Uudenvuoden kattaus ja juhlat

 

 

 

 

 

 

Olemme nykyään viettäneet uudenvuoden kotosalla kutsuen vieraita kylään. Silloin meillä on aina aikuisten juhlat, lasten ehdoilla. Kilistellään skumppa ja syödään hyvin. Lapsille katettiin tänäkin vuonna oma pöytä, Alessia 4v. vastasi koristeluista. Huomatkaapa kaikki pehmoleluvieraat ja tuo yksisarvinen 😀 Sen ehdoton paikka oli kuulemma tuolla lasissa! Voin kertoa, että lapset tykkäs, eivätkä olisi kuulemma aikuisten pöytään halunneetkaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raketit katseltiin meidän talon omalta parvekkeelta. Ei tarvinnut lähteä Isoisänsillalle palelemaan. Paljon siellä oli kyllä tänäkin vuonna porukkaa, luonnollisesti kun näkymät on hyvät. Kalasatamassa koko keskusta aukeaa silmien edessä, vaikka toki hieman kauempaa joutuukin seuraamaan. Jopa Alessia jaksoi valvoa ja Erin olikin uudenvuoden isällään.

 

 

Tuleva vuosi on täynnä kirjoittamattomia sivuja. Luodaan tästä huikea! <3

 

Suvi

2 kommenttia “Uudenvuoden kattaus ja juhlat

  1. Hei Suvi, ihanaa Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi. Luen blogiasi mielenkiinnolla ja olet motivoinut minuakin muutoksiin. Olet ihana! Best wishes!

    1. Voi miten ihana kommentti!! Kiitos tuhannesti! Lisää muutoksia luvassa, sillä nyt on laihdutushaaste käynnissä 😉

      Ihanaa tätä vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *