Uusia hankintoja pinnoitettuun vessaan & eräs mysteeri mihin kaipaan apua

Heippa! Nyt kun uudessa kodissa on kauniisti Primavistapinnoitteilla ruiskutettu siisti vessa, niin vaatii se myös muutamia pieniä yksityiskohtia ympärilleen. Meillä on hieman sellainen sopimus, että yläkerran vessan kaapit ovat lähinnä mieheni tuotteita varten ja keskikerroksen wc:stä tulikin minun kaunistautumispaikkani. Laatikot alkaa pikkuhiljaa täyttymään kaiken maailman purkeilla ja purnukoilla. Vitsi, että viekin tilaa kaikki hiustenhoitotuotteet ja muut tarpeelliset rasvat, mitä taitaakin löytyä kymmeniä erilaisia. Aiemmin en ole oikein meinannut kaapin perukoilta edes nähdä mitä kaikkea minulla on olemassa. Sitten olen aina kuvitellut, että nyt kun jokin tuote loppui, niin pitää ostaa uusi. Todellisuudessa kaapeissa olisi ollut valmiina nämä samaiset jutut vielä omissa muoveissaan, olen näköjään hamstrannut tietämättäni… Nyt vedettävien laatikoiden ansiosta kaikki tuotteet löytyvät helposti ja ovatkin ihan käsien ulottuvilla.

6.jpg

Todella käteviä nämä ihanat läpinäkyvät, erikokoiset laatikot. Kaiken saa sujuvasti järjestykseen meikkejä myöden (meikit tosin vielä minulla vanhassa asunnossa, niin kuin monet muutkin tuotteet).2.jpg

11.jpg

4.jpg

Naisellisessa vessassani on vihdoin Lene Bjerren suosikkini <3 Joka kerta käsiä pestessäni kyllä ihailen tätä 🙂 Miten voikin saippuapumppupullo tehdä onnelliseksi <3

9.jpg

Stockalta kotiutettuna vessaan nyt myös tämä Chilewichin metallinhohtoinen matto. Lattiaan asti en ole päässyt sitä vielä laittamaan, mutta viikonloppuna sitten viimeistään 🙂 Koko valkoinen wc saa nyt siispä ainakin edes jotain muuta sävyä kaveriksi. Tämä matto on mielestäni aivan huippu kaunis hankinta <3

8.jpg10.jpg

Kumipohjan ansiosta matto pysyy hyvin paikoillaan.

Vielä muutaman päivän ajan on muuten Stockalla matot netin kautta tilattuna -20%!

Tässä kuussahan ne taas muuten tulee HULLUT PÄIVÄT… en ehkä sänkypotilaana itse nyt paikan päälle pääse, mutta pitää sitten tehdä nettitilausta mm. pikkupyyhkeistä, jos jotakin mieluista löytyy. Jostain syystä pesukoneemme on värjännyt kaikkiin pyyyhkeisiimme oranssit ja rusehtavat laikut, mutta vaatteisiin ei mitään!?? En käsitä. Kaikki valkeat ja jopa värilliset pyyhkeet on pilalla (keltaiset & vihreet pyyhkeet laikuilla myös). Viikonlopusta eteenpäin pyykkääminen hoituukin nyt sitten uudessa talossa, joten uskallan laittaa pyyhehankinnat uusiksi. Tähän asti on menty laikukkailla, koska en ole uusia yksinkertaisesti uskaltanut hankkia. Kuten alla oleva kuvakin kertoo, niin puhtaat pyyhkeet näyttää jo valmiiksi likaisilta! Kloritea en ole vielä kokeillut… pitäisköhän? Muita vinkkejä vai nakkaanko roskiin kaikki Lexintonit ja Gantit? Pesen aina valkoiset ja värilliset erikseen, eli siitäkään ei tämä homma johdu.

12.jpg

MYSTEERI!??? 🙁

Tällaisia pohdintoja sohvan pohjalla tänään…

suvi1.jpg

48 kommenttia “Uusia hankintoja pinnoitettuun vessaan & eräs mysteeri mihin kaipaan apua

 1. Säkin voisit uuteen kotiin kotiuduttuasi aloittaa tuon saman haasteen, mitä minäkin toteutan eli hankkiutua vanhoista kosmetiikkatuotteista eroon ennen uusien vastaavien hankkimista. 🙂 Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa, niin juuri tänään tein postauksen syyskuussa loppuneista tuotteista ja &quot;Tunnustukset ja haasteet&quot; tunnisteen alta löytynee postauksia muiltakin kuukausilta. Ei taida haaste mun osalta päättyä vielä vuodenvaihteessa, kuten haasteen mukaan periaatteessa loppuisi. 😉

 2. Onko pyyhkeisiin päässyt hiusväriä? meillä sisko kävi värjäämässä hiuksensa ja hänen jäljiltään meidän muumipyyhkeet olivat menneet tuon näköiseksi, pilalle.

  1. Ei ole hiusväri. Mies on kalju ja omat hiusvärjäykseni hoidan vain kampaajalla. En koskaan pese uudestaan samana päivänä hiuksia heti kampaajan jälkeen, joten sen sulkisin pois… Niin moni on tätä veikannut, mutta se on vielä jotakin muuta :/

 3. Kauniita hankintoja uuteen kotiin! &hearts;<br />
  <br />
  Onpa erikoinen juttu tuo pyyhkeiden värjäytyminen. Kannattaa ehkä koittaa vielä kloritea, jos pyyhkeet menevät joka tapauksessa vaihtoon. Toivottavasti värjäytymät lähtisi! 🙂

 4. Hei!<br />
  Ihana seurata kaunista jälkeä tuottavaa remonttianne :). Osaatko kertoa tuollaisen Primavista pinnoituksen kestävyydestä kulutukselle altiissa tiloissa, kuten eteisen ja keittiön lattia sekä pesutilat? Entäpä kustannuspuoli? Olisi niin oiva ja helpolta kuulostava vaihtoehto päivittää tilojen värejä tähän päivään, ainakin näin naisnäkökulmasta ;).<br />
  Ihanaa syksyä ja malttia vuodelepoon!<br />
  t.Martzu

  1. Oi, ihanaa kuulla! Kulutukselle alttiissa tiloissa kestää hyvin, kun on tosiaan tarkoitettu alunperin teollisuuskäyttöön. Mitä materiaalia teidän lattiat ja eteinen on, laattaa? Kustannusarvio muutamasta tekijästä riippuen on jokin 110-120€ neliö, mutta kannattaa suoraa olla puhelinyhteydessä Primavistaan. Oikein mukava mies vastaa puhelimeen :)<br />
   <br />
   Kiitos kovasti, kyllä kaikkeni yritän &hearts;

 5. Ensiksi sinun pitää hankkia lukitussysteemi vessan kaapistoon. Lapset saavat kuitenkin laatikot auki ja pahimmassa tapauksessa syövät kauneustuotteesi. Meillä oli kaikista kaapeista (joihin lapset ylettyivät), keittiö mukaanlukien, vetimet poistettuna muutaman vuoden ajan… Sillä aikaa kun imetin nuorintani, vanhempi (3 vee) kerkesi vaikka minne. Kun asuu kahdessa tai kolmessa kerroksessa, lasten vahtiminen on hankalaa. Ihmettelen miten saat saippuapumppupullosi säilymään ehjänä edes viikkoa. Pumppupullo on aivan hittituote isommillekin ja meillä meneekin nestemäistä saippuaa ennätysmäärä. <br />
  Minä käytän värillisen pyykin seassa aina Dr Beckmannin kertakäyttöisiä lian- ja värinkerääjäliinoja. Kestoliinakin minulla kerran oli, sen piti kestää 30 pesua, mutta menin laskuissa sekaisin ja siirryin kertakäyttöliinoihin. Heitän sen aina värillisen pyykin sekaan ja se todella toimii hyvin. Jälkikäteisratkaisua en sinulle keksi. Harmi vaan heittää pyyhkeet menemään.

  1. Meillä on täällä vanhassa asunnossa ollut lapsilukot kaikissa laatikoissa ja hyvin toimineet. Eivät oikeastaan edes kokeile kiskoa niitä auki. <br />
   Uskon kyllä, että meidänkin lapset kerkeävät joka paikkaan varsinkin kun kerroksia nyt kolme. Asuminenhan sen sitten näyttää, että mitä kaiken maailman pikkufixauksia täytyy lasten takia tehdä ;)<br />
   <br />
   On niin korkea tuo meidän vessan allas, että ainakaan nuorimmainen ei yletä edes pallin kanssa. Pitää lapsille laittaa jokin oma, houkutteleva saippua paremmin hollille. Ja varuiksi laittaa vaikka jokin kaksipuoleinen teippi tuohon pumppupullooni.<br />
   <br />
   Kiitos hei tuosta vinkistä, otankin nimen ylös ja käyn heti hakemassa. Ilmeisesti ihan marketeista saa? Nyt ei ainakaan seuraavat pyyhkeet saa täpliintyä 😉

 6. Hei jälleen, olin hieman hätäinen aiheesta innostuessani… tsekkasin ennen ja jälkeen wc postauksen kommentteja ja löysin kysymyksiini vastauksia ;). <br />
  t:Martzu

 7. Ystäväni tyttären pyyhkeisiin tuli samanlaisia jälkiä jossain vaiheessa, ja ne johtuivat jostain kosmetiikasta… en nyt muista olisko ollut hiusten värjäystuote vai meikkiväri kun puhdisti naamaa. Siitä on jonkun verran aikaa… Teille tulee kyllä kaunis koti!

  1. Ei ainakaan hiustenvärjäys, kun en harrasta kotivärjäystä. Meikkiväriäkin epäilen, kun ihon huolellisesti puhdistan sekä pesuaineilla että kasvovesillä. Vielä jotenkin uskon, että saattaa olla jotakin ihan muuta…?<br />
   <br />
   Kiitos kovasti, toivotaan näin &hearts; Ainakin yritän parhaani 😀

 8. Meillä meni tuollaiset samanlaiset pyyhkeet ihan samalla tavalla pilalle, näyttivät prikulleen samalta. Ja kuukauden päästä meni toiset yksiväriset, harmaat. Silloin tajusin että se johtui hiusten värjäämisestä 🙂 Vaikka mielestäni pesin ja huuhtelin todella hyvin. Valkoinen tyynyliinakin meni piloille kun menin nukkumaan märillä hiuksilla :O

  1. Jos värjäisin hiukseni kotona, niin uskoisin ihan varmasti, että johtuu hiusväristä, mutta ei. Ellei sitten vielä toisella kerralla kotona pestessä väriä irtoa, mitä epäilen jotenkin myös, koska en ole vuoteen värjännyt kampaajalla kuin juuren. Latvoihin laitettu korkeintaan sävytettä välillä. Voiskohan olla jokin tietty shampoo millä pesen? Vai voiko meidän pesukoneessa olla jokin ruoste, (vaikka suht uusi kone onkin.. eikä värjää koskaan vaatteita)…? Hmm…

 9. Luulen että ovat tulleet hiusväristä (vaalennusaineesta), meillä muutama pyyhe samanlainen.. itse ajattelin lahjoittaa pilalle menneet pyyhkeet paikalliselle löytöeläintalolle, niillä on aina tarvetta tällaisille lahjoituksille. Luulen että teilläkin päin oltaisiin iloisia muutamasta pyyhkeestä siis Älä ainakaan roskiin heitä 🙂

  1. Tuo löytöeläintaloidea oli hyvä ja kyllähän nyt huonoja pyyhkeitä voi käyttää tietysti vaikka missä siivouspuuhissa jos ei muuta. Ei ole ainakaan hiusväri kun ei kukaan meillä kotona hiuksia värjää. Yksi väripurkki minulla on kaapissa ollut iät ja ajat, varmaan päiväyskin jo vanha kun en ole käyttänyt… Vielä mysteerinä säilyy siispä ehkä toistaiseksi.

 10. On upean näköinen koti teillä 🙂 ja odotan lopputulosta koko kodista innolla :)<br />
  Minä yhdyn kyllä samaan, hiusväri tekee pyyhkeille tuon värjäytymän ja vielä tarkennukseksi vaalentava hiusväri 🙁 Itse pilannut myös muutaman pyyhkeen 🙁 Pahoin pelkään, että pyyhkeitä ei enää saa pelastettua 🙁 Mutta jos jollain saat niin kerro vinkkisi 😉 <br />
  – Suvi

  1. Kiitos, niin minäkin odotan :D<br />
   <br />
   Katsotaan kuinka käy kun pääsen uuten asuntoon pyykkäämään 😉

 11. On varmaankin hiusten vaalennusaineiden aikaansaannosta. Pesethän pyyhkeet 60 asteen pesussa? Viileämmissä ohjelmissa tahrat vaan pinttyvät enemmän kiinni. Itse laitan Vanishia (se pinkki) koneeseen aina kun on vähänkin likaisempaa pyykkiä tai selvästi tahroja. Klorite vie kaikki värit tekstiileistä, että kannattaa kokeilla vain valkoisiin pyyhkeisiin. Nuo tahrat ovat jääneet takuulla pysyvästi pyyhkeisiin. Edellisessä kommentissa hyvä idea lahjoittaa pyyhkeet hyötykäyttöön. Ei kannata varmaankaan hankkia aina kaikkein kalleinta merkkiä, ettei tule niin isoja harmituksia, vähän edullisemminkin saa hyvää laatua (ja kalliilla hinnallakin joskus tosi huonoa). Ei pelkästä merkistä kannata minun mielestäni maksaa, paitsi jos raha kasvaa puussa ja merkki on tärkeämpi kuin käyttötarkoitus.<br />
  Kätevät säilytyslaatikot, onko nuo sisälokerot olleet valmiina vai hankitko ne nyt ja jos niin mistä?<br />
  Tsemppiä ja pitkää pinnaa matkailuun!

  1. Pesen pyyhkeet 50/60 asteessa riippuen onko samassa koneellisessa muuta pyykkiä. Tuota Vanishia pitää kyllä hankkia ja ehdottomasti kokeilla. Olen nyt hyvin avoin kaikille uusille kokeiluille, jotta seuraava erä ei mene pilalle:)<br />
   <br />
   Raha ei kasva puussa ja siksi olenkin tehnyt monet merkkipyyhehankinnat alemyynneistä 😉 Nytkin odotan taas Hulluja Päiviä kun olen varma, että jotkin ihanat pyyhkeet olisi edullisemmin kuin normaalisti :)<br />
   <br />
   Säilytyslaatikot olivat valmiina, joten en tiedä kuuluivatkohan jo kalusteisiin lisäosana yms.? Kätevät ovat kyllä!

 12. Heips.. Tietyt kosmetiikka tuotteet vievät pyyhkeistä väriä juuri tuolla tavalla.. Voi olla joku rasva tai puhdistusaine mitä on jäänyt kasvoihin/vartaloon. Ei varmaankaan klorite auta, kun väri on jo lähtenyt.. Vaatteet säilynyt sen takia kun niitä ei käytetä pyyhkeenä 😀 : D

  1. Ehkä alan minäkin kallistumaan pikkuhiljaa nyt sitten jonkin rasvan tai ihonhoitotuotteen puoleen. Tuo hiusvärijuttu ei vaan kuulosta oikealta, kun en kotona värjäile.<br />
   <br />
   Pitää kiinnittää extrahuomiota ihon puhtauteen (että kaikki on todella pesty pois) ihan jo varuiksi nyt kun meinaan uudet pyyhkeet käydä hankkimassa 🙂

 13. Pitkään olen blogiasi lukenut ja ensimmäistä kertaa kommentoin:Aivan ihana blogi. 🙂 Paljon hyviä ideoita ja vinkkejä sisustamiseen saanut tämän kautta. Kiitos. Ja tsemppiä loppuraskauteen! :)<br />
  <br />
  p.s Itselläni tuota samaa kuviota on tyynyliinoissa ja olen sitä kummastellut myös. Pesukone itselläkin melko uusi ja hiukset kampaajalla värjäilen. Mystistä on.. Ehkäpä vielä selviää.. 🙂

  1. Voi kiitos, ihanaa että kommentoit! Ja ihana kuulla, kyllä taas lämmittää &hearts; <br />
   Olen itsekin hieman laiska kommentaattori, vaikka yritänkin jotain positiivista edes välillä ihmisille kirjoitella. Tulee hyvä mieli heille, sekä itselle, kun tiedän kuinka suuri vaiva blogia on kirjoittaa. Enkä tarkoita vaivaa nyt negatiivisessa mielessä, mutta totta se on, että kyllä tähän aikaa menee. Silti on aivan ihana, rakas, antoisa harrastus mitä en missään nimessä lopettaisi 😉 Vähän kuin elämäntapa 😉 Kiitos tsempistä &hearts;

 14. Onko pyyhkeiden seassa ollut koneessa esim siivousrättejä, joissa klooria tai muuta vastaavaa kamaa? Kloori kun tekee ikävää jälkeä värillisissä tekstiileissä. Meillä monessa mustassa vaatteessa inhottava punainen läiskä, kun vaingossa roiskahtanut muutama pisara klooria.

 15. Paljon ootte taas aikaan saaneet…ja aivan ihania muutoksia kaikki 🙂 Onnea niistä!! Olkkarin seinä on aivan upea!! <br />
  Noista pyyhkeiden läikistä..useat &quot;hoitovoiteet&quot; tekee pyyhkeisiin juurikin tuollaisia läikkiä. Ne on niin vahvoja, että ne käytännössä poistaa värin. &quot;Hoitovoiteilla&quot; tarkoitan esim. lääkärin määräämiä voiteita erilaisiin iho-ongelmiin ja osa näistä läikkiä aiheuttavista voiteista on varmaan ihan reseptivapaitakin, mitä kuka tahansa voi ostaa apteekista. <br />
  Tsemppiä loppuraskauteen 🙂

  1. Kiitos Hanni, ihanaa kun käyt seurailemassa ja laitat mieltä piristävää kommenttia :D<br />
   <br />
   Ehkä jokin hoitovoide voisi olla se mikä tämän on tehnyt. Jatkossa pitää todella kiinnittää asiaan huomiota ;)<br />
   <br />
   Ihanaa, kun lukijoilta tullut niin paljon hyviä vinkkejä ja arvailuja. Tietää mitä itsekin nyt varoa ja kokeilla taas pyykätessä, mihin aiemmin ei niin paljoa ole ehkä tajunnut kiinnittää huomiota 😉

 16. Meille on käynyt pyyhkeille noin,kun teinipoikani käytti akneen tarkoittetua kasvorasvaa… Ja ikävä kyllä kloriitti pahensi asiaa!

  1. Kiitos kommentistasi. Pitää alkaa kiinnittää huomiota mitä tököttejä naamaansa laittaa ja kuinka hyvin puhdistaa ennen pyyhkimistä 🙂

 17. Joo kyllä minäkin olen sitä mieltä että hiusten vaalennusaine voi tuon tehdä. Aina sitä jää vähän hiuksiin tekipä kampaajalla tai kotona. Ja vaalennusaine ottaa värin pois vähän kuin kloriitti ja siitä tulee just tuon näköistä. Mutta mikset voi silti käyttää niitä, sehän on vain kosmeettinen haitta, puhtaita ja ehjiä ovat ja vielä kalliitakin…

  1. Kyllähän noita pyyhkeitä jossain voi käyttää, vaikka en niitä vessan koukkuihin enää vieraspyyhkeiksi laittaisikaan. Kyllä varmaan joku ihmettelisi, että hoh hoh, eikös täällä talossa koskaan vaihdeta pyyhkeitä, kun on niin likaiset käsipyyhkeet! 😀

 18. Suvin kanssa samaa mieltä että EI OLE hiusväri.. 🙂 ei sitä nyt noin paljon tukkaan jäisi pesujen jälkeen, että se monta pyyhettä värjäisi, en usko alkuunkaan. Ite oon aikoinaan vaalentanut AINA kotona hiukset eikä ikinä ole mitään tuollaisia läikkiä jäänyt mihinkään todellakaan. Ainoastaan jos sitä väriä on suoranaisesti roiskunut jonkin vaatteen päälle niin sitten.

  1. Olen hieman samaa mieltä 🙂 Jos tekisin kotivärjäystä, niin sitten menisi kyllä läpi tämä teoria, mutta nyt en oikein purematta niele 😀

 19. Hei!<br />
  Kiitos ihanasta blogistasi ja tsemppiä sinulle loppuraskauteen!<br />
  <br />
  En ole aiemmin kommentoinut, ja ihan anona seurailen blogiasi, mutta nuo sinun pyyhkeesi saivat minut nyt laittamaan sinulle kommenttia.<br />
  Meillä on parissa pyyhkeessä samanlaisia jälkiä. Meillä on pääasiassa miehelle omat pyyhkeet ja mulle omat. Mun pyyhkeissä ei oo ikinä ollut mitään jälkiä, mutta miehen pyyhkeissä on. Ja minä myös olen värjännyt/vaalentanut itse hiuksiani ja käytän vaikka mitä hoitovoiteita sekä hiuksissa että kasvoilla, eikä niistä ole koskaan jäänyt mitään jälkiä.<br />
  Mies oli itse sitä mieltä, että aine, joka aiheuttaa jälkiä pyyhkeisiin on partavaahto. Myös dödö saattaa jättää samanlaiset jäljet (esim. jos kiireessä pesee vaan nopsasti kainalot ja sitten käyttää kuivaamiseen pyyhettä..).<br />
  Valitettavasti myöskään minä en ole saanut jälkiä millään pois. Yritin yhtä harmaata pyyhettä jopa värjätä dylonilla, mutta ei auttanut, väri ei tarttunut jälkiin.<br />
  Toivottavasti tästä oli jotain apua/vinkkiä. 🙂

  1. Jes! Ihanaa! Oikeeasti mahtavaa, jos olet seurannut blogia ja nyt arvuutteluleikkini on saanut Sinutkin vihdoin täällä kommentoimaan, kiitos siitä 🙂 <br />
   <br />
   Ei muuten ollenkaan huono veikkaus tuo partavaahto!!! Voi olla hyvinkin mahdollinen! Mulla on kuitenkin melkoisen parrakas mies 😉 Tämä on kyllä yksi asia, mikä pitää selvittää ihan vaikkapa testaamalla joskus 🙂

  1. Hyvä veikkaus, jos minulla olisi sellaisia voiteita 😀 En oikeastaan juuri käytä edes meikkivoidetta, vaikka varmaan pitäisi 😉

 20. Heissan! Voi kyllä minulla ainakin lähtee väriä päästä pyyhkeisiin ja petivaatteisiin vaikka kävisi kuinka hyvällä kampaajalla värjäyttämässä hiukset. 🙁 Mulla on eri pyyhkeet hiusten kuivausta varten juuri tuon ongelman takia. Mutta monesti kyllä jos/kun väriä lähtee päästä, niin se lähtee myös tekstiileistä kun pesee 60 asteessa. Mutta tuli myös mieleen, että oletko pessyt pesukonetta hetkeen? En tiedä voiko pinttynyt lika koneessa aiheuttaa tuollaista jälkeä, mutta ei se koneen pesu pahaa te kuitenkaan. 🙂 Marttojen sivuilla on hyviä vinkkejä pesukoneen putsaukseen, mutta toki myös marketeista saa valmiita pesuainesekoituksia. Ainakin sitten voisi poissulkea yhden tekijän kun kone on pesty läpikotaisin. 🙂

  1. Meinannut mennä vastaamiset ihan ohi. <br />
   <br />
   Pesukonetta ei oltu pesty hetkeen, joten voihan olla, että vika oli myös koneessa. Nyt meillä on uusi, vanha pesukone, tosin sitä ei ole vielä alakerran keskeneräisyyden takia kytketty. Saas nähdä kuinka käy 😉

 21. Meillä ilmennyt myös tuollaisia jälkiä. Joskus kun käytin akneen kasvoissa jotain voidetta, meni piloille myös lakanat! Siis kun kasvot kosketti pussilakanaa ja tyynyliinaa. Eli voisi olla esim. joku antibakteerinen tms. ainesosa… Enpä usko että enää auttaa, minä olen ainakin katsonut että minulla pyyhkeet näyttää tavallaan vähän valkaistuilta, mihin ei enää mikään auta…

 22. Moi! Pesetkö pyykit jauhemaisella pesuaineella? Mulla meinaan meni monta pyyhettä pilalle, kun pesin säästösyistä täysiä koneita jauhemaisella pesuaineella. Nestemäiset aineet huuhtoutuu paremmin. Ite käytän pesussa Swipen tuotteita. Toisaalta ois luullut, että noita laikkuja ois kyllä sitten muissakin vaatteissa kuin vain pyyhkeissä…no, tämmöinen ehdotus kuiteskiin.:D Tsemppiä loppuodotukseen!

  1. Kyllä jauhemaisella olen pessyt ja itseassa vieläpä ammattikäyttöön tarkoitetuilla pesuaineilla.<br />
   <br />
   Kiitos kovasti, ei meinaa enää jaksaa!!! :/

 23. Hei! Törmäsin tähän sinun blogiisi,kun yritin netistä löytää tietoa näistä oudoista laikuista pyyhkeissä ja muussa pyykissä. Meillä on uudehko pesukone ja ole myös pariin kertaan puhdistanut koneen sitruunahapolla. Siltikin varsinkin pyyhkeissä on ikäänkuin vaalennuksesta johtuvia laikkuja. Tuttavani oli huomannut, että pyyhkeisiin oli pesun jäljiltä tullut vaaleita laikkuja,kun oli käyttänyt valkaisevaa hammastahnaa. Meillä käytetään elmexiä,joten ei voi siitäkään johtua ja aika vähän köytän mitään kosmetiikkaa…

  1. Valkaisevaa hammastahnaa ei olekaan kukaan vielä ehdottonut. Ainakaan tällä hetkellä ei sellaista kaapeista löydy, mutta viimeisen vuoden, parin aikana olemme saattaneet hyvinkin yhden tuubin käyttää. <br />
   <br />
   Kiitos vinkistä ja tervetuloa seuraamaan myös jatkossa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *