Deitit mieheni kanssa ;)

512774a6c98c7ef12e000067.jpg

Saimme lapset yöksi hoitoon, joten päätimme extempore tehdä tärskyt kaupungilla, kun siippa pääsi töistä. Menimme myöhäisillan elokuviin katsomaan uutta suomalaista 21 tapaa pilata avioliitto.

Minä tykkäsin. Leffa oli ihan mukava, leppoisa ja viihdyttävä hömppäpläjäys lähestulkoon Putousnäyttelijöiden tähdittämänä. Kiire meinasi tulla kun elokuva alkoi klo 21.45 ja minä olin vielä kahdeksan jälkeen yöpaidalla Helsingin majapaikassani. 

Äkkiä jotain päälle ja pian löysinkin itseni kokomustista 🙂 

512783c8c98c7ee570000002.jpg

Paita Ginatricot

Neule H&M

Farkut Mango

Laukku Guess

Kengät Andiamo

512774a6c98c7ea451000047.jpg

Tämä ainoa, jo aikaisemmassa postauksessa mainitsemani Guessin laukku on palvellut minua hyvin. Usein tarvitsisin kuitenkin isomman laukun, sillä olen sitä tyyppiä, joka kuljettaa mukana koko elämänsä 🙂

Leffan jälkeen päätettiin jatkaa iltaa kotosalla ja avata ihan skumpat, sekä viinit huomisen vapaapäivän kunniaksi. Miehen teki mieli punaviiniä. Itse en nykyään pysty vatsani takia punaista valitettavasti enää juomaan, joten skumppaa minulle kiitos!

512774acc98c7e5666000010.jpg

512774b6c98c7e6f3700005a.jpg

Meillä oli niin hauskaa kun hulluttelimme kameran kanssa.

Arvostan miehessäni niin paljon sitä piirrettä, kuinka hän tukee minua työssäni ja on aina ihan täysillä mukana kaikessa. Jopa blogipostauksissani 😉 Hän on kiinnostunut siitä mitä kirjoitan ja auttaa tarvittaessa. Huomisessa postauksessa tulossa DIYjuttu, jossa mieheni oli taas mukana… tällä kertaa jopa pyysin 😀 Usein ihania, kaipaamiani asioita on tullut myös aivan pyytämättä. Hän selvästi kuuntelee ja lukee rivien välistä usein jopa sellaisiakin asioita mitä en tarkoittanut hänelle edes vihjata.

Seuraavaksi olisi ihana saada yllätyslahja vaikka meidän matkalla… 😉 Hieronta!!! Vink vink 😉 Kyllä rakas, tiedät luet blogiani! <3

512774c1c98c7e4b68000026.jpg

Ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua Teille rakkaat lukijani! 🙂

Suvi

8 kommenttia “Deitit mieheni kanssa ;)

 1. Oi oi!! Superihanaa!!! ♡ Odotan kanssa, että pääsen katsastamaan tuon elokuvan. Mainokset lupaa hauskaa leffaa!! Kiva kun saa viikolle pienen irtioton, piristävää!! 🙂 Huomista DIY postausta innolla odottaen!! 🙂 Ihanaa viikonloppua!! ♡ ps. todella kiva tuo sinun röyhelöpaitasi!!

  1. Kiitos Vilhelmiina 🙂 Olin ostanut rimpsupaidan jo jokin aika sitten, mutta laput siitä vasta nyt selästä irrotin, kun sen päälleni puin. Mulla saattaa olla kaapissa useitakin sellaisia vaatteita mistä ne laput löytyy… :O Auts! :)<br />
   <br />
   Kyllä minä voin hyvillä mielin sitä leffaa suositella, että ihan oli piristävän letkeä leffa :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua &hearts; &hearts;

 2. &hearts; &hearts; &hearts; rakkautta &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Mä olen Suvi niiiiiin onnellinen sun puolesta!!!<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Voi ällötysten ällötys. Minäkin olen tositositosi kyllästynyt noihin epäaitoihin IIIHANAA!!! hymiö hymiö hymiö juttuihin. Tää ei vaikuta aidolta!<br />
  Ja kuinkahan kauan tuota iiiihaaanaaa rakkautta ja deittailua onkaan kestänyt??? No, lapsia on monikossa, joten ehkä kuitenkin jo joitakin vuosia. Toivottavasti deittailu sujuu hyvin, en tietenkään halua kenellekään mitään pahaa. Mutta tämän blogin lukemisen lopetan tähän, sillä suuri epäaitous tästä loistaa. Valitan. <br />
  Mukavaa kevään jatkoa silti.<br />
  ps. Kuka haluaa tietää, millä vaatteilla lähdet kaupunkiin??? Laittaisinko itsekin koko mustaa päälleni huomenna hymiö hymiö hymiö huutomerkki huutomerkki huutomerkki kysymysmerkki kysymysmerkki kysymysmerkki … ja isovanhemmat varmasti saivat pahan mielen ostoksensa kelpaamattomuudesta huutomerkki<br />

  1. Ikävää.<br />
   Kaikessa tekemisessäni ja sanomisessani olen aina täysin sydämelläni mukana.<br />
   Jotenkin uskon että viestilläsi yritit pahoittaa mieleni, vai miksi muuten pitää edes vaivautua kommentoimaan. Kukaan ei varmastikaan pakota blogiani lukemaan. <br />
   Käyttämäni sydämet ja hymiöt eivät varmastikaan tule miksikään muuttumaan ;)<br />
   <br />
   Mukavaa päivän jatkoa 🙂

  2. Voi apua! 😀 Nauran ihan kippurassa täällä! 😀 Ihan loistava tuo aiempi kommentti, vaan sillä että joku on jaksanut nähdä tuon kaiken vaivan saadakseen itselleen paremman olon -huutomerkkihuutomerkki- Tiedostaen loukkaavansa toista. Jotkut saavat energiansa negativiisuuden ja ilkeyden kautta, ikävä kyllä sitä vaan usein saa mitä toisille ajaa. 😉 <br />
   <br />
   Suvi, sinä jaat hyvää mieltä ja energiaa muille blogisi kautta!! Jatka samaan malliin!! 🙂 Itse olen seurannut blogiasi jo pitkään ja aion jatkossakin. <br />
   <br />
   Oikein mukavaa kevään jatkoa vaan kaikille! 😀 ♥♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *