkustamaan kymmenen kertaa vuodessa ja tekemään tätä myös kansainvälisesti. Nyt on aikaa toteuttaa omia haaveita ja kasvattaa liiketoimintaa silti samalla. Aikaa on vapautunut aivan valtavasti, enkä ole sidottuna mihinkään. Voin olla lasten kanssa kotona, etenkin nyt kun Erin menee eskariin ja kun tulee eskarista. Pääsemme perheenä tekemään enemmän elämyksiä yhdessä. Zinzino mahdollistaa lapsilleni muistorikkaan lapsuuden missä vanhemmat on enemmän läsnä ja on varaa toteuttaa asioita. 

Jos kaipaat jotakin lisätietoa toimialasta niin voit olla omalla nimelläsi yhteydessä suoraan minuun joko puhelimitse, sähköpostitse tai somen kautta. Jos haluat purkaa omia tunnelukkoja alasta mun inboxiin niin pura, mutta luonnollisesti niitä ei julkaista. Yksittäisen ihmisen mielipide ei hetkauta enää minua suuntaan taikka toiseen. Kasvamme jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla. Jos tämä postaukseni herätti kiinnostusta lähteä toimimaan niin ole minuun tai mieheeni yhteydessä. Katsotaan onko tässä tarjota sinulle sitä mitä etsit. Arvioidaan yhdessä löytyykö meillä yhteinen sävel ja missä ajassa pystyisimme auttamaan sinut tavoitteisiisi.

 

Ihanaa viikkoa jokaiselle ja terveiset Långvikista! Olemme juhlistamassa täällä mieheni kanssa minun eilistä syntymäpäivää 🙂 Instagramistani voit seurata reaaliajassa lisää.

Suvi

16 kommenttia “Zinzino-liiketoiminta

 1. &quot;Luonnollisesti mikään ei tapahdu itsestään, eikä rahaa tule ovista ja ikkunoista kuten joskus vanhanajan verkostomarkkinoinnissa on hypetetty. Ala on kuitenkin niistä ajoista valtavasti muuttunut ja nimenomaan Zinzino on ehdoton edelläkävijä siinä miten viedä alaa eteenpäin ja kuinka kehittää sitä. Mistään rekryämisestä meille ei rahaa makseta, vaan aina on oltava myös ne olemassa olevat asiakkaat!&quot;<br />
  <br />
  Hauskasti sanottu, että Zinzino on näyttänyt miten alaa kehitetään, koska silloin kymmenisen vuotta sitten, kun exäni oli mukana Zinzinossa, juuri hypetettiin rikkauksien tulevan, kunhan tekee pari tuntia viikossa hommia. Samoin silloin tienasi paljon paremmin rekryämisestä kuin tuotteiden myynnistä. Mutta nykyään taitaa asiat tosiaan muuttuneet. Tuotteet ainakin huomattavasti paremmin myytäviksi.

  1. Kiitos Petri, olet aivan oikeassa. Juuri tuohon suuntaan olemme menneet. Monta asiaa kehittynyt jo peräti vain tässä kolmessa vuodessa kun itse olen alaa tehnyt. Palkkiojärjestelmä jo itsessään takaa, että keskitymme asiakashankintaan. Jos ei ole asiakkaita, ei tienaa. Zinzino ei ole vielä ollut suomessa kymmentä vuotta, mutta useampia vuosia kuitenkin. <br />
   <br />
   Päätin tosiaan nostaa alasta kissan pöydälle ja kertoa nimenomaan näin partnerin näkökulmasta kuinka tänä päivänä.<br />
   <br />
   Mukavaa kesää sulle 🙂

 2. Hei,<br />
  Kiitos perusteellisesta ja ajatuksia herättävästä kirjoituksesta. Kukaan ei koskaan verkostomarkkinoinnissa avaa millasta se päivittäinen työ on, eikä varsinkaan paljasta tulojaan. Siksi se vaikuttaa niin epäilyttävältä. Oletko siis kolme vuotta tehnyt tätä täysipäiväisenä? Ja kivasti näyttää menevän!<br />
  <br />
  Toivon, että kirjoittelet lisääkin liiketoiminnastasi ja raotat salaisuuksien verhoa ?.

  1. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla 🙂 <br />
   Tosiaan kuten kirjoitin niin ei tässä mitään salaperäistä ole. Tämä on työ siinä missä mikä tahansa muukin mutta erona se että nautin aivan valtavasti. Menee siispä sinne intohimon puolelle ja siksi ei kovin työläältä tunnu, vaikkakin korostan että mikään ei tule tekemättä. <br />
   <br />
   Zinzinon kautta olen saanut valtavasti asioita, henkilökohtainen kasvu yksi tärkeimmistä. Ensimmäisen vuoden mulla aikana oli vielä jonkin verran stand up klubeja ja sisustussuunnittelutöitä mukana arjessa. Reilu kaksi vuotta olen tehnyt siispä täysin täyspäiväisenä :)<br />
   <br />
   Eiköhän tästä aiheesta tule lisää jossakin vaiheessa. Juuri lähdetään työmatkalle Osloon ja mietin että kyllähän siltäkin voisi jotakin kirjoittaa. Niin spesiaalireissu kyseessä.<br />
   <br />
   Kannattaa muuten käydä katsomassa Zinzino kollegani Heidin postauksia. Hän myös erittäin avoimesti kertoo niin alasta kuin siitä miten meillä menee. Löydät hänet blogista Äiti yrittää.<br />
   <br />
   Mukavaa kesää Sinulle Ninni! 🙂

  2. Joo, monesti näissä verkostomarkkinoinneissa on niin epäilyttävää kun ei kerrota kunnolla mikä se tuote on ennen kun menet johonkin kutsuille. Eikä kukaan kerro paljonko tuottoja saa. Ja palkkiomallit on ihan outoja, tuntuu että kaikki perustuu vaan siihen että kerää omaa alalinjaa.<br />
   <br />
   Avoimuus on valtti. Kiva että kerrot tuotteistaminen täällä, sillä eihän mikään verkostomarkkinointi toimi liiketoimintamallissa jos ei tuote oo semmoinen että sitä ihmiset haluais ostaa ihan vaan sen tuotteen takia!<br />
   <br />
   Kirjoita ihmeessä Oslosta, olisi kiva kuulla!<br />
   <br />
   Ja kiitos blogivinkistä, täytyy kurkata.

 3. Minua kiinnostaa ihan tämmöiset maalliset jutut kuin miten tässä työssä järjestetään esim. työterveyshuolto niillä jotka eivät pääse samoille ansioille kuin esim. sinä ja ei ole mahdollisuutta käyttää yksityisiä palveluja? Entä tuleva eläke, onko se yrittäjäeläke vai mistä eläke aikanaan maksetaan? Jos olisin esim. työtön ja tekisin jonkun verran tätä työtä niin menettääkö siinä korvaukset, vaikka ei huipputuloksiin vielä pääsisi ja niillä tuloilla yksistään pärjäisi? Nämä nyt ovat ehkä mielestäsi hiukan naiveja kysymyksiä, esitän ne kuitenkin.

 4. Hei. Kiitos tekstistä, vaikkei se nyt kovin paljoa selventänyt esim. sitä, mistä se taloudellinen riippumattomuus tulee? Siis tienaatko tosiaan niin paljon, että niillä summilla ostetaan velattomasti autot ja koti Kalasatamasta? En siis halua tässä nyt ärsyttää sinua tai kyseenalaistaa sanojasi. Ihmettelen vain, että jos kaikki olisi näin yksinkertaista ja elämä taloudellisen riippumatonta ja luxusta, eikö sinunkin nimi keikkuisi verotietolistojen kärkipäässä? <br />
  Eihän velaksi eläminen ole riippumattomuutta. Joskus sekin kupla puhkeaa. <br />
  Vielä yksi asia, jota ihmettelen: miksi en ole ennen tätä blogia KOSKAAN kuullutkaan Balance Oilista tai Zinzinosta, vaikka sinulla yksinään on jo 4500 asiakasta? Olen kuitenkin sosiaalisesti aktiivinen, hyvin verkostoitunut ja suuressa kaupungissa Suomessa asuva terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostunut alan ammattilainen. Jos nämä markkinointinne yhteydessä kertomanne Omega3-asiat ja tutkimustulokset BalanceOilin puolesta pitäisivät paikkansa, eikö se olisi jo apteekeista hankittava kansanterveyttä edistävä lisäravinne? Miksi siitä ei puhuta lääketieteen saralla lainkaan? <br />
  Ja siis ihan vakavissani kysyn, en kiusatakseni tai syyttäen.

  1. Hei ja kiitos viestistä! Terveisiä Oslosta. Takana ihan huikea koulutusviikonloppu! :)<br />
   <br />
   Taloudellinen vapaus itselleni merkitsee sitä että kassavirta jatkuu tekemästäni työstä riippumatta. Tuottaa <br />
   siis korkoa korolle. Se että olisi kaikki asunnot ja autot maksettu ei tee kenestäkään taloudellisesti riippumatonta, vaan velattoman ja se on täysin eri asia. Jos työtunneista riippumattomat tulot on suuremmat kuin menot (mukaan lukien lainat) on henkilö taloudellisesti riippumaton. Zinzino on meille tulokanava, aivan kuten asuntosijoittaminen. Meillä on useampia asuntoja ja vivuttamalla niitä hankitaan lisää. Niistä saatavat tuotot kattaa hyvin meidän menot, jolloin lyhennetään pois meidän lainaa. Jokaisella oma tapansa taloudelliseeen riippumattomuuteen ja tämä on meidän 🙂 <br />
   <br />
   En tiedä miksi et ole kuullut Zinzinosta, onneksi nyt kuulit 😀 Ja varmasti tulet kuulemaan lisää. Kasvetaan niin kovaa vauhtia, ettei oikein kukaan voi välttyä, pian Zinzino on yleisesti tunnettu. <br />
   Balance oil on ollut aiemmin apteekissa Norjassa mutta sitä ei ole osattu myydä. Loistava tuote, eivätkä ole asiakkaille selittäneet miksi. Meidän kautta myydään enemmän parissa viikossa kuin apteekit myivät vuodessa. <br />
   <br />
   Tässä muutamia hyviä linkkejä mistä saat lisää vastauksia kysymyksiisi ja pääset alan ammattilaisena tutkailemaan asiaa lähemmin. Mukavaa päivää! :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.zinzino.com/site/FI/fi-FI/page/About/We-Are&quot; target="_blank">https://www.zinzino.com/site/FI/fi-FI/page/About/We-Are</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.zinzino.tv/videos/a09adbb51016e3c528/new-balance-presentation-movie-eu&quot; target="_blank">http://www.zinzino.tv/videos/a09adbb51016e3c528/new-balance-presentation-movie-eu</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.aitiyrittaa.fi/2016/04/vierasblogi-hiljainen-tulehdus-seka.html&quot; target="_blank">http://www.aitiyrittaa.fi/2016/04/vierasblogi-hiljainen-tulehdus-seka.html</a&gt;

 5. Hyvä murmeli! En julkaissut tekstiäsi koska osa siitä oli mielestäni asiatonta. Teen tätä työtä erittäin suurella ylpeydellä, mutta samalla myös asiaan kuuluvalla nöyryydellä. Jatkuvasti opimme uusia asioita ja kasvamme ihmisinä. <br />
  Otit tekstini kuinka tahansa, niin joka tapauksessa ihmisten auttaminen on minun sydämen asia. <br />
  Ja kyllä, olen myös asuntosijoittaja. Ja kyllä, minulla on useampia asuntoja. Vaurastuminen ja oman talouden kuntoon laittaminen on minulle tärkeä asia. <br />
  Samaa suosittelen lämpimästi myös muille ja suosittelen ehdottomasti etenkin Varapuun koulutuksia! Ihan loistavaa talousälykkyyttä selkeällä suomen kielellä, tavallisille ihmisille.<br />
  <a rel="external nofollow" href="https://www.varapuu.fi/&quot; target="_blank">https://www.varapuu.fi/</a&gt;

  1. Suositellaan toki että saa oman käyttökokemuksen, ja on mitä esitellä. Mutta minkäänlaista pakkoa ei ole. Ilmaikseksi on mahdollista lähteä kenellä tahansa myös. Huomattu toki ollaan, että yhtä tehokasta se ei ole. Vrt. Sama kun parturi leikkaisi hiuksia ilman saksia 😉
   Jos sinulla on innostusta, niin ole toki yhteydessä suoraan minuun ja keskustellaan lisää.

 6. Kysymykseni, jonka mahdollinen asiakas esittäisi; eikös saman asian aja kalanmaksaöljy ja oliiviöljy eli tekee oman koktailin. Tulee edullisemmaksi?

 7. Hei Suvi!
  Kiitos mielenkiintoisesta tekstistä, jonka löysin netistä. Olen jo itseasiassa muutaman vuoden ajan ollut kiinnostunut Zinzinosta, ja lueskellut aina välillä siitä, mutta en ole tehnyt enempää asian eteen. Nyt aloin taas kiinnostumaan ja lukemaan aiheesta lisää. Haluaisin kokeilla nyt Zinzinon tuotteita (mitä suosittelet näin alkuun) ja myös myynti kiinnostaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *