DIY nukenvaunut ennen ja jälkeen

Heipsansaa ja mukavaa päivää!

Eilisen deittipaljastuspostaukseni myötä lupailin Teille DIY jutun. 

Erin sain memeltä ja papalta joululahjaksi ihanan somat vaunut. Värimaailma ei ihan sopinut nyt sisustukseen, joten tulin siihen tulokseen, että vedämme valkoista väriä pintaan! Ihana mieheni kerkesi tämänkin vision pikaisesti toteuttamaan 🙂

(Tässä vielä linkit hänen aiempiin tuotoksiin, jos olette vasta nyt hypänneet lukijoiksi mukaan. Joulun aikaan sain aikas ihanan metallikuusen ja Erin lelulaatikon) <3

51278af1c98c7ee570000007.jpg

512888cec98c7e0e7f00004e.jpg

51278af3c98c7ef06f000007.jpg

Juu tiedän, nyt toinen mummi (minun äitini) kysyisi, että miksi kaikki pitää olla aina valkoista!? No siksi koska se on kaunis, puhdas, selkeä ja ihana ajaton väri, toisin kuin puun ja pinkin yhdistelmä. Valkoiseen ei kyllästy koskaan ja se sopii yhteen kaiken kanssa.

Vainuista tuli mielestäni nyt paljon nätimmät <3 Vai mitä mieltä olette?

Erin näytti ainakin pitävän <3 Välillä piti tosin pysähtyä ja höpöttää puhelimeen päivän kuulumiset. Tässähän ei sitten ollenkaan ole otettu äitistä mallia, kun äiti ei KOSKAAN ole puhelimessa 😉

51278bd1c98c7ee570000016.jpg

51278bd6c98c7e5666000043.jpg

Pieni norsuvauva sai kyytiä 🙂 Ehkä nukke voisi olla hyvä 2-vuotislahjaidea heinäkuussa? Niitäkin juhlia jo kovasti muuten pähkäilen. Ainakin Pinterestistä katselin taas kivoja ideoita koristuksiin ja tarjoiluiden yksityiskohtiin <3 Onneksi on vielä hetki aikaa ihmetellä 😀

Leikkisää lauantaita 🙂

Ja leikkisästä puheenollen älkää unohtako järjestämääni Stand Up iltaa, se on TÄNÄÄN!!! 😀

Suvi

15 kommenttia “DIY nukenvaunut ennen ja jälkeen

 1. Voi miten ihanat kärryt ja ihana tyttö &hearts; Meillä taitaa olla aika samanikäiset neidit 🙂 Meidän Lilja täyttää kesäkuussa 2-vuotta 🙂

  1. Kiitos Fanni! Kyllä on samanikäiset neidit 🙂 Meillä ainakin hyvin vilkas tapaus 😉 Mites teillä? Paljon puhetta ja selitystä? Uskomatonta kuinka nopeasti murut kehityy ja kasvaa &hearts;

  1. Kiitos Marika! &hearts; <br />
   <br />
   Oli ihan huippuilta! Muutama pikkukorjaus vielä ja loistava paletti on kasassa seuraavaa kertaa varten 😀

 2. Jotenkin tuli vähän paha mieli isovanhempien ja Erinin puolesta. Ne on kuitenkin tytön vaunut eikä sinun. Vaikka Erin ei nyt osaisi asiaa ilmaista, niin myöhemmin voi häntä harmittaa, että vaunut on menty maalaamaan. Kyllä vähän ankeaksi vetää, jos lapsen lelujenkin pitää olla valkoisia, mä tykkäsin enemmän alkuperäisestä väristä. Mutta mukavaa kevään odotusta kuitenkin sinulle ja perheellesi!

  1. Kiitos kommentistasi, vaikka uusi jälkeen toteutus ei ollutkaan mieleesi. Ei tarvitse tulla paha mieli, kun ei heillekään tullut ja tuskin Erinillekään. Vaunuilla on leikitty nyt paljon enemmän kuin aiemmin, en tosin osaa sanoa onko sillä mitään tekemistä värin kanssa, vai miksi ne ovat nyt enemmän Eriniä kiinnostaneet. Mutta hyvä näin &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa kevään odotusta myös Teille 🙂

  2. Niin ja lisättävä vielä, että tottakai on tärkeää, että lapsen elämässä on värejä, mutta eihän taulunkaan kehykset ole moniväriset 😉 Mielestäni puhtaat perusvärit tuovat muutkin värit paremmin esille ja oikuksiinsa. Tykkään, että tämä on lapselle inspiroivampaa, kuin värien sekamelska.

 3. Moi, oon lukenut blogia jo aika kauan ja oon tykännyt kovasti 🙂 Oon tuossa nimimerkki Tähtösen kans samaa mieltä siinä, että vaunut oli kauniimmat alkuperäisenä. Valkoisena vaan jotenkin persoonattoman näköiset. Itsellä tuunauksiin ainaideoita, joita en osaa oikein toteuttaa, hyvä kuitenkin että rohkeasti kokeilet 🙂 Saadaanko jossain vaiheessa postausta lasten huoneista? Erinin huoneesta joskus olikin jotain, mutta muidenkin huoneet kiinnostaa!! 🙂

  1. Ihanaa jos olet tykännyt blogistani 🙂 <br />
   Voin tehdä uuden postauksen Erinin huoneesta. On kylläkin hyvin keskeneräinen edelleen, sillä nyt en ole ehtinyt tekemään asialle mitään kun on niin paljon töitä. Esittelen ens kuussa myös valmistuvan sisustuskohteeni &hearts; <br />
   <br />
   Tässä jo mietin, että vedetään joskus vaunut vaikka vaaleanpunaisiksi, tai mitä nyt Erin seuraavaksi haluaakaan &hearts; Kunhan ei tarvitse palata takaisin puunväriseen 😉 kiva kun pääsee kokeilemaan kaikkea 😀

  2. Moikka Pelaq! On kyllä 😀 Talostani on ollut niin paljon postauksia ja tuntuu, että olen kuvannut Teille joka nurkan jo moneen kertaan 😉 Mutta jos kuvia kaipaatte, niin toki toteutan toiveesi 🙂 Keskeneräisyyttä on monessa huoneessa ja pihat täysin tekemättä edelleen. Kesällä kun toivottavasti saamme ne valmiiksi, niin voin tehdä Teille kattavampaa postausta myös niistä 😉

 4. Kiitos nopeasta vastauksesta 🙂 Onko teillä kaikkien lasten huoneessa oma tyyli vai onko ne sisustettu muuta sisustusta ajatellen yhtenäisesti? Kuvia kiitos!! 🙂

  1. Erinin huoneessa on oma tyylinsä, mikä jokseenkin on yhtenäinen kokonaisuus kaiken muun kanssa 🙂 &quot;Vierailevan tähden&quot; huonetta esittelen Teille sitten kun sellainen joskus löytyy 😀 Avaudun yksityiselämästäni enemmän joskus kun on sen aika… nyt en vielä ole valmis. Sitten näkyvissä varmasti kaikenlaista huonetta mitä olen päässyt laittamaan, kun vain olisi aikaa ja rahaa 😉

 5. Mun mielestä nuo vaunut on maalattuna paljon paremman näköiset! Ihanat! Suoraan sanottuna tuo vanha väri oli aika hirveä… Ja jos lahjan antaja ei pistänyt pahakseen maalausta niin ei siinä sitten ole mun mielestä mitään väärää.<br />
  <br />
  Onpa kiva kuulla että joku toinenkin suunnittelee juhlia hyvissä ajoin, mulla on meidän neidin kesäkuisiin 1-vuotissynttäreihin jo suunnitelmat selvillä, vähän olen jo suunnitellut pojan syyskuisia synttäreitäkin. 😀

  1. Kiitos Ansku. Kiva kuulla, ettei tule tyrmäystä kaikilta 😉 Kyllähän tuo anoppi meikäläisen niin hyvin tuntee, ettei ollut mikään yllätys tuo vaunujen maalaaminen :D<br />
   <br />
   Pakko olla ajoissa ;D Muistan ikuisesti Erinin 1v. synttärit. Ne oli NIIIIIN ihanat ja laitoin ihan parastani, mitä vain ehdin ja siinä elämäntilanteessa kykenin. Näistä synttäreistä ei ehkä tule aivan yhtä mahtavat, mutta jos nyt edes lähes yhtä ihanat, niin olis kiva &hearts; <br />
   <br />
   Ihanaa, mitä suunnitelmia pojan synttäreille on? Mullakin olis yhdet sellaiset pian järjestettävissä 😉

  2. Erinin 1-vuotissynttärit olivat kyllä ainakin kuvien perusteella niin ihanat, aivan viimeisen päälle laitetut!<br />
   <br />
   Mulla on nyt pojan 4-vuotissynttäreille teema vielä vähän avoinna kun tuo mieli muuttuu niin usein, siis pojalla, ei tietenkään mulla. 😀 Nyt olisi merirosvo-teema kova sana, sihen löytyisi hyvin rekvisiittaakin, pääkallojuttuja tms. Aiempina vuosina on ollut nalleja, muumeja ja viimeisimpänä Salama McQueen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *