Juhlasuunnittelua Juhlahuuman kanssa – Alessia 1v.

Alessian 1v. synttäreitä juhlimme tulevana sunnuntaina ja siinä onkin nyt miettimistä taas, että minkälaiset juhlat me pikkuneidille järjestäisimme. Toiseksi ei saa jäädä Erinin 1v. juhlien suhteen, joten jotain kivaa täytyy näissäkin kekkereissä olla. Kuka olisikaan parempi auttamaan suunnitteluissa kuin Alessian kummitäti, rakas ystäväni Juhlahuuman Jenni. Jennin upouudet Facebook juhlasivut täällä. Käy tykkäämässä! <3

Tässä postauksessa itseäni inspiroivia kuvia viime kesältä, kun Jenni piti oman yrityslogonsa julkaisujuhlat. Ihania ja kekseliäitä ideoita, sekä kauniita värejä on kuvat taas tulvillaan. Miten joku voi ollakin noin taitava!? <3 Oli taasen niin vertaansa vailla olevat, upeat juhlat, että jotain pieniä poimintoja meinasin näistä Jennille Alessian juhliin ehdottaa. Palataan nyt vielä kerran kesän väreihin ennen joulun tunnelmaa. Ajatella, että vuosi on kulunut Alessian syntymästä ja siitä kamalasta synnytyksestä mihin luulin kuolevani 🙂 Onnellinen vuosi takana ja kohti mahtavia uusiavuosia mennään. Kiitollinen kaikesta mitä toinen tytär on tuonut tullessaan. Elämä on ihanaa! Omia rakkaitaan ei mikään voita <3

 

suvisvilla1.jpg

suvisvilla2.jpg

suvisvilla3.jpg

suvisvilla4.jpg

suvisvilla5.jpg

suvisvilla6.jpg

suvisvilla8.jpg

suvisvilla10.jpg

suvisvilla7.jpg

suvisvilla9.jpg

suvisvilla11.jpg

suvisvilla13.jpg

suvisvilla12.jpg

suvisvilla15.jpg

suvisvilla14.jpg

suvisvilla17.jpg

suvisvilla16.jpg

Eikö olekin upeat kesäjuhlat?

 

Mikä nyt sitten olisi kiva teema tuleviin 1v. synttärijuhliin? Fijiteema on vietetty jo pariin otteeseen, mutta jotakin muuta eksoottista se voisi olla. Perhettämme on muutamaan kertaan kuvailtu etelän hetelmiksi, trooppiseksi perheeksi ja luonnollista onkin, että Alessian 1v. teemaksi valikoitui flamingot. 

flamingos.jpg

 

10-Flamingo-love.jpg

Falmingokuvat lainattu täältä.

 

Sellaisia suunnitelmia täällä. Kuulostaako mielenkiintoiselta? 🙂

Toivottavasti saadaan juhlat onnistumaan kun nyt sairaana ollut Erin.

 

Kauniita unia!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *