Me muutetaan!!

Voi tätä onnen määrää! Useamman kuukauden etsintöjen jälkeen me löydettiin meidän koti! Muutetaan 1.8. Helsingin Kalasatamaan 🙂 Hieman jo vaikutti että käyköhän tässä köpelösti, kun jouduttiin ihan tarjouskilpailuun. Lopulta voitettiin se 11 eurolla ! Ihan käsittämätöntä. Varmaan muutamat sydämen lyönnit jäi välistä kun jännitettiin, että meneekö meidän unelmien asunto nyt suoraan nenän edestä. Ollaan oltu aika nirsoja sen suhteen mitä halutaan, mutta pysytty luottavaisin mielin, että se oikea tulee kyllä vastaan. Mielessämme pistimme oman unelma-asunnon tilaukseen. Olemme huomanneet, että se mihin focusoidumme vetää puoleensa. On mulle mielen päätös tilata hyviä asioita ja koittaa jättää ne negatiiviset asiat luomatta. 

Think your best thoughts.
Feel your best feelings.
Take your best actions.
Live your best life 

-Brian Mayne

Perheemme.jpg

 

Asunto on uusi, viime vuoden puolella rakennettu kerrostalo. Meidän läpitalon asunto sijaitsee ylimmässä, viidennessä kerroksessa ja sieltä on kauniit näkymät joka suuntaan, osaksi ikkuinoista on nähtävissä myös merelle. Huoneistossa on 93 neliötä, 3-4 h + k + khh + p + s + lasitettu parveke. Lattiat on vaaleaa parkettia ja koko asunto on ilmeiltään hyvin valkoinen, lukuunottamatta rosterisia kodinkoneita. Näen jo sieluni silmin kuinka asunto sisustetaan ja meidän uudet huonekalut sopivat sinne just eikä melkein. Tätähän me haettiinkin, kun tehtiin laadukkaita, kestäviä valintoja. Nyt toivottavasti saadaan myös Imola tuoli oikeuksiinsa! En malttais odottaa! Onneksi ei tosin kauaa tarvitsekaan, kun vajaa kuukausi menee älyttömän nopeasti ja tässä saa todenteolla alkaa pakkauspuuhiin. Juuri päätettiin ettei jätetä mitään viime tinkaan ja tehdään edes kerran elämässä sellainen stressitön muutto. Onkohan sellaista tosin olemassakaan? 

 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

13 kommenttia “Me muutetaan!!

 1. Onnea uuden kodin johdosta! Ja kyllä ressittömiäkin muuttoja on. Itse pidin juuri muuttopäivänä puolentoistatunnin ruokataukoa ystävän kanssa juoruten ja muutenkin muutto oli sellaista hengailua -kun aloitti hyvissä ajoin ja vei tavaraa useampana päivänä. Pakkausintoa!

  1. Kiitos! Sama tavoite meillä 🙂 Täytyy alkaa tässä pikkuhiljaa puhasteleen ja käymään laatikoita läpi. En haluais tuoda uuteen kotiin MITÄÄN turhaa ;)<br />
   <br />
   Mukavaa kesää!

 2. Onpa teillä ollut tuuria,kun noin pieni ero tarjouksessa.Uuteen asuntoon on aina kiva muuttaa,kun kaikki on valmiina.Onnea vaan uuteen kotiin!

 3. Ihan mahtavaa!!! Onnea älyttömästi unelma-asunnosta, kuulostaa tosi upealle! 🙂 Kun ootte kerinny asettua uuteen kotiin, me tullaan sit visiitille parin viinipullon kera 😉

 4. Hei kaimaseni 🙂 <br />
  <br />
  Taisin nähdä teidät tuossa jokin aika sitten autohallissamme – taisi olla esittely menossa? Me asutaan tässä A-rapun puolella – te muuttanette seuraavaan rappuun? <br />
  <br />
  Näin tuossa muutama päivä sitten asunnon nykyiset vuokralaiset ja he kertoivat, että uusia kivoja naapureita on tulossa kuun vaihteessa 🙂 Toivottavasti viihdytte talossa – kannattaa kärsivällisesti suhtautua, kun uudessa talossa on uuden talon ongelmia (erityisesti ilmanvaihto-ongelmia) mutta nekin ehkä joskus saadaan korjattua :D<br />
  <br />
  Kalasatama on ihan kiva alue – etenkin, kun valmistuu ja rekkaliikenne loppuu, sitten joskus 15 vuoden kuluttua 😉 No, onneksi Mustikkamaalle pääsee pakoon nauttimaan luonnosta 🙂 <br />
  <br />
  Tervetuloa vielä ja tulen seuraavalla kerralla nykäisemäön hihasta, kun näen teidät 🙂

  1. Ei vitsit, ihan mahtavaa hei! Nykäisepä mua hihasta jo tuolla Facebookin puolella! 🙂 Mielelläni tutustun naapureihin ja kuulosti muutenkin että talossa on ihana yhteisöllisyys &hearts;<br />
   <br />
   Alue tuntuu aivan ihanalta ja oon ihan haltioissani myös tuosta Mustikkamaasta. Lähdetääs sitten kävelylenkille kun on muutto suoritettu? 🙂

 5. Onnea! Jos vaan jotain sellaista on mitä et vie uuteen kotiinne, niin pistähn tietoa myynnissö olevista kalusteista. Edellisella kerralla olin liian hidas 😉

  1. Heippa Tuula! 🙂 Facebookin puolelle oon jo jotakin laittanut. Mitäs olisit kaivannut? Kyllä täältä myyntiin tavaraa on lähdössä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *