Aamiaiskaappi tai noh, aamiaishylly

Meidän omanlainen versio tuosta ihanan trendikkäästä tavasta laittaa aamiaistarvikkeet kauniisti esille on aamiaishylly. Koska meille ei aamiaskaappia nyt saatu, niin tämä String pocket ajaa saman idean. Toteutuksesta tuli mielestäni söpö, ja kuitenkin käytännöllinen. Tuohon minä joka aamu itseni parkeeraan ja aloitan aamiaisvalmistelut <3

 

 

 

 

Zinzinon espressokoneella tehdään ihanat kahvit. Nappia painamalla se laskee tuoreen ja tasalaatuisen espresson. Sama kahvi kyseessä kuin esim. Eiffeltornin huipulla. Rombouts & Malongo löytyy myös monista Michelin tasoisista kahviloista, joten mahtavaa, että me saadaan juoda sitä kotona. Niin hyvänmakuista ja löytyy miedoista vahvoihin laatuihin. Mun verkkokauppaan pääset täältä.

 

 

 

Tällä hetkellä hyllystä löytyy niin puurohiutaleet, pähkinät ja siemenet, mukit, asetit, teepannut ja espressokone. Ihana kotikahvikonsepti tuoksukynttilöineen toivottaa siispä meille joka aamu hyvät huomenet. Tajuttiin juuri, että ollaan asuttu tässä kodissamme nyt tasan vuosi. Paljon ihania muistoja jo kerätty tässä lyhyessä ajassa.

 

Suvi

 

PS. Kerätyistä muistoista puheenollen… Huomenna tulee ulos meidän Suhdesoppajakso! Me virittäydytään sohvalle siispä klo 21. Laitoin oikein kellon soimaan, ettei itse unohdeta. Ehkä meidän kanssakilpailijat olis tosin ollut muistuttelemassa.

Onpas joka tapauksessa jännittävää! Toivottavasti teilläkin on hauskaa, tällä kertaa meidän kustannuksella 😀 Kertokaa sit mitä tykkäsitte.

2 kommenttia “Aamiaiskaappi tai noh, aamiaishylly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *